ParisFot Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παίδες. Από αρχή του μήνα όπως θα χετε ακούσει καταργείται η έκπτωση ebill ένα ευρό. Με δυνατότητα υπαναχωρισης μέχρι δύο μήνες μετά την αλλαγή, για οποίον επηρεάζεται (όλος τυχαίος αυτη την πληροφορία παραλείπουν να την αναφερουν στο ενημερωτικό sms) . Κακά συνεπώς Η μήπως καλά νέα αυτή η αναπάντεχη αλλαγή? Ας οργανωθούμε να την εκμεταλλευτουμε για να τους ξεζουμίσουμε ! Προτείνω μαζική υπαναχωριση από τα συμβόλαια σταθερής κινητής , προς άλλες εταιρείες, οδηγώντας τους έτσι σε μια πολύ πιο οικονομική και προνομιακή αντί προσφορά , ακόμα φθηνότερη και από αυτή πριν την κατάργηση του ebill ( μιας και από το να χάσουν 10 πχ πάγια θα τους βγει πιο οικονομικα) . Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από ParisFot
Titos301 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 ναι πως ακριβως θα γινει αυτο; η αιτηση φορητοτητας πως ακριβως γινεται;
ParisFot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Titos301 είπε ναι πως ακριβως θα γινει αυτο; η αιτηση φορητοτητας πως ακριβως γινεται; Επικοινωνείς με άλλο παροχο και αφού δεχθείς πρόταση την κάνουν αυτοί.
emperor4her Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 δεν θα αλλαξει κατι, εγω εχω πολυ καλη προταση για να φυγω αλλωστε.. ισως αυτο που μπορουμε να κανουμε ολοι, ειναι να ζητησουμε πλεον να ερχονται αναλυτικοι με χαρτι... (εκτος αν πλεον σε αυτο προσθετει 1 ευρω) δεν γνωριζω.. 1
ParisFot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, emperor4her είπε δεν θα αλλαξει κατι, εγω εχω πολυ καλη προταση για να φυγω αλλωστε.. ισως αυτο που μπορουμε να κανουμε ολοι, ειναι να ζητησουμε πλεον να ερχονται αναλυτικοι με χαρτι... (εκτος αν πλεον σε αυτο προσθετει 1 ευρω) δεν γνωριζω.. Το σκέφτηκα και αυτό αν και δε το κάνουν ξεκάθαρο, αν θα έχει πλέον έξτρα χρέωση ή αν απλά καταργείται η έκπτωση όταν βάζεις ebill
emperor4her Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, ParisFot είπε Το σκέφτηκα και αυτό αν και δε το κάνουν ξεκάθαρο, αν θα έχει πλέον έξτρα χρέωση ή αν απλά καταργείται η έκπτωση όταν βάζεις ebill
markon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ποιο τιμιο πιστεύω θα ήταν να πουν ότι από 1/10 στα νεα συμβόλαια η ανανεώσεις σταθερής και κινητής ότι καταργείται η έκπτωση 1 ευρώ στο λογαριασμό και ότι τα υφισταμενα συμβόλαια συνεχίσουν ως εχουν που να ξέρει ο συνδρομητής πως όταν ληξη το συμβόλαιο του στο νέο συμβόλαιο που θα κάνει αν θέλει να συνεχίσει θα πληρώνει +1 ευρώ στο πάγιο αλλα μάλλον θέλουν να καλύψουν καμία τρυπά και θέλουν χρήμα συνδρομητές σταθερής+ συνδρομητές κινητής *1 ευρώ =
afm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μην βιάζεστε. Δείτε λιγάκι και εδώ: Νέα αύξηση 1 ευρώ σε όλα τα πακέτα της Vodafone! - Καταργήθηκε και εδώ το e-bill ?? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από afm
ParisFot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, afm είπε Μην βιάζεστε. Δείτε λιγάκι και εδώ: Νέα αύξηση 1 ευρώ σε όλα τα πακέτα της Vodafone! - Καταργήθηκε και εδώ το e-bill ?? Καλά καθίκια και αυτοί, αλλά εξάλλου η φορητότητα από πλευράς μου θα είναι μπλόφα. Κακή ή γκρίνια για την cosmote αλλά είναι εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις