havko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Πρόσφατα έμαθα για ένα πρόγραμμα που κυκλοφορούσε πριν σχεδόν 25 χρόνια, το Athens Navigator το οποίο στην έκδοση 3.2 σου έλεγε και ποιο αμάξι ανήκει σε ποιον. Μήπως λοιπόν κυκλοφορεί ακόμα η εφαρμογή αυτή?
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Το είχα πολύ παλιά.Άχρηστο είναι.Στη βάση δεδομένων με τις πινακίδες αυτοκινήτων παίζει να μην βρεις ούτε ένα αμάξι.Όλα θα έχουν πάει για απόσυρση μετά από τόσα χρόνια.Άκυρο.Το δικό μου το έχει μέσα.Έχω ένα micra του 93
havko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, tarantules είπε Το είχα πολύ παλιά.Άχρηστο είναι.Στη βάση δεδομένων με τις πινακίδες αυτοκινήτων παίζει να μην βρεις ούτε ένα αμάξι.Όλα θα έχουν πάει για απόσυρση μετά από τόσα χρόνια.Άκυρο.Το δικό μου το έχει μέσα.Έχω ένα micra του 93 χαχαχ δεν πειράζει, άσε μην βρούμε κάνα διαμαντακι στα χέρια κανενός παππουλη τώρα που έχουν φτάσει στον Θεό όλες οι αντίκες😜
dickface Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2024 Το βρήκες τελικά πουθενά; και γω τωρα έτυχε να το ψάχνω
verylife78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2024 το ειχαμε τοτε στο ΤΕΙ αθηνας ... σε cd μαλιστα, τωρα που να ειναι αραγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα