Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρώ cartoon και σειρές δεκαετίας 80; HELP ME !!

80smaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ να δηλώσω ότι έχω όλη την διάθεση να συμμετέχω σε μία επιτροπή που θα πάει στην ΕΡΤ !

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ να δηλώσω ότι έχω όλη την διάθεση να συμμετέχω σε μία επιτροπή που θα πάει στην ΕΡΤ ! Μπορούμε να μαζέψουμε τα ονόματα όλων των αγαπημένων μας παιδικών-σειρών και να δούμε από κοντά τί διάθεση έχει η ΕΡΤ για τα συγκεκριμένα. Δηλαδή είτε να βρεί και να βάλει κανένα στη ΝΕΤ, όπως βάζει τώρα τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα, είτε όπως αναφέρθηκε να δώσει μερικά με την Ραδιοτηλεόραση. Θα μπορούσε ακόμα να τα βάλει και στην Ψηφιακή. Για την Candy, που θα ήθελα πολύ να ξαναδώ μετά από τόσα χρόνια, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Έχω ψάξει στο διαδίκτυο και έχω μάθει ότι έχει απαγορευτεί παντού οτιδήποτε έχει σχέση με την Candy. Οι δημιουργοί της βρίσκονταν για τις διαφωνίες τους στα δικαστήρια.

Θέλω πάντως να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν να ξαναδούμε στην τηλεόραση την Candy. Αν δεν γίνεται να δούμε αν μπορούνε να μας δώσουν τα 115 επεισόδια.

Για τα άλλα παιδικά-σειρές χρειάζεται απλά να τους τα θυμήσουμε και να τους δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας. Μπορώ να φανταστώ μόνο κάποιο εμπόδιο για την προβολή τους : τις διαφημίσεις-χορηγούς. Ακριβώς δεν ξέρω, πάντως θέλω να μάθω από τους ίδιους αν μπορούν να τα προβάλουν ακόμα και στην ψηφιακή !

Πιστεύω ότι με μια συνάντηση μαζί τους μπορεί να καταφέρουμε κάτι ! ! !

Δημοσ.

a.kserei kaneis pws legontan i seira typou froutopias sta kratika pou eixe ena sigrotima mesa se ena kouti kai legan paramuthia se ena koritsaki ?

Λεγόταν του κουτιού τα παραμύθια. Κορυφαίο παιδικό, αν και όταν το έβλεπα

εγώ κάποιες φορές ήταν αρκετά τρομακτικό.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Δεν εκπλήσσομαι από το πόσοι πολλοί ενδιαφέρεστε για παλιές σειρές που έπαιξε κάποτε η ΕΡΤ. Οτιδήποτε συνδέει κάποιον ευχάριστα με τα παιδικά του χρόνια είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα ήθελε να έχει και να κρατήσει για πάντα όχι μόνο σαν ανάμνηση αλλά και σαν υλικό. Αν ξέραμε όταν είμασταν παιδιά (φαντάζομαι όλοι τη δεκαετία του 80)το πόσο θα τα αναζητούσαμε αυτά μεγαλώνοντας είμαι σίγουρος ότι τα video μας θα είχαν πάρει φωτιά :-D . Φυσικά όμως τότε δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε και να εκτιμήσουμε την αξία εκείνων των σειρών (και πολλών άλλων που είχαμε τότε).

Εμένα πάνω από όλα και εάν υπαρχεί τρόπος να βρεθεί θα με ενδιέφερε να βρω όλα τα επεισόδια της σειράς Nils Holgersson όπως παίχτηκαν τότε απο την ΕΡΤ (και όχι την τηλεταινία 4 επεισοδίων που έχει κυκλοφορήσει μια εταιρία σε μεταγλώτιση του Μπίμπιλα). Ξέρω ότι είναι μάλλον απίθανο να βρεθεί (εκτος και εάν κάποιος έχει άκρη στην ΕΡΤ) αλλά εάν κάποιος έχει ή ξέρει κάτι θα του ήμουν ευγνώμων.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...