Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Εγω παντως, χωρις πλακα, σε αυτο το μπατζετ θα επαιρνα αυτο https://www.mgmotor.gr/model/mg4/
theopan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 1/10/2023 στις 3:49 ΜΜ, Cubicolor είπε περα απο αυτο περα απο την spotwheel υπαρχουν και καλυτερες αντιπροσωπειες με μεταχειρησμενα αμαξια/? Αυτο ρωταω φιλε μου Κοίτα επίσης σε Αλιβιζάτο (Σταυρό-Γλυκά Νερά) και Μπέσικο (Αχαρνών έχω δει μεταχειρισμένα τους και κάπου στην Κηφισιά έχει νομίζω). Θεωρούνται "σοβαροί" έμποροι και οι δύο με καλά αυτοκίνητα.
2MM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, theopan είπε Κοίτα επίσης σε Αλιβιζάτο (Σταυρό-Γλυκά Νερά) και Μπέσικο (Αχαρνών έχω δει μεταχειρισμένα τους και κάπου στην Κηφισιά έχει νομίζω). Θεωρούνται "σοβαροί" έμποροι και οι δύο με καλά αυτοκίνητα. Ειδικα για τον 1ο , καμια σχεση
theopan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, 2MM είπε Ειδικα για τον 1ο , καμια σχεση Για το 2ο ισχύει διαπιστωμένα από 3 γνωστούς μου. Δεν πουλάει σαβούρα. Από τον 1ο έχεις κάποια εμπειρία; Γιατί έχω ακούσει καλά λόγια, απλά προτιμάται για όχι φθηνά αυτοκίνητα.
kage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτήν την στιγμή κυκλοφορεί σε μαντρες κυριως leasing εσωτερικου κ εξωτερικού.. οι περισσοτεροι δεν το κρύβουν καν .θα δεις φωτος τ αυτοκινητου απο μαντρα εξωτερικου,γλωσσα στο gps απο την χωρα π ηρθε κτλ...σε λίγο θα σκάσουν στις μαντρες κ τα βυθισμένα... Φημες λενε οτι το σποτμεχανικ π τσεκάρει αυτοκ, σ λεει αστο αυτό έχουμε καλύτερο με εγγύηση...(μπορει κ να είναι καλύτερο αλλά είναι κ μερικά χιλιάρικα πανω) Όποιος ξέρει εταιρεία ελέγχου μτχ να σκαναρει επιτόπου κ όχι σε συνεργειο για χιλιόμετρα (abs/ecu) ας γράψει.. Spoiler Προσωπικά μονο κάνα σετ μτχ ζάντες θα αγοραζα από alivιzatos bιtros bestdeals Elgαnαntor movιmento. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από kage
2MM Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, theopan είπε Για το 2ο ισχύει διαπιστωμένα από 3 γνωστούς μου. Δεν πουλάει σαβούρα. Από τον 1ο έχεις κάποια εμπειρία; Γιατί έχω ακούσει καλά λόγια, απλά προτιμάται για όχι φθηνά αυτοκίνητα. Εχω ακουσε πολλά αρνητικα. Νομιζω ειχε και δικαστηρια και τετοια
Cubicolor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Να κανω μια ερωτηση θελω να του αγορασω του opel gtc turbo μια κουκουλα αλ΄λα δεν βρισκω γιατι εχει μεγαλες διαστασεις
Cubicolor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 ναι το πηρα απλα ειναι κατι που με απασχολει πριν μερικες μερες αγορασα το Opel AstraGTC Turbo Το θεμα ειναι οτι δεν εχει στην κονσολα την επιλογη sport button..πχ σε καποια αλλα Opel AstraGTC Turbo η επιλογη σπορτ button υπαρχει οπως ειδα σε καποια opel astra gtc turbo..στο ytube// τωρα αυτη η επιλογη sport button αλαζει ριζικα το αμαξι? αν και το δικο μου δεν εχει το σπορτ button σε καποια gtc του 2011 υπαρχουν και σε καποια αλλα οχι οποτε σε αυτην την περιπτωση τι μπορω να κανω? χανω παρα πολλα πραγματα στο Opel AstraGTC Turbo που δεν εχω την επιλογη σπορτ ?? αυτο εχω αλλα δεν εχει το sport button
Προτεινόμενες αναρτήσεις