Προς το περιεχόμενο

Auto Clicker για Windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Υπάρχει περίπτωση  να έχει εφαρμογή  auto clicker pro εκδοση που θελω να κανω κατι δοκιμες; 

Έψαξα σε torrents αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο.

Δημοσ.

Μα, το auto clicker (που ξέρω) είναι δωρεάν. Τι pro έκδοση ψάχνεις;

Έχει βέβαια μια παπαριά στο microsoft store που το ονομάζει ο δημιουργός του ..."pro" αλλά είναι το ίδιο με το δωρεάν (όχι απλά ίδιο αλλά πανομοιότυπο) αλλά με ποιο όμορφο interface.

Εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο, οπότε δώσε link.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, micos000 είπε

Μα, το auto clicker (που ξέρω) είναι δωρεάν. Τι pro έκδοση ψάχνεις;

Έχει βέβαια μια παπαριά στο microsoft store που το ονομάζει ο δημιουργός του ..."pro" αλλά είναι το ίδιο με το δωρεάν (όχι απλά ίδιο αλλά πανομοιότυπο) αλλά με ποιο όμορφο interface.

Εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο, οπότε δώσε link.

Αυτο που μου έδωσες  το εχω δει δυστυχώς και εχει περιορισμο οσο αναφορα το record που θα κανεις και το repeat αυτου, ακομα και το ReMouse που κανει repeat εχει περιορισμο στην εκτελεση του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή παίζουμε την κολοκυθιά τώρα, πες τι ακριβώς λειτουργίες ψάχνεις γιατί το record τώρα το λες.

btw, το autoclicker ΔΕΝ κάνει record με δικιά του λειτουργία αλλά χρησιμοποιεί το ReMouse το οποίο βλέπω ότι έχει και purchase, αν και δεν βλέπω περισσότερες δυνατότητες για το record.

spacer.png

Όσον αφορά τον περιορισμό του repeat στα 19659 clicks, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τον προγραμματιστή μήπως μπορεί να το ανεβάσει.

Αν θέλεις πλήρη παραμετροποίηση και αυτοματισμούς θα πρέπει να πας στο autoit όπου παίζει προγραμματισμός και μπορείς να αυτοματοποιήσεις τα πάντα. Έχει πολλούς οδηγούς αν το γκουγκλάρεις.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, micos000 είπε

Επειδή παίζουμε την κολοκυθιά τώρα, πες τι ακριβώς λειτουργίες ψάχνεις γιατί το record τώρα το λες.

btw, το autoclicker ΔΕΝ κάνει record με δικιά του λειτουργία αλλά χρησιμοποιεί το ReMouse το οποίο βλέπω ότι έχει και purchase, αν και δεν βλέπω περισσότερες δυνατότητες για το record.

spacer.png

Αν θέλεις πλήρη παραμετροποίηση και αυτοματισμούς θα πρέπει να πας στο autoit όπου παίζει προγραμματισμός και μπορείς να αυτοματοποιήσεις τα πάντα. Έχει πολλούς οδηγούς αν το γκουγκλάρεις.

Έχεις δίκιο, ουσιαστικά  αυτο που θέλω  ειναι να κανω record ενα σενάριο και αυτο να το εκτελεί  για Χ φορές, το Remouse κανει σχεδον αυτο που θελω διοτι καθε 3 φορες πρεπει να το κανω run ξανα θα το τσεκάρω  αυτο που μου εδωσες αλλά απαιτεί χρονο αρκετό στην κατανόηση και ειναι to match για αυτο που θελω να κανω.

Δημοσ.
Στις 15/9/2023 στις 12:10 ΜΜ, Sablj είπε

Εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να κάνω αυτόματα κλικ και κινήσεις με το ποντίκι... 
https://freemouseclicker.com/

χωρις σεναριο ομως ετσι ; η χρηση μου κανεις ειναι για καταγραφή  κινησεων για debug ή απλα για να καταγραφεί κίνηση το pc?

Δημοσ.
10 hours ago, Soki11 said:

χωρις σεναριο ομως ετσι ; η χρηση μου κανεις ειναι για καταγραφή  κινησεων για debug ή απλα για να καταγραφεί κίνηση το pc?

Για να καταγράφει κίνηση, και να πατάει συγκεκριμένο κουμπί ανά κάμποσα sec για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...