infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2 minutes ago, jogatore said: Το μονο σιγουρο γιατι ουτε στο Arc γινονται ρυθμισεις. Στο Arcadyan αλλάζουν κανονικά IPv4 και IPv6 DNS servers.
jogatore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Στο Arcadyan αλλάζουν κανονικά IPv4 και IPv6 DNS servers. Δυστυχώς τέτοιο μενού δεν έχουν κανένα από τα δύο. Πώς μπορώ να διαπιστώσω ότι μου έχουν στείλει arcadyan? Πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη arcadyan και στο κουτί sercom γράφει στο s/n
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 3 minutes ago, jogatore said: Δυστυχώς τέτοιο μενού δεν έχουν κανένα από τα δύο. Το μενού αυτό το έχει κανονικά το Arcadyan, από αυτό έβγαλα και το screenshot άλλωστε... 4 minutes ago, jogatore said: sercom γράφει στο s/n Τότε δεν είναι το Arcadyan.
jogatore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Και από ΟΤΕ επιμένουν ότι είναι arcadyan. Δύο μου έχουν στείλει ίδια ακριβώς. Μπορείς να μου πει πού ακριβώς γράφει το δικό σου arcadyan?
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς είναι 350 χιλιόμετρα μακριά οπότε δεν μπορώ να σου πω ακριβώς 😕 Δεν θυμάμαι αν είχα κοιτάξει καν το αυτοκόλλητο ή το κουτί του. Από το interface του το είχα επιβεβαιώσει. Αν δεν μοιάζει έτσι το interface του, σίγουρα είναι το Sercomm. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από infin1tyGR 1
jogatore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι έτσι το μενου.Θα τα επιστρέψω και ίσως βγάλω άκρη. Καλό βράδυ Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου από jogatore
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 21 hours ago, jogatore said: Το μονο σιγουρο γιατι ουτε στο Arc γινονται ρυθμισεις. εκτος παντα αν εχει επιλογη ο παροχος να στα αλλαξει.αλλα ναι ειναι tragic να μην μπορεις να αλλαξεις βασικα πραγματα στο router.
jogatore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, poulinos είπε εκτος παντα αν εχει επιλογη ο παροχος να στα αλλαξει.αλλα ναι ειναι tragic να μην μπορεις να αλλαξεις βασικα πραγματα στο router. Ο πάροχος δε τα αλλάζει. Τελικά και τα 2 που μου έστειλε είναι sercom.... τραγικό και σήμερα μου λέει ψάξε μόνος σου τα καταστήματα και αν βρεις το αλλάζεις. Cosmote το μεγαλείο σου.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 50 minutes ago, jogatore said: Ο πάροχος δε τα αλλάζει. Τελικά και τα 2 που μου έστειλε είναι sercom.... τραγικό και σήμερα μου λέει ψάξε μόνος σου τα καταστήματα και αν βρεις το αλλάζεις. Cosmote το μεγαλείο σου. δες για κανα fritz 1
jogatore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 22/1/2025 στις 6:02 ΜΜ, infin1tyGR είπε Στο Arcadyan αλλάζουν κανονικά IPv4 και IPv6 DNS servers. Τελικα βρηκα Arcadyan τι ακριβως αλλαζω? Μπορεις να μου πεις?
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, jogatore said: Τελικα βρηκα Arcadyan τι ακριβως αλλαζω? Μπορεις να μου πεις? Αλλάζεις αυτά που έχω σημειώσει με κόκκινο πλαίσιο στη σελίδα Setup (WAN, WiFi, LAN) > LAN > Local IP Network. Στην εικόνα έχω βάλει τους DNS του AdGuard, εσύ προφανώς θα βάλεις όποιους θέλεις. Το μόνο κακό είναι ότι δεν γίνεται (ή δεν έχω βρει ακόμα πώς) να βάλω και secondary DNS, αλλά δεν έχει τόσο σημασία, μιας και όταν είχε θέμα το AdGuard, είχαν όλοι οι DNS του Ακόμα, μπορείς να αλλάξεις και τους DNS που χρησιμοποιεί το ίδιο το router (και οι υπόλοιπες συσκευές έχουν το router ως DNS) στη σελίδα Setup (WAN, WiFi, LAN) > WAN > DNS Configuration, αλλά έχω ακούσει περιπτώσεις αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στην τηλεφωνία για κάποιο λόγο, οπότε το απέφυγα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από infin1tyGR
jogatore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Για να βάλω cloudflare dns βάζω κανονικά το 1.1.1.1 στο ipv4 και τα αντίστοιχα στο ipv6?
infin1tyGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 1 hour ago, jogatore said: Για να βάλω cloudflare dns βάζω κανονικά το 1.1.1.1 στο ipv4 και τα αντίστοιχα στο ipv6? Σωστά. 1.1.1.1 και 2606:4700:4700::1111. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα