Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimlevi είπε Ειδες κατι πραγματα? Αυτο κατι μας δειχνει. Μαλλον εσυ εισαι ο μονος που δεν καταλαβε μιας και λες για μυαλο . Η αυτογνωσια ειναι αρετη. Άμα δεν ξέρει ο άλλος να γράψει, αδερφέ...
dimlevi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Άμα δεν ξέρει ο άλλος να γράψει, αδερφέ... Αμα ειναι ο μονος που δε βγαζει νοημα και βγαζουν οι αλλοι και τον τσουζει το ΕΓΩ του αδερφε Μεινε με τον τονο σου, μαλλον δεν παιζει να μπορεις να διαβασεις χωρις αυτον. BTW αν δεις στα σχολια δεν ειμαι ο μονος που δε βαζει τονους, αλλα ναι δε ξερουν να γραφουν. Αλλα ειπαμε...μαλλον ειπες...ειναι θεμα μυαλου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2023 από dimlevi
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimlevi είπε Αμα ειναι ο μονος που δε βγαζει νοημα και βγαζουν οι αλλοι και τον τσουζει το ΕΓΩ του αδερφε Μεινε με τον τονο σου, μαλλον δεν παιζει να μπορεις να διαβασεις χωρις αυτον. B TW αν δεις στα σχολια δεν ειμαι ο μονος που δε βαζει τονους, αλλα ναι δε ξερουν να γραφουν. 1. Δεν με απασχολούν οι τόνοι 2. Οι λέξεις δεν είναι με χρέωση για να δώσεις στον άλλον να καταλάβει 3. Διπλό προφίλ; Πολύ μένος. 😛 Έτσι όπως είναι γραμμένο, είναι λες και προωθεί δουλειά remote. "Δεν σου κάνει το μεν και το δε; Σου έχω τη λύση." Σου 'χω και το σλόγκαν έτοιμο.
dimlevi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε 1. Δεν με απασχολούν οι τόνοι 2. Οι λέξεις δεν είναι με χρέωση για να δώσεις στον άλλον να καταλάβει 3. Διπλό προφίλ; Πολύ μένος. 😛 Έτσι όπως είναι γραμμένο, είναι λες και προωθεί δουλειά remote. "Δεν σου κάνει το μεν και το δε; Σου έχω τη λύση." Σου 'χω και το σλόγκαν έτοιμο. Εχεις θεματακια να λυσεις και το insomnia δεν ειναι ο καταλληλος χωρος. Ψαξε για ψυχαναλυτη, φιλικη συμβουλη "αδερφε"
BlueBlade Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Γενικά την ψυχική μου ηρεμία δεν την εξαγοράζει κανείς. Τα λεφτά δε με απασχολούν καθόλου αν μιλάμε για κακό περιβάλλον εργασίας, μαλάκα προϊστάμενο, τακτικές υπερωρίες και πάει λέγοντας. Για να το πω πιο απλά, χέστηκα όσα και να μου δώσεις αν είναι να ξυπνάω με καντήλια κάθε πρωί. Το καλύτερο κάπου στη μέση. Νορμαλ δουλειά με καλά λεφτά. 3
StamTheMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Παγιδευμενοι οι πιο πολλοι σε μια αθλια δουλεια,για να μπορεσουμε να επιβιωσουμε,χωρις καν να σκεφτομαστε το ενδεχομενο να βγουμε απο αυτο το λουκι και να ψαξουμε για κατι πιο ταιριαστο. 2
jimis_vts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ουδεν μονιμοτερο του προσωρινου. Παγιδευμενοι οι πιο πολλοι σε μια αθλια δουλεια,για να μπορεσουμε να επιβιωσουμε,χωρις καν να σκεφτομαστε το ενδεχομενο να βγουμε απο αυτο το λουκι και να ψαξουμε για κατι πιο ταιριαστο. Πόσο δίκιο έχεις, το κακό ίσως ταυτόχρονα και καλό είναι ότι κάποιοι βρήκαμε δουλειά πάνω στην κρίση και στοιχειώσαμε δυστυχώς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα