Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω και email [email protected] (25 χρόνια) αλλά και πρόσφατα έφτιαξα email [email protected] που το hostάρω σε χώρο που έχω μια άλλη ιστοσελίδα μου. 

Στο hotmail μου έχω συνδέσει όλη μου την ψηφιακή ζωή (social, υπηρεσίες, ebanking, forums, eshop, *domains κλπ). Τα domains ήταν η αφορμή που κάνω αυτή τη σκέψη, γιατί έχω πάνω από 150 με email ιδιοκτήτη το [email protected].

Απλά σκέφτομαι να αρχίσω να χρησιμοποιώ το [email protected] σαν σταθερό και ρωτάω εσάς αν είναι καλή ιδέα, μήπως υπάρχει κάποια παγίδα/ελλάτωμα που δεν το βλέπω με την πρώτη ματιά.  

Το hotmail το χρησιμοποιώ χρόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Απλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι μην μπλοκαριστώ για κάποιο λόγο και δεν μπορώ να κάνω ανάκτηση κλπ

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια παγίδα,  ειδικά για περιπτώσεις επισήμου email είναι καλύτερα με το δικό σου domain,  ότι και να γίνει το έχεις, κλείνει κάποιος;  πας άλλου,  σε μπλοκάρει κάποιος,  πας αλλού.

Ξεκινάς σιγά σιγά και γυρνάς ότι θεωρείς επίσημο και που πρέπει να έχεις πρόσβαση σε αυτό στο δικό σου domain

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απλα θέλει να κρατάς backup στο δικό σου mail server/hosting, γιατι πολλές φορές εχουν γίνει hacked αυτα τα mail accounts στους hosts.

Το hotmail βολευει πάντως άπειρα σε quick login σε διάφορες πλατφόρμες.

Ποσο μάλλον αν μπεις στο office365 και εχεις 1tb χωρο και άλλες υπηρεσίες synced με αυτό.

Δημοσ.
1 hour ago, SilentVoice said:

Απλα θέλει να κρατάς backup στο δικό σου mail server/hosting, γιατι πολλές φορές εχουν γίνει hacked αυτα τα mail accounts στους hosts.

Το hotmail βολευει πάντως άπειρα σε quick login σε διάφορες πλατφόρμες.

Ποσο μάλλον αν μπεις στο office365 και εχεις 1tb χωρο και άλλες υπηρεσίες synced με αυτό.

Μεταφέρεις και το domain σου εκεί  αν θέλεις και κάνεις χρήση του domain,  σε κλειδώνει το Outlook,  πας κάπου αλλου

Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις backup τον δεδομένων σου και αλλού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...