prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Ποιο οικονομικό Smartphone κοντα στα 100+ ευρω προτείνετε; Δεν εχει καθολου εμπειρία με smartphone και επειδη οποιο απλο κινητο του πήραμε δεν εχει σήμα, κλείνει μονο του μεσα στην τσεπη ή δεν ακουγεται καθαρα.. θελω να βρω ενα user friendly (οσο γίνεται) για ηλικιωμένο. η χρήση θα ειναι μονο για να καλεί αριθμούς και να δέχεται κλήσεις.
koutsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, prefuse said: Ποιο οικονομικό Smartphone κοντα στα 100+ ευρω προτείνετε; Δεν εχει καθολου εμπειρία με smartphone και επειδη οποιο απλο κινητο του πήραμε δεν εχει σήμα, κλείνει μονο του μεσα στην τσεπη ή δεν ακουγεται καθαρα.. θελω να βρω ενα user friendly (οσο γίνεται) για ηλικιωμένο. η χρήση θα ειναι μονο για να καλεί αριθμούς και να δέχεται κλήσεις. Πιο πολύ θα τον μπερδέψεις με smartphone και αν ειναι των 100 ευρώ θα του σπασουν τα νεύρα από το lag! Αν πάρεις ενα επώνημο feature phone (nokia) γιατί να έχει τα προβλήματα που λες??
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, koutsis said: Πιο πολύ θα τον μπερδέψεις με smartphone και αν ειναι των 100 ευρώ θα του σπασουν τα νεύρα από το lag! Αν πάρεις ενα επώνημο feature phone (nokia) γιατί να έχει τα προβλήματα που λες?? δοκιμασαμε 3 μεχρι τωρα, 2 panasonic ενα nokia, ολα ειχαν θεματα. το lag δεν νομιζω να το καταλάβει αν κανει μονο κλησεις.. λες να ειναι τοσο χαλια τα smartphone των 100ε..?
koutsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, prefuse said: δοκιμασαμε 3 μεχρι τωρα, 2 panasonic ενα nokia, ολα ειχαν θεματα. το lag δεν νομιζω να το καταλάβει αν κανει μονο κλησεις.. λες να ειναι τοσο χαλια τα smartphone των 100ε..? Εγώ πιστεύω πως αν εχει 5 προβλήματα να αντιμετωπίσει με το nokia με τα κουμπια, με smartphone των 100 ευρώ θα έχει 100!!
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, koutsis said: Εγώ πιστεύω πως αν εχει 5 προβλήματα να αντιμετωπίσει με το nokia με τα κουμπια, με smartphone των 100 ευρώ θα έχει 100!! εχεις να προτεινεις κανενα nokia? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/25/Nokia/f/852222/aplis-chrisis.html αντε να ξαναδοκιμασουμε την τύχη μας.. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από prefuse
koutsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 15 minutes ago, prefuse said: εχεις να προτεινεις κανενα nokia? https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/25/Nokia/f/852222/aplis-chrisis.html αντε να ξαναδοκιμασουμε την τύχη μας.. Κοιτα να δεις, τα προβλήματα που λες δεν θα έπρεπε να υπαρχουν σε κανένα κινητό ( να μην έχει σήμα, να σβήνει μόνο του ή να μην ακούς όταν μιλάς) Μου κάνει εντύπωση που σε 3 διαφορετικά τηλέφωνα τα είχες και στα 3! Θεωρητηκά όποιο και να πάρεις θα μπορείς να κάνεις κλήσεις. Δες ένα με πολλές καλές κριτικές ...
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, koutsis said: Κοιτα να δεις, τα προβλήματα που λες δεν θα έπρεπε να υπαρχουν σε κανένα κινητό ( να μην έχει σήμα, να σβήνει μόνο του ή να μην ακούς όταν μιλάς) Μου κάνει εντύπωση που σε 3 διαφορετικά τηλέφωνα τα είχες και στα 3! Θεωρητηκά όποιο και να πάρεις θα μπορείς να κάνεις κλήσεις. Δες ένα με πολλές καλές κριτικές ... ετσι επελεξα και πριν.. μαλιστα το πρωτο μου ειχε προταθει απο το νημα "ψαχνω για.." απο το γνωστο μελος που προτεινει προιοντα. προφανως και δεν τα εχει δοκιμασει ολα. οπως εγινε θα δοκιμάσουμε ακομα ενα nokia και βλέπουμε. ευχαριστώ για τον χρόνο σου. αν καποιος αλλος εχει δοκιμάσει καποιο, ευχαρίστως να μας ενημερώσει.
a_f_a Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ψαχνω και εγώ πρόταση για τηλέφωνο για την 73χρoνη μητέρα μου που έχασε το ιΦον 11.... 😪. Κάπου της έπεσε. Αυτος/η που το βρήκε το απενεργοποίησε ή το έβαλε σε flight mode και μέσω find my phone - iCloud δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Το έβαλα να κάνει εντοπισμό και να διαγράψει τα πάντα όλα αλλά λεει αν δε μπει στο ιντερνετ, απλά pending... Και δε της έιχα βάλει αναγνωριση προσώπου ο χαζός και φυσικά κανενα κωδικό εισόδου. Τέλος πάντων. ιΦον, και άλλο έξυπνο της λέω με τίποτα. Τελος. Εχει ιΠαντ στο σπίτι να κάνει ότι θέλει. Για έξω, υπάρχει καποιο στυλ Νοκια βασικά με ή χωρις πλήκτρα που έστω να μπορεί να πάρει Viber? Η κάποια άλλη πρόταση; Αυτά, μπορουν να κανουν με κάποιο τρόπο backup σε υπολογιστή ωστε ΑΝ το ξαναχασει, μηνυματα, κατάλογος επαφών να μπορεί να μπει ξανα αυτόματα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από a_f_a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα