infin1tyGR Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 minutes ago, jogatore said: Το μονο σιγουρο γιατι ουτε στο Arc γινονται ρυθμισεις. Στο Arcadyan αλλάζουν κανονικά IPv4 και IPv6 DNS servers.
jogatore Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Στο Arcadyan αλλάζουν κανονικά IPv4 και IPv6 DNS servers. Δυστυχώς τέτοιο μενού δεν έχουν κανένα από τα δύο. Πώς μπορώ να διαπιστώσω ότι μου έχουν στείλει arcadyan? Πουθενά δεν αναφέρεται η λέξη arcadyan και στο κουτί sercom γράφει στο s/n
infin1tyGR Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 minutes ago, jogatore said: Δυστυχώς τέτοιο μενού δεν έχουν κανένα από τα δύο. Το μενού αυτό το έχει κανονικά το Arcadyan, από αυτό έβγαλα και το screenshot άλλωστε... 4 minutes ago, jogatore said: sercom γράφει στο s/n Τότε δεν είναι το Arcadyan.
jogatore Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Και από ΟΤΕ επιμένουν ότι είναι arcadyan. Δύο μου έχουν στείλει ίδια ακριβώς. Μπορείς να μου πει πού ακριβώς γράφει το δικό σου arcadyan?
infin1tyGR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Δυστυχώς είναι 350 χιλιόμετρα μακριά οπότε δεν μπορώ να σου πω ακριβώς 😕 Δεν θυμάμαι αν είχα κοιτάξει καν το αυτοκόλλητο ή το κουτί του. Από το interface του το είχα επιβεβαιώσει. Αν δεν μοιάζει έτσι το interface του, σίγουρα είναι το Sercomm. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από infin1tyGR
jogatore Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι έτσι το μενου.Θα τα επιστρέψω και ίσως βγάλω άκρη. Καλό βράδυ Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από jogatore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα