Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρώ cartoon και σειρές δεκαετίας 80; HELP ME !!

80smaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σααααας. Είμα λάτρης των cartoon και σειρών της δεκαετίας του 80. Πού μπορώ να βρώ τα εξής cartoon και σειρές?

Τα έχει κανένας από εσάς σε βιντεοκασσέτες; Ή κάποια από αυτά;

Τα cartoon και σειρές που ψάχνω είναι:

1) Sport Billy (3 επεισόδια μόνο: το πρώτο, το επεισόδιο με Dr. Jekil και Mr. Hynde και το επεισόδιο που ήταν στην ζούγκλα)

2) Κάντυ-Κάντυ (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1 με τη φωνή της Ματίννας Καρρά)

3) Φρουτοπία (όλα τα επεισόδια)

4) Στρουμφάκια (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1)

5) Ρόζ Πάνθηρας (όλα τα επεισόδια)

6) Ο Κήπος Με Τα Αγάλματα (όλα τα επεισόδια)

7) The Secret Valley (Η Μυστική Κοιλάδα) (όλα τα επεισόδια)

8) Νιλς Χόλγκερσον (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1)

Αυτά για αρχή :lol: Όποιος τα έχει σε βίντεο ή να ξέρει που μπορώ να τα βρώ ας μου πει. Τα ψάχνω σαν τρελλός ... :twisted:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sta video club isos na vreis tis athlies ellinikes metaglotiseis, apo oso ksero ta perisotera apo ayta exoun ypervolika polla episodia gia na bgoun se dvd.

play.com kai amazon are your bist friends, apo kei kai epeita tipta perierga merh...

episis einai pithano an exeis kana gnosto se kanalia...?

Δημοσ.

2) Κάντυ-Κάντυ (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1 με τη φωνή της Ματίννας Καρρά)

Νιλς Χόλγκερσον (όλα τα επεισόδια μεταγλωττισμένα, όπως τα έβαζε τότε η ΕΤ1)

otan ta breis ayta pes mou kai emena ...... ta psaxno san trelos

mono kapamaru mazepsa mexri tora.... :(

6) Ο Κήπος Με Τα Αγάλματα (όλα τα επεισόδια)

to parakaneis oligon?? :lol:

7) The Secret Valley (Η Μυστική Κοιλάδα) (όλα τα επεισόδια)

the what?

Δημοσ.

Από ότι ξέρω τα κανάλια κρατάνε αρχείο με όλες τις σειρές που έδειχναν παλιά.

Μήπως να συγκροτήσουμε καμιά επιτροπή να πάμε στην ΕΤ1 να τα ζητήσουμε!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να σας βοηθήσω, ''Ο Κηπος με τα αγλματα'' υπάρχει στο αρχείο μου, τα άλλα όπως και πολλά άλλα τα ψάχνω και εγώ.

Δημοσ.

Ναι, ο Νιλς Χολγκερσον έχει βγει σε DVD από ελληνική εταιρεια, μεταγλωτισμένος, όπως προβάλλοταν τότε. Στην ίδια σειρά DVD υπάρχει και ο Πινόκιο που έδειχνε η ΕΡΤ2. Τα βρήκα και τα 2 στο video blue.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

η candy-candy, οπως ειχε ειπω8ει σε σχετικο thread, δεν κυκλοφορει σε dvd, ουτε η ερτ μπορει να την ξαναβαλει σε επαναληψη διοτι αυτος που εχει τα δικαιωματα της σε καποια φαση το απαγορευσε.

το μονο σχετικο site που εχω βρει ειναι αυτo

http://www..geocities.com/lady_freckle/candy/candy.htm

νομιζω πως ο μονος τροπος να το βρεις ειναι απο καποιον που τα ειχε γραψει τοτε σε βιντεοκασσετα. αν τυχον βρει παντως κατι ο θειος σου plz tell us (τα ψαχνει καιρο και η αδερφη μου)

Δημοσ.
Καλησπέρα σααααας. Είμα λάτρης των cartoon και σειρών της δεκαετίας του 80. Πού μπορώ να βρώ τα εξής cartoon και σειρές?

Τα έχει κανένας από εσάς σε βιντεοκασσέτες; Ή κάποια από αυτά;

Τα cartoon και σειρές που ψάχνω είναι:

1) Sport Billy (3 επεισόδια μόνο: το πρώτο, το επεισόδιο με Dr. Jekil και Mr. Hynde και το επεισόδιο που ήταν στην ζούγκλα)

Αυτά για αρχή :lol: Όποιος τα έχει σε βίντεο ή να ξέρει που μπορώ να τα βρώ ας μου πει. Τα ψάχνω σαν τρελλός ... :twisted:

Λοιπόν, αυτά τα δυο υπάρχουν στα ελληνικά σε γνωστό warez. Αν θες στείλε pm.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δύσκολο να σε διαβάσει, το αρχικό post είναι του... 2004 και έκτοτε το συγκεκριμένο μέλος δεν έχει ξαναμπεί.

Δημοσ.
Δύσκολο να σε διαβάσει, το αρχικό post είναι του... 2004 και έκτοτε το συγκεκριμένο μέλος δεν έχει ξαναμπεί.

Opsss :mrgreen:

Δημοσ.

εγω πάντως σοβαρά το θέλω :mrgreen:

λίγο που είχα κοιτάξει στο νετ ,είχα βρεί κάποια επεισόδεια αλλα ήταν στα ισπανικά νομίζω και χωρίς υπότιτλους

αν κάνουμε την κίνηση να ζητήσουμε απο την νετ να την ξαναβάλει ή κάτι τέτοιο θα έχουμε κανένα απότελεσμα?

ειναι αρκετοί αυτοι που την θέλουν τελικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...