Προς το περιεχόμενο

S23+ ή Xiaomi 13?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, ειμαι αναμεσα σε s23+ και Xiaomi 13 για την επομενη συσκευη, με κριτηρια την καμερα, την μπαταρια και την οθονη, ποιο προτεινετε?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimkalogiros είπε

Και εγω αυτό το δίλλημα έιχα και τελικά (ευτυχώς) κατέληξα στο S23 το μικρό όμως.

ειναι ενα μικρο θαυμα το μικρό s23

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S23 λόγω λειτουργικού υποστήριξης κ λίγο καλύτερων καμερών εάν σε ενδιαφέρει..

Μπαταρία ελαφριά χρήση μια μισή ημέρα έντονη την βγάζει την μέρα..

Οθόνη δεν ενθουσιάζει αν συγκριθεί με ναυαρχίδες αλλά είναι samsung..

Επεξ/σία από papanikoos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jkidd13 είπε

Καλημερα σε ολους, ειμαι αναμεσα σε s23+ και Xiaomi 13 για την επομενη συσκευη, με κριτηρια την καμερα, την μπαταρια και την οθονη, ποιο προτεινετε?

Λογω παραπανω ενημερωσεων λογισμικου (4+1 χρόνια) και οτι θα σε παει πιο μακρια σε χρονια αλλα και σερβις/υποστηριξη καλυτερα λογω Samsung 1η επιλογη δειχνει το S23

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Εχω δει πολλα reviews στο youtube,επειδη η καμερα ειναι βασικη παραμετρος, αλλοι λενε οτι υπερτερει το S23+, αλλοι το Xiaomi 13...Aντε βγαλε ακρη.

Γενικα εκλεινα προς το S23+,αλλα και το Xiaomi,αν και με μικρη οθονη, μου εχει κατσει πολυ καλα στο χερι,χωρις να υστερει ιδιαιτερα σε επιδοσεις,και δεν ξερω που να καταληξω!

Δημοσ.

Κι εγώ σε παρόμοιο δίλλημα, ωστόσο άμα δείτε για την κάμερα του S23 υπάρχει (ακόμη ? ) το banana gate . Γενικά είμαι κι εγώ της άποψης ένα καλό κινητό, καλή εγγύηση αναβαθμίσεις πολλά χρόνια, αλλά άμα είναι να μη το χαρείς ή να έχει θέματα εξ αρχής , νομίζω είναι περιττές και οι εγγυήσεις κ οι αναβαθμίσεις. Για αυτό κοιτάω κ xiaomi πλέον

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, albert1 είπε

Κι εγώ σε παρόμοιο δίλλημα, ωστόσο άμα δείτε για την κάμερα του S23 υπάρχει (ακόμη ? ) το banana gate . Γενικά είμαι κι εγώ της άποψης ένα καλό κινητό, καλή εγγύηση αναβαθμίσεις πολλά χρόνια, αλλά άμα είναι να μη το χαρείς ή να έχει θέματα εξ αρχής , νομίζω είναι περιττές και οι εγγυήσεις κ οι αναβαθμίσεις. Για αυτό κοιτάω κ xiaomi πλέον

Τι ειναι το banana gate??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, jkidd13 είπε

Εχω δει πολλα reviews στο youtube,επειδη η καμερα ειναι βασικη παραμετρος, αλλοι λενε οτι υπερτερει το S23+, αλλοι το Xiaomi 13...Aντε βγαλε ακρη.

Αυτό το άντε βγάλε ακρη είναι θετικό για εσενα. Σημαίνει ότι ότι και να πάρεις δεν θα εχεις μεγάλη διαφορά και δεν θα μετανιώσεις.

Οι φωτογραφικες τους δυνατότητες είναι ίδιες.  Ίδια δεν είναι όμως η υποστήριξη και το ONE UI  το οποίο είναι το καλύτερο android UI που κυκλοφορεί .  Αυτά εχουν σημασία, για πάνω σε αυτά τα 2 έχτισε η apple τα iphone. Το UI το δουλευεις καθημερινά. 

Αφου λοιπον το hardware είναι παρόμοιο , το debate πρέπει να γίνει μεταξυ ONE UI και MIUI ....  ε νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση εκει .

Επεξ/σία από blanka
  • Like 1
Δημοσ.

η ευκαιρια να παρεις απο αυτη την κατηγορια κινητο ειναι μονο για φετος απο του χρονου τα + ξαναγυρνανε σε exynos, επομενως αφου εχεις τη δυνατοτητα το αρπαζεις χωρις δευτερη σκεψη

• Like 2
Δημοσ.
11 hours ago, Titos301 said:

απο του χρονου τα + ξαναγυρνανε σε exynos

Αυτό που το πας, το είδα και έβριζα.. Πιστεύω θα μείνουμε με το 23 μέχρι να ξαναβάλουν Snapdragon. Μόνο στο Ultra αν θα βάλουν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2023 στις 8:18 ΠΜ, dimkalogiros είπε

Αυτό που το πας, το είδα και έβριζα.. Πιστεύω θα μείνουμε με το 23 μέχρι να ξαναβάλουν Snapdragon. Μόνο στο Ultra αν θα βάλουν.

Σκετη κοροιδια, αμερικη και κορεα βγαζουν τους καλους και ευρωπη τους σαπιους

Δημοσ.
Στις 14/9/2023 στις 1:43 ΜΜ, jkidd13 είπε

Τι ειναι το banana gate??

δες π.χ. στο 14 πως φαίνονται οι εικόνες που βγάζει. Πιθανόν να το έλυσαν/μείωσαν κάπως τώρα το πρόβλημα. Αλλά όπως ξανα είπα άμα είναι να πάρω καινούργιο κινητό κ να θέλω από την πρώτη μέρα αντιπροσωπεία ή δεν βγάζει σωστές φώτο, τότε δεν αξίζουν ούτε οι εγγυήσεις ούτε οι αναβαθμίσεις που δίνουν (για μένα τουλάχιστον)

https://www.youtube.com/watch?v=kO5GT0B3VOE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...