georgiouu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 οταν διαπιστωνετε πως ενα προφιλ εχει ψευτικες φωτο πως του κανετε αναφορα; δεν βρισκω καποια επιλογη εχει επιλογες παριστανει εμενα φιλο διασημο και στις 3 περιπτωσεις πρεπει να αναφερεις ποιον παριστανει...Αν απλα εχει κλεψει καποιας αγνωστης φωτο πως τον αναφερεις;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, georgiouu είπε οταν διαπιστωνετε πως ενα προφιλ εχει ψευτικες φωτο πως του κανετε αναφορα; δεν βρισκω καποια επιλογη εχει επιλογες παριστανει εμενα φιλο διασημο και στις 3 περιπτωσεις πρεπει να αναφερεις ποιον παριστανει...Αν απλα εχει κλεψει καποιας αγνωστης φωτο πως τον αναφερεις; αν ξερεις την άγνωστη της λες ότι καποιος χρησιμοποιεί τις φωτό .Αλλιως βαζεις διασημο και το προφιλ;
georgiouu Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αν ξερεις την άγνωστη της λες ότι καποιος χρησιμοποιεί τις φωτό .Αλλιως βαζεις διασημο και το προφιλ; Οχι δεν την ξέρω την άγνωστη...απλά ο μαλακας έχει κατεβάσει γυναικειες φωτο από το ίντερνετ τις έχει για δικές του και ψαρεύει δεν ξέρω τι ακριβως...δεν μου έκανε κάτι αλλά κάτι τέτοιους τους σιχαίνομαι
infin1tyGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει επιλογή για Fake account. Δεν θα γίνει τίποτα, όπως και με όλες τις άλλες επιλογές φυσικά, απλώς το αναφέρω. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από infin1tyGR
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Για να κατέβει προφίλ, πρέπει να γίνει μαζική αναφορά. Με μια αναφορά δεν πρόκειται ν' ασχοληθούν καν.
StamTheMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 13/9/2023 στις 9:20 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Για να κατέβει προφίλ, πρέπει να γίνει μαζική αναφορά. Με μια αναφορά δεν πρόκειται ν' ασχοληθούν καν. Δεν μπορω να καταλαβω πλεον πως κρινουν οτι κατι παραβιαζει κανονες και πρεπει να κατεβει.Συνηθως αναφερουν οτι αρκει μια αναφορα για να κατεβει κατι που παραβιαζει τους κανονες. Ανεβασα καποτε μια φωτο,με το γνωστο γουρουνι της Φουκουσιμα μεσα στο νερολακο,απαντωντας σε post που αφορουσε τη Φουκουσιμα ,και εφαγα warning για 1 χρονο. Το γουρουνι ηταν ζωντανο. Αντιθετως,ατομο που με ελεγε ηλιθιο,το εκανα αναφορα και μου ειπαν οτι δεν παραβιαζει τους κανονες. Στο τικτοκ,που μπαινω μονο για να κραξω, μου κατεβασαν σχολιο που εγραφε οτι οι αμερικανοι τρωνε σκουπιδια ( σε συζητηση για junk food ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα