andreasomagiras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Άμεσα προσβάσιμο, στην περιοχή μου, έχω κατάστημα "Γαλαξίας" φαντάζομαι ότι ισχύει και από εκεί η αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Άμεσα προσβάσιμο, στην περιοχή μου, έχω κατάστημα "Γαλαξίας" φαντάζομαι ότι ισχύει και από εκεί η αγορά; Το έχει το γαλαξία στη λίστα https://www.nounoudiagonismos.gr/terms Καλού κακού δες αν το αφμ του σούπερ μάρκετ υπάρχει στη λίστα (σε περίπτωσή franchise) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα προσπάθησε να μπει στο site κάποιος ; Γιατί εμένα δεν με αφήνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis71 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Τα αποθέματα εξαντλήθηκαν! έτσι λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μετά από 10 ημέρες που είχα παραλάβει το δέμα με το σακίδιο αξιώθηκα και το άνοιξα... Αυτό το σακίδιο το πωλούσαν 30-35€;;;; Καλά έχουν ξεφύγει... Ούτε 5€ στην λαϊκή δεν θα έδινα... Πάλι καλά που ήταν δωρεάν και τα γάλατα τα χρειαζόμουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 A καλα εκανα που πηρα μονο τα γάλατα τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Χαχαχα, επρεπε να περασουν τοσες ημερες για να γραψει καποιος κατι τοσο καταλυτικο; Και εγω μηλογιατρε, εκανα τελικα ακομα καλυτερα που δεν πηρα ουτε γαλατα ουτε σακιδιο. 😛 (με τα καλα λογια για το σακιδιο που διαβαζα, 2 φορες το σκεφτηκα μηπως, αλλα και τις 2 φορες το ξεχασα και δεν το θυμομουν μεσα στα σουπερμαρκετ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Χαχαχα, επρεπε να περασουν τοσες ημερες για να γραψει καποιος κατι τοσο καταλυτικο; Και εγω μηλογιατρε, εκανα τελικα ακομα καλυτερα που δεν πηρα ουτε γαλατα ουτε σακιδιο. 😛 (με τα καλα λογια για το σακιδιο που διαβαζα, 2 φορες το σκεφτηκα μηπως, αλλα και τις 2 φορες το ξεχασα και δεν το θυμομουν μεσα στα σουπερμαρκετ) Ο Θεός σε φυλαξε!!!! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 ήθελα τα γάλατα πήρα το σακίδιο. απλά πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, andreas1gr said: Μετά από 10 ημέρες που είχα παραλάβει το δέμα με το σακίδιο αξιώθηκα και το άνοιξα... Αυτό το σακίδιο το πωλούσαν 30-35€;;;; Καλά έχουν ξεφύγει... Ούτε 5€ στην λαϊκή δεν θα έδινα... Πάλι καλά που ήταν δωρεάν και τα γάλατα τα χρειαζόμουν... Κι εγω ημουν σιγουρος για αυτο. Φαινοταν απο τις φωτογραφιες εν τω μεταξυ, αλλα κανεις δεν ειχε πει τιποτα και νομιζα οτι ειμαι τρελος... Μπαμ εκανε η ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Κι εγω ημουν σιγουρος για αυτο. Φαινοταν απο τις φωτογραφιες εν τω μεταξυ, αλλα κανεις δεν ειχε πει τιποτα και νομιζα οτι ειμαι τρελος... Μπαμ εκανε η ποιοτητα. Είναι επιεικώς «φτηνιάρικο» (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) με όλη την σημασία της λέξεως… Στις φωτογραφίες των καταστημάτων που το δείχνουν όμορφα «γεμισμένο» σε ξεγελάει… μέχρι να το παραλάβεις… Είναι καλό μόνο εάν είναι Δωρεάν και τα γάλατα τα χρειάζεσαι πραγματικά που ούτος ή άλλως θα τα αγόραζες (όπως συνέβη στην περίπτωση μου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Παίδες μια χαρά είναι το σακιδιο Για ένα τάμπλετ 2 βιβλία, 2 ρούχα γυμναστηρίου και μια πετσέτα μια χαρά Δεν κάνει για να το γεμίσεις βιβλία για σχολείο δεν θα αντέξει Σίγουρα δεν αξίζει 34 λιανική αλλά 17 ευρώ όσο και οι 3 συσκευασίες γάλατα Οπότε όποιος ήθελε τα γάλατα βγήκε κερδισμένος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Casperak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε: σε κάποιον χάριζαν έναν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια... Γι αυτούς που πίνουν Νουνού βεβαίως βεβαίως. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Casperak 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλα μην εισαι απόλυτος εγω πινω και Βλάχας . Στα τοπικα χαλκιαδακης εδω ειχε 0,60 το κουτι ενω το νουνου κατσε να δω τις τιμες που εχουν παει .... 1.33 TO KOYTI ?! god damnit . Παρε τη διαφορα και πηγαινε αγορασε τσαντα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Kαλα μην εισαι απόλυτος εγω πινω και Βλάχας . Στα τοπικα χαλκιαδακης εδω ειχε 0,60 το κουτι ενω το νουνου κατσε να δω τις τιμες που εχουν παει .... 1.33 TO KOYTI ?! god damnit . Παρε τη διαφορα και πηγαινε αγορασε τσαντα Το ότι αυτή την εποχή τρέχει προωθητικό σε πολλά σούπερ μαρκετ μόνο στο «ελαφρύ» αυτό δεν σημαίνει κάτι… Επίσης ανάμεσα στο ΒΛΑΧΑΣ και το ΝΟΥΝΟΥ υπάρχει διαφορά στην γεύση, με 2 κλικ να γέρνει η ζυγαριά υπερ του ΝΟΥΝΟΥ κατά την δική μου άποψη… Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από andreas1gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις