infin1tyGR Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δεν έχουν admin/root users τα CPE της Cosmote. Το μενού είναι διαφορετικό γιατί είναι το Sercomm και όχι το Arcadyan version του Speedport Plus 2.
leonhonda Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους.Έχουμε κανέναν οδηγό να περάσουμε vpn σε speedport plus 2 arcadyan? Έχω μπεί στις ρυθμίσεις και δεν βγάζω καμία άκρη.Ούτε υπομενού να αναφέρει vpn δεν βρίσκω.
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 11 minutes ago, leonhonda said: Καλημέρα σε όλους.Έχουμε κανέναν οδηγό να περάσουμε vpn σε speedport plus 2 arcadyan? Έχω μπεί στις ρυθμίσεις και δεν βγάζω καμία άκρη.Ούτε υπομενού να αναφέρει vpn δεν βρίσκω. το βασικο ειναι αν σου δινει επιλογη ως χρηστης .εκτος αν εχεις admin,root στοιχεια
leonhonda Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Είδα οτι ψηφίστηκε για την πειρατεία κάποιος νόμος και επειδή βλέπω stremio σε 2 τηλεοράσεις είπα να βάλω στο ρούτερ να τις καλύπτει και τις 2(Επίσης δεν ξέρω καν αν γίνεται να βάλω vpn σε smart tv)
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 14 minutes ago, jogatore said: Και για ποιο λογο να περασεις το vpn στο ρουτερ? για να περναει global σε ολες τις συσκευες 1
darionaharos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου καλημερα σε ολους! κ εγω λογω του σχετικου νομου με την πειρατεια παραγγειλα ενα ρουτερ(χωρις modem) της tp link για να εχω vpn σε ο,τι ειναι συνδεδεμενο στο σπιτι. Απο cosmote εχω το arcadyan speedport plus 2 και θα ηθελα να ξερω αν εχει bridge mode ωστε να κουμπωσω πανω το tp link.
uniquegr Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, darionaharos είπε παραγγειλα ενα ρουτερ(χωρις modem) Εννοείς switch ή router χωρίς voip ( τηλεφωνία )? Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι αν το tplink συνδεθεί μετά το Arcadyan, όσοι συνδεθούν στο Arcadyan ( καλωδιακά ή μέσω wifi ), δεν θα καλύπτονται απο το vpn.
jogatore Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Στις 27/3/2025 στις 10:34 ΠΜ, poulinos είπε για να περναει global σε ολες τις συσκευες Σωστα αλλα θα κοβει προσβαση σε αλλες υπηρεσιες (π.χ τραπεζες,δημοσιο ...)
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 hours ago, jogatore said: Σωστα αλλα θα κοβει προσβαση σε αλλες υπηρεσιες (π.χ τραπεζες,δημοσιο ...) γιατι να σου κοψει προσβαση σε τραπεζες ή δημοσιο? σε τραπεζα συνδεεσαι και με ξενη ip. πχ τωρα ειμαι πολωνια και μπορω κανονικα να ανοιξω το web banking μου. 2
jogatore Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ειχα αυτη την εντυπωση.Τωρα που το ειπες τσεκαρισα και οντως δεν κοβει. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από jogatore 1
Mr_Robot_dev Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου To vpn πως το πληρώσατε? με πιστωτική να υποθέσω... οπότε αν ζητηθούν από τον vpn provider να δώσει ποιος user που αντιστοιχεί στο τάδε traffic εκείνη την ώρα, εύκολα γίνεται μια χαρά ταυτοποίηση. Γενικά ανωνυμία στο internet δεν υφίσταται, αν θέλουν να βρουν ποιος είναι πίσω από κάτι το βρίσκουν εύκολα.
infin1tyGR Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, Mr_Robot_dev said: To vpn πως το πληρώσατε? με πιστωτική να υποέσω... οπότε αν ζητηθούν από τον vpn provider να δώσει ποιος user που αντιστοιχεί στο τάδε traffic εκείνη την ώρα, εύκολα γίνεται μια χαρά ταυτοποίηση. Γενικά ανωνυμία στο internet δεν υφίσταται, αν θέλουν να βρουν ποιος είναι πίσω από κάτι το βρίσκουν εύκολα. Αν δεν πουλάς όπλα κλπ. μέσω VPN, λες να μπουν στον κόπο να κάνουν κάτι τέτοιο;
Mr_Robot_dev Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Αν δεν πουλάς όπλα κλπ. μέσω VPN, λες να μπουν στον κόπο να κάνουν κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω ότι κάποιος που πουλάει όπλα θα αγοράσει ένα vpn subscription από έναν provider λιανικής και όλα καλά, υποθέτω έχουν άλλους μηχανισμούς επικοινωνίας, αλλά δεν ξέρω κιόλας. Τώρα για το απλό και καθημερινό download, που ενδιαφέρει πια τον μέσο έλληνα, να πούμε ότι: Η κεφαλαιοποίηση του Netflix είναι λίγο πιο κάτω από 400 δις δολλάρια, αν βάλεις και τις υπόλοιπες εταιρείες ταινιών πάμε για μια κεφαλαιοποίηση πάνω από 1 τρις δολλάρια. Επειδή αυτές πιέζουν τις κυβερνήσεις για actions (σιγά μην κουνήθηκε ο μέσος έλληνας ΔΥ ή ο μέσος έλληνας βουλευτής από μόνος του), δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να πιέσουν αυτές τις εταιρίες VPN για στοιχεία (και αυτές θα ενδώσουν - είμαι σίγουρος) και να έρθουν μετά στις εκάστοτε αρχές του κράτους να πούνε: ορίστε κύριοι, άντε τώρα και ρίξτε μερικά τρομοκρατικά πρόστιμα να λουφάξουν όλοι... αυτό άνετα μπορεί να γίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα