Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή που αποφάσισα να αλλάξω πάροχο οπτικής ίνας στο ιατρείο μου.

Έληγε το συμβόλαιο και είπα απο NOVA fiber to the home 100 να πάω σε COSMOTE αφού το δίκτυο εδώ στη περιοχή μας είναι cosmote. Είχε και κάποιες αποσυνδέσεις κακή ποιότητα κλήσεων, ας το δοκιμάσω λέω. Η γραμμή υπάρχει ήδη της οπτική μέσα στο χώρο φαντάστηκα θα είναι απλή διαδικασία.

Τρίτη μεσημέρι αίτημα στην ιστοσελίδα της cosmote να με καλέσουν, κλήση από το εμπορικό τμήμα σε 3 ώρες. 

Καλή τιμή , άμεση εξυπηρέτηση , άριστη προσφορά και για το 2ο κινητό οπότε προχωράμε. 

Υπογραφή online τα συμβόλαια Τετάρτη μεσημέρι, τονίζω το γεγονός ότι ο χώρος είναι επαγγελματικός και μάλιστα ιατρείο και είναι κεφαλαιώδους σημασίας να μη μείνω χωρίς τηλέφωνο ή ίντερνετ παρά μόνο το πολύ για λίγες ώρες. Ναι φυσικά μου λέει το σημειώνω , κάποιες ώρες μου λέει και με ρωτάει θέλετε να γίνει άμεσα η μεταφορά; Ναι γιατί όχι της λέω το παλιό μου συμβόλαιο λήγει σε λίγες ημέρες.

Παρασκευή απόγευμα πάω στο χώρο μου και βλέπω τη ρομποτική σκούπα να αναβοσβήνει, ο συναγερμός να μην εχει wifi, τηλέφωνο να μου λέει να δω τη γραμμη κλπ κλπ. Κλείνω ανοίγω ρουτερ τπτ. Παίρνω τηλέφωνο cosmote , όχι μου λέει σε εμάς η αίτηση εκκρεμεί μιλήστε με τον πάροχο σας.

Η Nova με ενημερώνει ότι θα γίνει κλήση από το τεχνικό τμημα όπως και έγινε λίγες ώρες μετά. Ο βρόγχος έχει κοπεί από εμάς μιλήστε με cosmote δεν είστε πλέον πελάτης μας. Δευτέρα πρωί πλέον και μετά από τουλάχιστον 40 λεπτά αναμονή γίνομαι ένα μπαλάκι μεταξύ ασχέτων στο τεχνικό τμήμα και το εμπορικό. Δεν είστε πελάτης της wind ούτε δικός μας , είστε στο ενδιάμεσο και δε μπορεί να γίνει κάτι. Θα σας καλέσει εργολάβος, θα καταχωρήσω αίτημα , θα σας καλέσει και το 11888, θα θα θα.

Ρε παιδιά επαγγελματικός χώρος ένα χρονοδιάγραμμα υπάρχει; ΟΧΙ κάποιο τηλέφωνο του εργολάβου υπάρχει; ΟΧΙ φταίω εγώ που δεν έχω ίντερνετ και τηλέφωνο; ΟΧΙ σας δίνουμε 10 GB στο κινητό σας. Να τα βάλετε στο...

Έχω φάει πάνω απο 6 ώρες στην αναμονή να μιλάω με τον τοίχο ή αλλιώς εκπροσώπους της cosmote. Τελικά ήρθε ένας τεχνικός ευγενικός έκανε κάποιες μετρήσεις δεν είχε ρουτερ εξοπλισμό τίποτα.

Σήμερα κλήση 11888 ώστε να ορίσουμε ραντεβού για 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! Του εξηγώ για 100 φορά πως έχει η κατάσταση , οκ θα σας καλέσουμε ξανά. Να κρατήσω στο τέλος την 22 Σεπτεμβρίου , μέσα στα νεύρα μου του λέω ΟΧΙ ! 

Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά το topic είναι μία ήπια ψυχοθεραπεία αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι για ακόμη μία φορά σε αναμονή . Πάω για ρεκόρ αυτή τη φορά είμαι σε αναμονή 1 ώρα και 10 λεπτά.

Screenshot_20230913-125851.png

Επεξ/σία από Gl0bAlZer0
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ ήξερα ότι ο ΟΤΕ σε πάει πρώτα σε vdsl και όταν είναι έτοιμος σε συνδέει στην οπτική.Γιατι δεν τους ζητάς να σου βάλουν προσωρινά μια vdsl?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...