vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Αύριο πετάμε και θα είναι το πρώτο ταξίδι με το παιδί. Έχω ακούσει ότι έχει τύχει σε κάποιους να σπάσουν το καρότσι στη μεταφορά... μπορώ να τυλίξω το καρότσι σε φουσκάλες και να το παραδώσω έξω από το αεροπλάνο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Το καρότσι παραδίδεται αναγκαστικά εκτός αεροπλάνου κ στο παραδίδουν μετά μολις κατέβεις. Δεν το δίνει στις αποσκευές αλλά ακριβώς προτού μπεις στην πτήση. Τα προσέχουν επίσης για ευνόητους λόγους. Μην αγχώνεσαι. Πάρε το με το παιδί πάνω, λες στο checkin desk οτι εχω καρότσι να παραδώσω, ενημερώνουν κ θα σε περιμένουν στην πόρτα να τους το δώσεις οι υπάλληλοι φόρτωσης. Μετά όταν κατέβεις στο έχουν έτοιμο. βάζεις πάνω το παιδί κ προχωράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Βασίλη αρχικά να χαίρεστε το μωράκι σας και να έχετε ένα όμορφο ταξίδι. Με ποια εταιρία ταξιδεύεις ; Αν το καρότσι είναι "καλό" ήτοι καινούργιο - ακριβό αλλά ότι κ να είναι βασικα , αμπαλάρισε το γιατί δεν υπάρχει καμία προσοχή στις βαλίτσες κτλ. Τα βλέπω καθημερινά δυστυχως. Ίσως τα καρότσια έχουν μια κάποια καλύτερη αντιμετώπιση αλλά ως εκεί… Βέβαια να πω την αλήθεια δεν έσω δει ποτε καρότσι με φουσκάλες Παντως αποζημιώνεται σε περίπτωση σπασίματος κτλ οποτε βγάλε ένα βίντεο κ φωτογραφίες ότι είναι κομπλέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις το γίνεται μέσα στα cargo …. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Το καρότσι παραδίδεται αναγκαστικά εκτός αεροπλάνου κ στο παραδίδουν μετά μολις κατέβεις. Δεν το δίνει στις αποσκευές αλλά ακριβώς προτού μπεις στην πτήση. Τα προσέχουν επίσης για ευνόητους λόγους. Μην αγχώνεσαι. Πάρε το με το παιδί πάνω, λες στο checkin desk οτι εχω καρότσι να παραδώσω, ενημερώνουν κ θα σε περιμένουν στην πόρτα να τους το δώσεις οι υπάλληλοι φόρτωσης. Μετά όταν κατέβεις στο έχουν έτοιμο. βάζεις πάνω το παιδί κ προχωράς. Εγώ είπα να το παραδώσω πριν μπω στο αεροπλάνο να είναι τυλιγμένο με φουσκάλες 19 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Βασίλη αρχικά να χαίρεστε το μωράκι σας και να έχετε ένα όμορφο ταξίδι. Με ποια εταιρία ταξιδεύεις ; Αν το καρότσι είναι "καλό" ήτοι καινούργιο - ακριβό αλλά ότι κ να είναι βασικα , αμπαλάρισε το γιατί δεν υπάρχει καμία προσοχή στις βαλίτσες κτλ. Τα βλέπω καθημερινά δυστυχως. Ίσως τα καρότσια έχουν μια κάποια καλύτερη αντιμετώπιση αλλά ως εκεί… Βέβαια να πω την αλήθεια δεν έσω δει ποτε καρότσι με φουσκάλες Παντως αποζημιώνεται σε περίπτωση σπασίματος κτλ οποτε βγάλε ένα βίντεο κ φωτογραφίες ότι είναι κομπλέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις το γίνεται μέσα στα cargo …. Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω δει και εγώ πως κακομεταχειρίζονται τις αποσκευές και το καρότσι είναι των 800€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Σε ταξίδι στην Βαρκελώνη παρέλαβα καρότσι με σπασμένη ρόδα, αν είναι ακριβό το καρότσι θα το έκανα ένα αμπαλάζ αν και δεν ξέρω αν θα το προστατέψει και ιδιαίτερα. Θα έπαιρνα ένα φθηνότερο καρότσι μαζί αν γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Εγώ είπα να το παραδώσω πριν μπω στο αεροπλάνο να είναι τυλιγμένο με φουσκάλες Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω δει και εγώ πως κακομεταχειρίζονται τις αποσκευές και το καρότσι είναι των 800€ Επειδή το φαντάστηκα στο είπα κι εγώ. Δυστυχως σε όλες τις εταιρίες είναι που θα πεσεις.. Εννοω δεν έχει η κάθε εταιρία τους δικούς της αλλά είναι υπάλληλοι του αεροδρομίου που εναλλάσσονται σε βάρδιες .. επειδη όπως σου είπα υπάρχει αποζημίωση όταν και αν προκύψει (βέβαια τι να το κανεις εσυ ταξίδι με το μωράκι σου θες να κανεις) βγαλε βίντεο που το καρότσι να έχει 4 ρόδες 😛 και γενικά ότι είναι αγρατζουνιστο .. Αν τύχει , ευχόμαστε όχι τουλάχιστον να αποζημιωθείς.. (Δεν ξέρω αν χρειάζεται η απόδειξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, rodosf1 said: Το καρότσι παραδίδεται αναγκαστικά εκτός αεροπλάνου κ στο παραδίδουν μετά μολις κατέβεις. Δεν το δίνει στις αποσκευές αλλά ακριβώς προτού μπεις στην πτήση. Τα προσέχουν επίσης για ευνόητους λόγους. Μην αγχώνεσαι. Πάρε το με το παιδί πάνω, λες στο checkin desk οτι εχω καρότσι να παραδώσω, ενημερώνουν κ θα σε περιμένουν στην πόρτα να τους το δώσεις οι υπάλληλοι φόρτωσης. Μετά όταν κατέβεις στο έχουν έτοιμο. βάζεις πάνω το παιδί κ προχωράς. Σχετικά με την παραλαβή μου έχει τύχει 2 φορές (Λονδίνο και Μόναχο) να το παραλάβω από τον ιμάντα αποσκευών. Σε Χίο, βαρκελωνη και Αθήνα μου το έφεραν στη φυσούνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Σχετικά με την παραλαβή μου έχει τύχει 2 φορές (Λονδίνο και Μόναχο) να το παραλάβω από τον ιμάντα αποσκευών. Σε Χίο, βαρκελωνη και Αθήνα μου το έφεραν στη φυσούνα Κάπου έχει ενα οδηγό για τέτοια special items, τον ειχα βρει παλιά σε αντίστοιχη περίπτωση. Αντίστοιχα με τα αναπηρικά αμαξίδια είναι ο χειρισμός. Handle with care κλπ. Εννοείται δεν περιλαμβάνεται η... γρατζουνιά σε αυτό το χειρισμό, απλά να προσέχουν να μην σπάσει. Βέβαια πτήση είναι, μπορεί να έχει αναταράξεις κ κατι να σπάσει κλπ οπότε συμβαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, rodosf1 said: Βέβαια πτήση είναι, μπορεί να έχει αναταράξεις κ κατι να σπάσει κλπ οπότε συμβαίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πέσει το αεροπλάνο 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα