Soki11 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, Υπάρχει περίπτωση να έχει εφαρμογή auto clicker pro εκδοση που θελω να κανω κατι δοκιμες; Έψαξα σε torrents αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο.
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μα, το auto clicker (που ξέρω) είναι δωρεάν. Τι pro έκδοση ψάχνεις; Έχει βέβαια μια παπαριά στο microsoft store που το ονομάζει ο δημιουργός του ..."pro" αλλά είναι το ίδιο με το δωρεάν (όχι απλά ίδιο αλλά πανομοιότυπο) αλλά με ποιο όμορφο interface. Εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο, οπότε δώσε link.
Soki11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, micos000 είπε Μα, το auto clicker (που ξέρω) είναι δωρεάν. Τι pro έκδοση ψάχνεις; Έχει βέβαια μια παπαριά στο microsoft store που το ονομάζει ο δημιουργός του ..."pro" αλλά είναι το ίδιο με το δωρεάν (όχι απλά ίδιο αλλά πανομοιότυπο) αλλά με ποιο όμορφο interface. Εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο, οπότε δώσε link. Αυτο που μου έδωσες το εχω δει δυστυχώς και εχει περιορισμο οσο αναφορα το record που θα κανεις και το repeat αυτου, ακομα και το ReMouse που κανει repeat εχει περιορισμο στην εκτελεση του.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή παίζουμε την κολοκυθιά τώρα, πες τι ακριβώς λειτουργίες ψάχνεις γιατί το record τώρα το λες. btw, το autoclicker ΔΕΝ κάνει record με δικιά του λειτουργία αλλά χρησιμοποιεί το ReMouse το οποίο βλέπω ότι έχει και purchase, αν και δεν βλέπω περισσότερες δυνατότητες για το record. Όσον αφορά τον περιορισμό του repeat στα 19659 clicks, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον προγραμματιστή μήπως μπορεί να το ανεβάσει. Αν θέλεις πλήρη παραμετροποίηση και αυτοματισμούς θα πρέπει να πας στο autoit όπου παίζει προγραμματισμός και μπορείς να αυτοματοποιήσεις τα πάντα. Έχει πολλούς οδηγούς αν το γκουγκλάρεις. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από micos000
Soki11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Επειδή παίζουμε την κολοκυθιά τώρα, πες τι ακριβώς λειτουργίες ψάχνεις γιατί το record τώρα το λες. btw, το autoclicker ΔΕΝ κάνει record με δικιά του λειτουργία αλλά χρησιμοποιεί το ReMouse το οποίο βλέπω ότι έχει και purchase, αν και δεν βλέπω περισσότερες δυνατότητες για το record. Αν θέλεις πλήρη παραμετροποίηση και αυτοματισμούς θα πρέπει να πας στο autoit όπου παίζει προγραμματισμός και μπορείς να αυτοματοποιήσεις τα πάντα. Έχει πολλούς οδηγούς αν το γκουγκλάρεις. Έχεις δίκιο, ουσιαστικά αυτο που θέλω ειναι να κανω record ενα σενάριο και αυτο να το εκτελεί για Χ φορές, το Remouse κανει σχεδον αυτο που θελω διοτι καθε 3 φορες πρεπει να το κανω run ξανα θα το τσεκάρω αυτο που μου εδωσες αλλά απαιτεί χρονο αρκετό στην κατανόηση και ειναι to match για αυτο που θελω να κανω.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δες και το παρακάτω μήπως κάνει κάτι παραπάνω. https://sourceforge.net/projects/get-automouser/
Soki11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Δες και το παρακάτω μήπως κάνει κάτι παραπάνω. https://sourceforge.net/projects/get-automouser/ To εχω δει και αυτο δυστυχως δεν κάνει αυτο που θέλω
Sablj Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να κάνω αυτόματα κλικ και κινήσεις με το ποντίκι... https://freemouseclicker.com/
Soki11 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 15/9/2023 στις 12:10 ΜΜ, Sablj είπε Εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να κάνω αυτόματα κλικ και κινήσεις με το ποντίκι... https://freemouseclicker.com/ χωρις σεναριο ομως ετσι ; η χρηση μου κανεις ειναι για καταγραφή κινησεων για debug ή απλα για να καταγραφεί κίνηση το pc?
mutexlock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Θα σου έλεγα να φτιαξεις κατι στο Power Automate. Αν εχεις windows 11 έρχεται pre-installed, απλά ψαξτο στο start.
Sablj Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, Soki11 said: χωρις σεναριο ομως ετσι ; η χρηση μου κανεις ειναι για καταγραφή κινησεων για debug ή απλα για να καταγραφεί κίνηση το pc? Για να καταγράφει κίνηση, και να πατάει συγκεκριμένο κουμπί ανά κάμποσα sec για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα