Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο μέχρι 8000

worthless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, worthless είπε

Λοιπον σημερα επικοινωνησα με ενα παλικαρι που πουλαει ενα κια ριο του 14 1100 diesel .Τα βρηκαμε πανω κατω του λεω να το παμε σε μηχανικο ολα οκ.Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω;

Στο μέλλον θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι στα ΚΤΕΟ σε σχέση με το dpf .  Επόπτωση έχει και σε όλους τους άλλους που αναπνέουν οτι βγάζει .

Μήπως είναι εισαγωγής ; Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ; 

Κοιταξε άλλο κανονικό με dpf . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, worthless είπε

Λοιπον σημερα επικοινωνησα με ενα παλικαρι που πουλαει ενα κια ριο του 14 1100 diesel .Τα βρηκαμε πανω κατω του λεω να το παμε σε μηχανικο ολα οκ.Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω;

https://www.carandmotor.gr/idioktisia/afairesi-filtron-kai-katalyti-ti-problepei-o-nomos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Μήπως είναι εισαγωγής ; Πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει

ελληνικο με 140 χιλιαδες .To κοστος του να το βαλω παλι είναι μεγάλο;

Επεξ/σία από worthless

4 ώρες πριν, worthless είπε

Ωστοσο μου ειπε οτι εχει αφεραιθει το φιλτρο dpf απο το αυτοκινητο.Έχει αυτό κάποια επίπτωση σε εμένα αν το αγορασω;

ναι , καρκίνος λέγεται

επίσης λάδωμα για ΚΤΕΟ και προς το παρών απειροελάχιστη πιθανότητα σε άσχετο έλεγχο

• Like 2

Στις 13/9/2023 στις 2:10 ΜΜ, worthless είπε

Κάνω 15-20 χιλιάδες τον χρόνο

Παρε βενζινη και αργοτερα αμα δεν την παλεψεις του βαζεις υγραεριο. Καλυτερη λυση απο το να παρεις πετρελαιο..

Αμα βρεις σε προσιτη τιμη παρε κατι τετοιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/336278056-hyundai-i-20

Χαμηλα τελη,νευρικο,αξιοπιστο,μεταπωληση..

Σε εσένα όχι, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσουν σε κάποιον έλεγχο κτεο (ψςξε δημοσιεύματα σχετικά με αυτό το θέμα). Στο περιβάλλον ναι πάντως. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 17/9/2023 στις 2:35 ΜΜ, Raylan είπε

Σε αυτά τα χρήματα πας σε SUV Peugeot 3008, 2009 2010

Φίλε μου το έχει η κολλητή της μάνας μου και της έχεις βγάλει τα πάντα σε προβλήματα και θα ήθελα να το αποφύγω .

Στις 13/9/2023 στις 9:15 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Τα 1400 κυβικα ειναι λιγα για το σκαρι του .Θα σου καιει σχεδον το ιδιο οπως το 1800 

Το 1800 λένε ότι καίει αρκετά περισσότερο και για αυτό αν δείτε τις αγγελίες του βάζουν αρκετοί αέριο.Βεβαια αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία και ξέρει την κατανάλωση του 1.8 θα με ενδιέφερε πολύ να με διαφωτίσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, worthless είπε

Φίλε μου το έχει η κολλητή της μάνας μου και της έχεις βγάλει τα πάντα σε προβλήματα και θα ήθελα να το αποφύγω .

Το 1800 λένε ότι καίει αρκετά περισσότερο και για αυτό αν δείτε τις αγγελίες του βάζουν αρκετοί αέριο.Βεβαια αν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία και ξέρει την κατανάλωση του 1.8 θα με ενδιέφερε πολύ να με διαφωτίσει 

Το ειχα με αυτοματο σειριακο κιβωτιο του 2007

Εντος πολης καπου στα 9-10 λιτρα στα 100

Εκτος πολης 1-2 λιτρα λιγοτερο με μαλακο παντα ποδι 

Με υγραεριο θα ειναι παρα πολυ οικονομικο αν βαλεις .Να υπολογιζεις κοστος καυσιμου 40% πιο λιγο

Εχω με υγραεριο το Honda CRV του 2008 παντα με αυτοματο κιβωτιο 

Εντςο πολης με μικρες διαρομες και παντα κλιματιστικο 15 λιτρα και εκτος 10 λιτρα 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Στις 14/9/2023 στις 4:28 ΜΜ, worthless είπε

Ναι. Οτι ειναι πανακριβο και οτι μολυνεις το περιβάλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...