tasos41997 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, έκοψα μια παροχή ρεύματος που είχε μείνει ενα μικρό υπόλοιπο. Αφού έγινε η διακοπή μου ήρθε ένα χάρτι απο την ΔΕΗ όπου έλεγε ότι πρέπει να δωθούν 3 πόσα -Τάδε ποσό στην ΔΕΗ -Τάδε ποσό στο ΔΗΜΟ -Τάδε ποσό στην ΕΡΤ Το ερώτημα είναι... που πληρώνεται η ΕΡΤ; Ρώτησα τον δήμο δεν γνώριζε και μου είπε να ρωτήσω την ΔΕΗ, πηγα στην ΔΕΗ της περιοχής μου και μου είπε πάρε τον δήμο και ρώτα. Πήρα τα κεντρικά της ΔΕΗ και μου είπε να πάρω τον δήμο, όταν τους είπα ότι το έχω κάνει ήδη μου είπαν να καλέσω στην ΕΡΤ. Πραγματικά είναι κουραστικό να ψάχνω που θα δωσω 12 ευρώ στην ΕΡΤ και κανείς να μην γνωρίζει. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο παρόμοιο περιστατικό;
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Στην θέση σου δεν θα πλήρωνα τίποτα. Ο μεν δημος, θα στα ζητήσει μάλλον και με προσαύξηση όταν χρειαστείς βεβαίωση καταβολής τελων για καμιά πώληση ή μεταβίβαση του ακινήτου. Οτι αφορά την ΔΕΗ, θα στα κρατήσει αν έχεις άλλον λογαριασμό στο ΑΦΜ σου ή αν κάνεις επανασύνδεση στο υπάρχον. Την ΕΡΤ μην ασχολείσαι καθόλου.
tasos41997 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 16 hours ago, atpanos said: Κανονικά στον δήμο. Ο δήμος μου είπε δεν γνωρίζει. Και δεν νομίζω να είναι στον δήμο. 20 hours ago, valadsk said: πολύ ελεύθερο χρόνο έχεις Δηλαδή να τα αφήσω μέχρι μετα απο 5-10-15 χρόνια θα τα ζητήσουν τοκισμένα;
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, tasos41997 said: Δηλαδή να τα αφήσω μέχρι μετα απο 5-10-15 χρόνια θα τα ζητήσουν τοκισμένα; Γιατί το λες αυτό, ξέρεις πολλές περιπτώσεις που η ΕΡΤ τα ζήτησε μετά από 5-10-15 χρόνια τοκισμένα;
MikeJ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως η ΕΡΤ έχει στοιχεία επικοινωνίας https://www.ert.gr/contact-us/ Δοκίμασες να τους ρωτήσεις; Να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά ακούω το να πληρώνεις την έρτ εκτός λογαριασμού ρεύματος. Μήπως έκαναν πατάτα στη ΔΕΗ ενώ έπρεπε στο τελευταίο λογαριασμό να στα χρεώσουν όλα και να κλείσει εκεί το θέμα;
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, MikeJ said: Πάντως η ΕΡΤ έχει στοιχεία επικοινωνίας https://www.ert.gr/contact-us/ Δοκίμασες να τους ρωτήσεις; Να είμαι ειλικρινής πρώτη φορά ακούω το να πληρώνεις την έρτ εκτός λογαριασμού ρεύματος. Μήπως έκαναν πατάτα στη ΔΕΗ ενώ έπρεπε στο τελευταίο λογαριασμό να στα χρεώσουν όλα και να κλείσει εκεί το θέμα; Προφανώς ο φίλος όχι μόνο δεν πλήρωσε τον τελικό λογαριασμό, αλλά μάλλον περισσότερους μια και για να μαζευτούν 12€ υπέρ ΕΡΤ χρειάζονται τουλάχιστον τρεις διμηνιαίοι λογαριασμοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα