Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια καταρχην ασχετος με την μαγειρικη εδω,ξερω να κανω μονο μακαρονια,τα εβραζα εβαζα μετα βουτυρο να ζεστανει ανακατεμα τελος,πηρα απο το μαρκετ μια ετοιμη σαλτσα μαρκα να μην πω,μια απο τις κλασσικες ντοματας,πως την χρησιμοποιω ψαχνω ακομα και στο σαιτ τους δεν λεει ωρα,την βαζω ετοιμη οπως ειναι?δεν πρεπει να την ζεστανω σε τηγανι οπου θα ριξω τα μακαρονια και αν ναι ποση ωρα??

 

επισης αφου την ανοιξω ψυγειο και για ποσες μερες?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

ρε παιδια καταρχην ασχετος με την μαγειρικη εδω,ξερω να κανω μονο μακαρονια,τα εβραζα εβαζα μετα βουτυρο να ζεστανει ανακατεμα τελος,πηρα απο το μαρκετ μια ετοιμη σαλτσα μαρκα να μην πω,μια απο τις κλασσικες ντοματας,πως την χρησιμοποιω ψαχνω ακομα και στο σαιτ τους δεν λεει ωρα,την βαζω ετοιμη οπως ειναι?δεν πρεπει να την ζεστανω σε τηγανι οπου θα ριξω τα μακαρονια και αν ναι ποση ωρα??

 

επισης αφου την ανοιξω ψυγειο και για ποσες μερες?

Την βαζεις σε ενα κατσαρολι μικρο ριχνεις και πολυ λιγο νερο και αφηνεις να παρει μια βραση και ειναι ετοιμη. Συνηθως αυτες κρατανε 3 μερες αν θυμαμαι καλα. 

Ειναι τοσο ευκολο να φτιαξεις δικια σου σαλτσα και να μην αγοραζεις τετοιου ειδους που ειναι μεσα στο συντηρητικο.

Δημοσ.

λιγο νερο απο τα μακαρονια υποθετω και για ποση ωρα βρασιμο?και μετα βαζω μεσα τα ετοιμα ανακατεβω και τελος?

 

μονο 3 μερες?οκ

1 λεπτό πριν, Menelaos83 είπε

Την βαζεις σε ενα κατσαρολι μικρο ριχνεις και πολυ λιγο νερο και αφηνεις να παρει μια βραση και ειναι ετοιμη. Συνηθως αυτες κρατανε 3 μερες αν θυμαμαι καλα. 

Ειναι τοσο ευκολο να φτιαξεις δικια σου σαλτσα και να μην αγοραζεις τετοιου ειδους που ειναι μεσα στο συντηρητικο.

 

Δημοσ.

Να κόψεις το βούτυρο απο τα μακαρόνια αν θελεις να έχεις καλη υγεια. ΜΟΝΟ ΛΑΔΑΚΙ ΕΛΙΆΣ 

Για την σαλτσα σαφώς και θέλει μαγειρεμα, κρεμμυδάκι, μπαχαρικά οτι  νομιζεις λαδι και βράσιμο 

  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

εξαρταται τι σάλτσα ειναι,μπορεί απλα να θελει ζεσταμα.Δεν μπορεί να μην γραφει επάνω.

μπαριλα ναπολιτεν,δεν γραφει τπτ και στο σαιτ τους εχει κατι τουτοριαλ 30 δευτερολπετα δεν λεει τπτ  για χρονους,το μονο που βρηκα με μικρα γραμματα οτι μετα το ανοιγμα 5 λεπτα στο ψυγριο

12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να κόψεις το βούτυρο απο τα μακαρόνια αν θελεις να έχεις καλη υγεια. ΜΟΝΟ ΛΑΔΑΚΙ ΕΛΙΆΣ 

Για την σαλτσα σαφώς και θέλει μαγειρεμα, κρεμμυδάκι, μπαχαρικά οτι  νομιζεις λαδι και βράσιμο 

οχι ειναι ετοιμη σαλτσα το θεμα ειναι τωρα πως την χρησιμοποιω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

μπαριλα ναπολιτεν,δεν γραφει τπτ και στο σαιτ τους εχει κατι τουτοριαλ 30 δευτερολπετα δεν λεει τπτ  για χρονους,το μονο που βρηκα με μικρα γραμματα οτι μετα το ανοιγμα 5 λεπτα στο ψυγριο

οχι ειναι ετοιμη σαλτσα το θεμα ειναι τωρα πως την χρησιμοποιω

ζεστανε την λίγο και ριξε την στα μακαρονια,

Μπορείς να την ρίξεις και απευθείας σε καυτά μακαρόνια.

Καλή ορεξη.

  • Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, rudigarcia222 said:

μπαριλα ναπολιτεν,δεν γραφει τπτ και στο σαιτ τους εχει κατι τουτοριαλ 30 δευτερολπετα δεν λεει τπτ  για χρονους,το μονο που βρηκα με μικρα γραμματα οτι μετα το ανοιγμα 5 λεπτα στο ψυγριο

οχι ειναι ετοιμη σαλτσα το θεμα ειναι τωρα πως την χρησιμοποιω

"Είναι έτοιμη για χρήση πάνω στα ζυμαρικά, αλλά αν θέλετε να τονίσετε τη νοστιμιά όλων των συστατικών της μπορείτε να τη ζεστάνετε προηγουμένως σε χαμηλή θερμοκρασία ή στο φούρνο μικροκυμάτων."

https://www.barilla.com/el-gr/products/sauces/napoletana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...