somt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τι ακριβώς είναι το παρακάτω καθώς και λεπτομέρειες μάρκα, μοντέλο, εποχή κτλ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από somt
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Η κρυστάλλινη μπάλα μου έμεινε από μπαταρία, χωρίς φώτο κάποιο ταμπελακι η κάτι δε παίζει παραπάνω να σου πει κάποιος
somt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) προφανώς εννοώ οπτικά αν αναγνωρίζει κάποιος κάτι, έστω στο περίπου να το ψάχνω προς κάποια κατεύθυνση αν είχα το ταμπελάκι (μάλλον πάνω δεξιά) δεν θα υπήρχε αυτό το νήμα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από somt
sellsoap Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, Inuyasha said: Η κρυστάλλινη μπάλα μου έμεινε από μπαταρία, χωρίς φώτο κάποιο ταμπελακι η κάτι δε παίζει παραπάνω να σου πει κάποιος να παρεις ηλιακη...........
lector Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Χωρις να εχω ιδεα απο το αντικειμενο, με αλλες φωτο που βλεπω στο ιντερνετ για στυπτικο χαλιων, μοιαζει αρκετα. Γιατι δε ρωτας σε καποια επιχειρηση του αντικειμενου; 1
somt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Το απαντάω για μελλοντικούς αναζητητές Λέγεται Στυπτήριο Χαλιών ή Centrifuge/Wringing Machine 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα