tsam4 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους. Είμαι προ των πυλών να αγοράσω AirPods κι εγώ και θα ήθελα απόψεις σχετικά με τα Skroutzομάγαζα (βλ.kaizershop.gr κλπ). Υπάρχει περίπτωση να παίζει θέμα με τη γνησιότητα του προϊόντος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xristoscls18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/9/2023 στις 9:54 ΠΜ, tsam4 είπε Καλημέρα σε όλους. Είμαι προ των πυλών να αγοράσω AirPods κι εγώ και θα ήθελα απόψεις σχετικά με τα Skroutzομάγαζα (βλ.kaizershop.gr κλπ). Υπάρχει περίπτωση να παίζει θέμα με τη γνησιότητα του προϊόντος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. πηρα απο kaizershop τα airpods pro 2 στα 230€ 100% γνησια! κ μαλιστα μιλησα με apple για διορθωση ημερομηνιας αγορας κ μ εκαναν επεκταση εγγυησης για ακομα 1 χρονο!! 😃
Ioannisgnk Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/9/2023 στις 9:54 ΠΜ, tsam4 είπε Καλημέρα σε όλους. Είμαι προ των πυλών να αγοράσω AirPods κι εγώ και θα ήθελα απόψεις σχετικά με τα Skroutzομάγαζα (βλ.kaizershop.gr κλπ). Υπάρχει περίπτωση να παίζει θέμα με τη γνησιότητα του προϊόντος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το Κάιζερσοπ είναι αξιόπιστο και πουλάει γνήσια Airpods, απλά μην κάνεις το λάθος και τα πάρεις από το Shopflix γιατί κλαίω που αργεί η επιστροφή χρημάτων όσον αφορά ελστωματικα out of the box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα