Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απέφευγα μανιωδώς τα iphone και δεν μου άρεσε καθόλου η τάση των android να καθιερώνουν ως στάνταρ μέγεθος τις 6,5" οθόνη -16 εκ. μήκος.
Μόλις κυκλοφόρησε το 12 Mini περίμενα υπομονετικά την απάντηση του android ανταγωνισμού σε αντίστοιχων διαστάσεων μινι συσκευές, με αδιάκοπη ενημέρωση μου για τις νέες κυκλοφορίες. Μου έκανε εντύπωση που οι εταιρείες αδιαφόρησαν εντελώς.
Τελικώς έκανα την μετάβαση στο 13 mini γιατί το HTC Μ8 δεν την πάλευε άλλο.
Η καλύτερη επιλογή μου ever στα κινητά, ελπίζω να περάσω πολλάααα χρόνια μαζί του.

• Like 2
Δημοσ.

άσχετο λιγο με το θέμα, αλλά διαβάζοντας τα σχόλια περί πρεσβυωπίας ένιωσα πολύ καλύτερα και ηρέμησα, γιατί νόμιζα οτι μόνο εγώ στην ηλικία μου (45) έχω θέμα. 😂

Δημοσ.
Στις 14/9/2023 στις 9:07 ΜΜ, NoirMarket είπε

Με αυτα και μ'αυτα ας ρωτησω και εγω το δικο μου , αξιζει μεταβαση απο 12 mini σε 13 mini κατοχοι των προαναφερθεντων;

Είχα το ίδιο δίλημμα!!!

Χτύπησα ενα 13αρι mini 128gb και θα δωσω το τέλειο iphone 12 mini που έιχα απο τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!!!

Το έκανα για 2 κυρίως λόγους:

1)Μπαταρία (μεγαλύτερη αλλα και το αναβαθμισμένο τσιπ κάνει καλύτερη διαχείριση)

2)Οθόνη η οθόνη του 13 είναι πιο φωτεινή και κάτω απο τον ισχυρό ήλιο ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Σε όλα τα άλλα δεν νομίζω να δεί κάποιος διαφορά...ξεχασα οτι θα έχει ένα χρόνο παραπάνω support στο ios.

Η γυναίκα μου έχει το 14 pro και οταν το πιάνω στα χέρια μου νομιζω οτι κρατάω τούβλο...θα μείνω με το 13αρι mini για ακόμα 4 χρόνια και μετά βλέπουμε...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...