n_kout Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Ναι ο τεχνικός εβαλε το μαύρο κ μου είπε να γυρίσω το ασπρο που ειναι πιο παλιο. Αυτο θα κανω λογικ
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 On 06/09/2024 at 18:34, n_kout said: Ναι ο τεχνικός εβαλε το μαύρο κ μου είπε να γυρίσω το ασπρο που ειναι πιο παλιο. Αυτο θα κανω λογικ ναι καλο ειναι να το γυρισεις γιατι ειναι ικανοι οταν διακοψεις να θυμηθουν οτι δεν το γυρισες και να σε χρεωσουν καλο ποσο.
jogatore Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Δημοσ. χθες στις 10:09 πμ Στις 27/12/2023 στις 11:27 ΜΜ, poulinos είπε παρε κανα fritz που παιζει με cosmote να βρεις την ηρεμια σου Εχω το sercom , να το αλλαξω με arcadyan ή με το πανακριβο fritz για να μπορω να αλλαξω dns?
poulinos Δημοσ. χθες στις 10:21 πμ Δημοσ. χθες στις 10:21 πμ 10 minutes ago, jogatore said: Εχω το sercom , να το αλλαξω με arcadyan ή με το πανακριβο fritz για να μπορω να αλλαξω dns? το fritz το ανεφερα γενικα οτι ειναι πολυ ποιοτικο αλλα με αντιστοιχη τιμη.αν τωρα σου δωσουν αλλο δωρεαν μπορεις να το δοκιμασεις.εκτος αν θες να αλλαξεις dns στην συσκευη
jogatore Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ Δημοσ. χθες στις 11:39 πμ 1 ώρα πριν, poulinos είπε το fritz το ανεφερα γενικα οτι ειναι πολυ ποιοτικο αλλα με αντιστοιχη τιμη.αν τωρα σου δωσουν αλλο δωρεαν μπορεις να το δοκιμασεις.εκτος αν θες να αλλαξεις dns στην συσκευη Στη συσκευη αλλαζω αλλα δεν κλεινει το ipv6 οποτε δωρον αδωρον.
poulinos Δημοσ. χθες στις 01:38 μμ Δημοσ. χθες στις 01:38 μμ 1 hour ago, jogatore said: Στη συσκευη αλλαζω αλλα δεν κλεινει το ipv6 οποτε δωρον αδωρον. σε windows πχ μπορεις να το βγαλεις το ipv6. εναλλακτικα αλλαζεις λαι τους ipv6 dns
jogatore Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 19 ώρες πριν, poulinos είπε σε windows πχ μπορεις να το βγαλεις το ipv6. εναλλακτικα αλλαζεις λαι τους ipv6 dns Στα windows το ξερω οτι κλεινει το ipv6 , σε επι μερους συσκευες πως? Πχ σε tvbox. Καποια apk που κυκλοφορουν δεν κανουν τιποτα. Γι'αυτο θελω να τα αλλαξω στο ρουτερ.
poulinos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 43 minutes ago, jogatore said: Στα windows το ξερω οτι κλεινει το ipv6 , σε επι μερους συσκευες πως? Πχ σε tvbox. Καποια apk που κυκλοφορουν δεν κανουν τιποτα. Γι'αυτο θελω να τα αλλαξω στο ρουτερ. σε αυτες τις συσκευες αφου δεν κλεινει τοτε μπορεις απλα να δωσεις καρφωτα ipv4 αλλα και ipv6 dns.ή εκτος αν στο router μπορεις να κλεισεις τον ipv6 dhcp
jogatore Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 55 λεπτά πριν, poulinos είπε σε αυτες τις συσκευες αφου δεν κλεινει τοτε μπορεις απλα να δωσεις καρφωτα ipv4 αλλα και ipv6 dns.ή εκτος αν στο router μπορεις να κλεισεις τον ipv6 dhcp Στο ρουτερ θελω να κλεισω την ipv6 γι'αυτο ψαχνομαι. Το sercom το εχουν κλειδωμενο ,καπου ειδα οτι το arcadyan ρυθμιζει και επειδη δεν ειναι επιβεβαιωμενο ρωτω και ψαχνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα