meletis_m Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, worthless είπε Λοιπον σημερα επικοινωνησα με ενα παλικαρι που πουλαει ενα κια ριο του 14 1100 diesel .Τα βρηκαμε πανω κατω του λεω να το παμε σε μηχανικο ολα οκ.Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω; Στο μέλλον θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ σε σχέση με το dpf . Επόπτωση έχει και σε όλους τους άλλους που αναπνέουν οτι βγάζει . Μήπως είναι εισαγωγής ; Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ; Κοιταξε άλλο κανονικό με dpf . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgatc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, worthless είπε Λοιπον σημερα επικοινωνησα με ενα παλικαρι που πουλαει ενα κια ριο του 14 1100 diesel .Τα βρηκαμε πανω κατω του λεω να το παμε σε μηχανικο ολα οκ.Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω; https://www.carandmotor.gr/idioktisia/afairesi-filtron-kai-katalyti-ti-problepei-o-nomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worthless Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, meletis_m είπε Μήπως είναι εισαγωγής ; Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ελληνικο με 140 χιλιαδες .To κοστος του να το βαλω παλι είναι μεγάλο; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από worthless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, worthless είπε Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω; ναι , καρκίνος λέγεται επίσης λάδωμα για ΚΤΕΟ και προς το παρών απειροελάχιστη πιθανότητα σε άσχετο έλεγχο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 13/9/2023 στις 2:10 ΜΜ, worthless είπε Κάνω 15-20 χιλιάδες τον χρόνο Παρε βενζινη και αργοτερα αμα δεν την παλεψεις του βαζεις υγραεριο. Καλυτερη λυση απο το να παρεις πετρελαιο.. Αμα βρεις σε προσιτη τιμη παρε κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336278056-hyundai-i-20 Χαμηλα τελη,νευρικο,αξιοπιστο,μεταπωληση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε αυτά τα χρήματα πας σε SUV Peugeot 3008, 2009 2010 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από Raylan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lock Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Σε εσένα όχι, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσουν σε κάποιον έλεγχο κτεο (ψςξε δημοσιεύματα σχετικά με αυτό το θέμα). Στο περιβάλλον ναι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worthless Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 17/9/2023 στις 2:35 ΜΜ, Raylan είπε Σε αυτά τα χρήματα πας σε SUV Peugeot 3008, 2009 2010 Φίλε μου το έχει η κολλητή της μάνας μου και της έχεις βγάλει τα πάντα σε προβλήματα και θα ήθελα να το αποφύγω . Στις 13/9/2023 στις 9:15 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Τα 1400 κυβικα ειναι λιγα για το σκαρι του .Θα σου καιει σχεδον το ιδιο οπως το 1800 Το 1800 λένε ότι καίει αρκετά περισσότερο και για αυτό αν δείτε τις αγγελίες του βάζουν αρκετοί αέριο.Βεβαια αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία και ξέρει την κατανάλωση του 1.8 θα με ενδιέφερε πολύ να με διαφωτίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, worthless είπε Φίλε μου το έχει η κολλητή της μάνας μου και της έχεις βγάλει τα πάντα σε προβλήματα και θα ήθελα να το αποφύγω . Το 1800 λένε ότι καίει αρκετά περισσότερο και για αυτό αν δείτε τις αγγελίες του βάζουν αρκετοί αέριο.Βεβαια αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία και ξέρει την κατανάλωση του 1.8 θα με ενδιέφερε πολύ να με διαφωτίσει Το ειχα με αυτοματο σειριακο κιβωτιο του 2007 Εντος πολης καπου στα 9-10 λιτρα στα 100 Εκτος πολης 1-2 λιτρα λιγοτερο με μαλακο παντα ποδι Με υγραεριο θα ειναι παρα πολυ οικονομικο αν βαλεις .Να υπολογιζεις κοστος καυσιμου 40% πιο λιγο Εχω με υγραεριο το Honda CRV του 2008 παντα με αυτοματο κιβωτιο Εντςο πολης με μικρες διαρομες και παντα κλιματιστικο 15 λιτρα και εκτος 10 λιτρα Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 14/9/2023 στις 4:28 ΜΜ, worthless είπε Λοιπον σημερα επικοινωνησα με ενα παλικαρι που πουλαει ενα κια ριο του 14 1100 diesel .Τα βρηκαμε πανω κατω του λεω να το παμε σε μηχανικο ολα οκ.Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω; Ναι. Οτι ειναι πανακριβο και οτι μολυνεις το περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα