runner1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Έχω εγώ μερικά cartoon και σειρές από αυτή την δεκαετία.Ενδεικτικά μπορώ να σας γράψω μερικές!Ενδιαφέρομαι κυρίως για ανταλλαγές για να μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε την συλλογή μας!Χεχε! -Knight Rider (και οι 4 seasons) -Voltron Lion Force -Thundersub (έχω τα 3 μέρη και νομίζω πρέπει να έχει και άλλο 1) -Getter Robot G (12 επεισόδια) -Getter Robot (ότι έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα) -Dragonball Z,GT (και όλα τα special,ovas,movies) -Grendizer (ότι έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα) -Voltus 5 (ότι έχει κυκλοφορήσει σε Ελλάδα) -Tales from the Crypt (9 επεισόδια) Όποιος ενδιαφέρεται ΡΜ!!!
adi32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 εχει κανεις το "Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος" ?
johnalepou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 εχει κανεις το "Μια φορα κι εναν καιρο ηταν ο ανθρωπος" ? Το εχει η ΕΡΤ ψηφιακη και το δειχνει κιολας...
VasKag Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Πλάκα πλάκα αν εμφανιστεί πουθενά κανά της Candy Candy θα το ήθελα και εγώ.... για οποιον ενδιαφερετε, υπαρχει ελληνικο fun-subbing group που εχει ξεκινησει τον υποτιτλισμο της ενλογω σειρας... δεν εχω προβλημα να το αναφερω απλα δεν θυμαμαι αν υποκειται σε κανενα κανονισμο...
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Το εχει η ΕΡΤ ψηφιακη και το δειχνει κιολας... pote to deixnei?
Redstar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 για οποιον ενδιαφερετε, υπαρχει ελληνικο fun-subbing group που εχει ξεκινησει τον υποτιτλισμο της ενλογω σειρας... δεν εχω προβλημα να το αναφερω απλα δεν θυμαμαι αν υποκειται σε κανενα κανονισμο... Γεια σου φιλαρακο, επειδη με ενδιαφερει παρα πολυ αυτο που εγραψες για το ελληνικο fun-subbing group, μπορεις να πεις σε pm η σε mail, πως λεγεται αυτο το group, ή που μπορω να επικοινωνήσω μαζι τους ? Αυτο ακριβως ψαχνω και προσπαθω με καποιο τροπο να πετυχω...καπου φτανω, αλλα δε τα καταφερνω μαλλον...Ουτε να το ηξερες, αυτο ακριβως, subs για την candy candy..εχω οτι κυκλοφορει στο net...ολα τα επεισοδια (115) καθως και σε οτι αλλη γλωσσα (ξενη)...και οτι ελληνικο. Ειναι μια..μεγαλη χαρη για τη κορη μου...και θελω ειλικρινα να το πετυχω..να μπορει να το δει...Οτι ελληνικο απο video club υπαρχει..το εχω γραψει..μεχρι να ανακαλυψω..κατι αλλο.. Θα το εκτιμουσα αν μπορουσες να με βοηθησεις, εσυ η οποιος αλλος ξερει κατι για το group που λες..εστω και αν χρειαστει να πληρωσω για να μου το φτιαξουν... Για οποιον ενδιαφερεται για την candy πο κυκλοφορει στο net, μπορω να τον βοηθησω..lol, και αν γινεται, ας με βοηθησει και αυτος. Ευχαριστω εκ των προτερων, Redstar
trenaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 πουλάνε DVD της κάντυ αλλά είναι στα γιαπωνέζικα... Αν κατεβάσει κανείς τους ελληνικούς υπότιτλους.... http://sensasian.com/view/product.cgi/EN/V13923K-D/candy_candy_boxset_vol.1/ την θέλωωωω.. ¨(
antreas18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Sillalitirio aurio eksw apo ti net me panw "theloume tin CandyCandy pisw".Loipon egw vrika 2,5 gb CANDY CANDY metaglotismeno (ellinika)...opoios endiaferetai pm.
angelme9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 ax auta ta epeisodia candy candy ta thelw....plz plz plz..exw dei sto you tube ta prwta 54 alla sta alla den exei subs...k ellinika exw na dw apo mwro..pou ta vrikes!ax exeis tin kalosuni.......
theok2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ψιλοάσχετο, αλλά εγώ έχω αρχίσει την μετάφραση (υποτιτλισμό) των thundercats.
tolis_01 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ψιλοάσχετο, αλλά εγώ έχω αρχίσει την μετάφραση (υποτιτλισμό) των thundercats. Μπράβο. Καλή δουλεια :razz: Κατέβασα τους υπότιτλους για το επεισόδειο 7. Να πούμε και για όσους δεν το ξέρουν ότι θα τους βρουν στο: http://www.greektvsubs.gr/
Δέσποινα Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 γεια,εχω σε βιντεο κασσετα τα πρωτα επεισοδια πο τη καντυ αν θες 2) Κάντυ-Κάντυ (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1 με τη φωνή της Ματίννας Καρρά) 3) Φρουτοπία (όλα τα επεισόδια) Νιλς Χόλγκερσον (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1) otan ta breis ayta pes mou kai emena ...... ta psaxno san trelos mono kapamaru mazepsa mexri tora.... 6) Ο Κήπος Με Τα Αγάλματα (όλα τα επεισόδια) to parakaneis oligon?? 7) The Secret Valley (Η Μυστική Κοιλάδα) (όλα τα επεισόδια) the what?
-1337worx-dll Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Loipon Froutopia Ola ta episodia TVrip Candy Candy 3 episodia ton 90 lepton + 3 ton 20 lepton vhsrip Nils tin tenia Sport Billy guro sta 8 episodia vhsrip Bollek kai lolek 2 seasson kai Flintstones i proti seasson Opios thelei kapia ap afta pm me kai kati tha kanoume Spyros
Alycia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Sto http://www.youtube.com iparhun ke ta 115 episodia tu candy candy sta yaponezika me aglikus ipotitlus i sta ispanika. I metafrasi sta aglika ine kaki, ala katanoiti. Episis, to telefteo episodio tis siras iparhi ke se eliniki metaglotisi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.