Προς το περιεχόμενο

Public + Home 50% Έκπτωση στην 2η συσκευή

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Public + Home 50% Έκπτωση στην 2η συσκευή από 14-16 Σεπτεμβρίου.

Για πάμε καμια ιδέα κάτι να συμφέρει 😛 Χρειάζομαι τα πάντα για ένα άδειο σπίτι, και κυρίως, τηλεόραση 55''.

edit: Μάλλον δεν είναι οι τηλεοράσεις μέσα, με μπέρδεψε η πρώτη εικόνα.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 minutes ago, Dcmpaira said:

Airfryer ninja θα σου πρότεινα και να συνδυάσεις κάτι σε παρόμοια τιμή.

Μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω (και καμια ηλεκτρική σκούπα) γιατί χρειάζομαι και ψυγείο και πλυντήριο κτλπ κτλπ αλλά θα μπω στο σπίτι σε 1,5 μήνα στην καλύτερη και δεν θέλω να ανακαλύψω ότι η συσκευή ήταν χαλασμένη τότε 😛 Αλλιώς περιμένω και Black Friday λογικα θα ξαναπέσουν.

Αυτή η προσφορά σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση 25% έκπτωση στις αγορές σου. Αν οι δύο συσκευές έχουν την ίδια τιμή. Αλλιώς είναι μικρότερη ή έκπτωση. Συνήθως κάτι κοντά στο 20%.

Επιπλέον θα φορτωθεις κ μια συσκευή που τη θέλεις δεν τη θέλεις.

Στο σκρουτζ λογικά θα βρεις τη συσκευή που θες 15-20% φθηνότερη ούτως ή άλλως.

• Like 3

1 hour ago, doubleh said:

Αυτή η προσφορά σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση 25% έκπτωση στις αγορές σου. Αν οι δύο συσκευές έχουν την ίδια τιμή. Αλλιώς είναι μικρότερη ή έκπτωση. Συνήθως κάτι κοντά στο 20%.

Επιπλέον θα φορτωθεις κ μια συσκευή που τη θέλεις δεν τη θέλεις.

Στο σκρουτζ λογικά θα βρεις τη συσκευή που θες 15-20% φθηνότερη ούτως ή άλλως.

Εξαρτάται, εννοείται θα ρίξω ματιά στο skroutz πριν πάρω κάτι. Παρόλα αυτά έχω πάρει τουλάχιστον 2 συσκευές από το συγκεκριμένο Mediamarkt σε τιμή καλύτερη του skroutz. (π.χ Sony X90j στα 700 ευρώ, Midea κλιματιστικό στα 600 ίδια τιμή με σκρουτζ δηλαδή - δεν θυμάμαι τώρα μοντέλο). Και γενικά πολλές φορές βρίσκω μαγαζιά εκτός του skroutz που πουλάνε σε καλύτερη τιμή.

Δε δειχνει να συμμετεχουν στη προσφορα τα airfryer

image.png.c3d039b98de1354b53c9eb935ea4a3ea.png

γενικα απο οτι δειχνει η φωτο της διαφημισης ουτε τα μισα δε περιλαμβανονται, ειναι παραπλανητικη...

11 minutes ago, paylidis said:

γενικα απο οτι δειχνει η φωτο της διαφημισης ουτε τα μισα δε περιλαμβανονται, ειναι παραπλανητικη...

Βρήκες κάτι να στο δείχνει με προσφορά? Εγώ νομίζω ότι είναι μόνο στα καταστήματα και ότι δεν θα φαίνεται online.

1 λεπτό πριν, Luciddream είπε

Βρήκες κάτι να στο δείχνει με προσφορά? Εγώ νομίζω ότι είναι μόνο στα καταστήματα και ότι δεν θα φαίνεται online.

δεν εψαξα κ πολυ, τηλεορασεις δε μου τις δινει, φριτεζες δε μου τις δινει.. δε θελω κ κατι αλλο...

αν ειναι να παω στο καταστημα να μου λειπει, παραγγελια ειχα τη προηγουμενη φορά που μου ηρθε μηνυμα οτι ειναι ετοιμη και περιμενα 55' για να την παραλαβω...

Πήρα τηλ στο κατάστημα και μου είπαν ότι ισχύει και για τηλεοράσεις, απλά πρέπει να τα πάρεις από το κατάστημα.

1 hour ago, Boubis1411 said:

Από κοντά ισχύει για όλες τις συσκευές; 

έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο, τώρα ελπίζω να μίλησα με σοβαρό άνθρωπο 😛

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...