Kag1ante Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Δοκίμασε να κάνεις crop τη φωτογραφία. Εμένα την πήρε κατευθείαν. Μόλις μου ήρθε SMS για παραλαβή από το κατάστημα - με χθεσινή αγορά, επίσης. Δεν το περίμενα για σήμερα, Κυριακή. Λογικά, κι εσύ θα έχεις άμεσα ειδοποίηση. ----- Thanks, ts, για την ειδοποίηση. Και πάνω που χάλασε το backpack που είχα και ψαχνόμουν για καινούριο. Ελπίζω να πετύχω απόθεμα σε navy. Κουκλάκι. 😁 Εμενα παλι με χθεσινη αγορα ειμαι στο περιμενε..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, PETROS13 είπε Δοκίμασα πάλι σήμερα και μου λέει ότι έχει ανέβει ηδη και συνεχιζει πατήστε εδώ να δείτε τη συμμετοχή σας και επόμενη σελίδα.... Δε μπορέσαμε να διαβάσουμε την απόδειξη! Μακάρι να κράτησε την απόδειξη τότε, γιατί είναι κρίμα. 😐 36 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Εμενα παλι με χθεσινη αγορα ειμαι στο περιμενε.. Μέχρι το βράδυ ίσως έρθει το sms, αλλιώς σίγουρα αύριο, οπότε πας και κατευθείαν να παραλάβεις - αν έχεις κατάστημα εκεί που μένεις.
Kag1ante Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Μακάρι να κράτησε την απόδειξη τότε, γιατί είναι κρίμα. 😐 Μέχρι το βράδυ ίσως έρθει το sms, αλλιώς σίγουρα αύριο, οπότε πας και κατευθείαν να παραλάβεις - αν έχεις κατάστημα εκεί που μένεις. Στην κοντινη περιοχη νομιζω οχι αλλα εχω κοντα στη δουλεια. Δεν ξερω βεβαια αν δεν εχει κοντα μηπως το στειλουν
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Kag1ante είπε Στην κοντινη περιοχη νομιζω οχι αλλα εχω κοντα στη δουλεια. Δεν ξερω βεβαια αν δεν εχει κοντα μηπως το στειλουν Θα σου λένε στο sms.
PETROS13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 17/9/2023 στις 3:17 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Μακάρι να κράτησε την απόδειξη τότε, γιατί είναι κρίμα. 😐 Μέχρι το βράδυ ίσως έρθει το sms, αλλιώς σίγουρα αύριο, οπότε πας και κατευθείαν να παραλάβεις - αν έχεις κατάστημα εκεί που μένεις. όλα καλά με την απόδειξη, κάτι είχε κολλήσει στο σύστημα. μου ήρθαν 2 μηνύματα, ένα για την παραλαβή και ένα ότι έχω ξαναβάλει την απόδειξη! άρα κάποιο σκάλωμα ήταν αλλά όλα καλά! Μπορεί κάποιος να πάρει και 2η τσάντα;
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, PETROS13 είπε όλα καλά με την απόδειξη, κάτι είχε κολλήσει στο σύστημα. μου ήρθαν 2 μηνύματα, ένα για την παραλαβή και ένα ότι έχω ξαναβάλει την απόδειξη! άρα κάποιο σκάλωμα ήταν αλλά όλα καλά! Μπορεί κάποιος να πάρει και 2η τσάντα; στους ορους γραφει αυτο οποτε λογικα μεχρι 3 τσαντες 1
PETROS13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε στους ορους γραφει αυτο οποτε λογικα μεχρι 3 τσαντες Ευχαριστώ! Μου αρέσει που το διάβασα και το κατάλαβα ως 3 πολυσυσκευασίες 😋 1
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ, πήρα 3 εξάδες Νουνου εβαπορε Light από Σκλαβενίτη και μάλιστα όταν έφτασα ταμείο μου είπαν ότι έχουν έξτρα έκπτωση. Σύνολο 14,94 €. Την απόδειξη την ανέβασα κατά τις 19:00, το sms ήρθε 22:30. 4
MikeJ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 13 hours ago, Orpheas1992 said: Ευχαριστώ πολύ, πήρα 3 εξάδες Νουνου εβαπορε Light από Σκλαβενίτη και μάλιστα όταν έφτασα ταμείο μου είπαν ότι έχουν έξτρα έκπτωση. Σύνολο 14,94 €. Την απόδειξη την ανέβασα κατά τις 19:00, το sms ήρθε 22:30. Κοιτούσα στο ράφι εχθές και δεν είδα κάποια επιπλέον έκπτωση δε ξέρω αν εφαρμοζόταν μόνο κατά τη πληρωμή) ούτε εκεί τα κουπονάκια μπορούσα να βρω μέσα στο κατάστημα κάπου.
sdikr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, MikeJ said: Κοιτούσα στο ράφι εχθές και δεν είδα κάποια επιπλέον έκπτωση δε ξέρω αν εφαρμοζόταν μόνο κατά τη πληρωμή) ούτε εκεί τα κουπονάκια μπορούσα να βρω μέσα στο κατάστημα κάπου. Εδώ τουλάχιστον στην Ολγας στον Σκλαβενίτη, είχε θήκες στο ράφι και είχε μέσα τα κουπόνια που είναι μέχρι 30/9 αν δεν κάνω λάθος. Κάνω λάθος, μέχρι 31/12 Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr
marius.t Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, sdikr είπε Εδώ τουλάχιστον στην Ολγας στον Σκλαβενίτη, είχε θήκες στο ράφι και είχε μέσα τα κουπόνια που είναι μέχρι 30/9 αν δεν κάνω λάθος. μέχρι 31/12 1
vasilis_ts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Ήθελα σε μαύρο χρώμα αλλα δυστυχώς στο κατάστημα που πήγα είχε μονο μπλέ. Άν υπάρχει κάποιος που του έτυχε το αντίθετο με εμένα (να ήθελε μπλέ και να πήρε μαύρο), κάνω ανταλλαγή.
stelrp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 20/9/2023 στις 7:57 ΜΜ, vasilis_ts είπε Ήθελα σε μαύρο χρώμα αλλα δυστυχώς στο κατάστημα που πήγα είχε μονο μπλέ. Άν υπάρχει κάποιος που του έτυχε το αντίθετο με εμένα (να ήθελε μπλέ και να πήρε μαύρο), κάνω ανταλλαγή. Έχω δύο μαύρες , θα ήθελα να τις κάνω μπλε, έστω την μια. Μένω Αγία Παρασκευή, Μετρό Νομισματοκοπείο, αν σε εξυπηρετεί.
vasilis_ts Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, stelrp είπε Έχω δύο μαύρες , θα ήθελα να τις κάνω μπλε, έστω την μια. Μένω Αγία Παρασκευή, Μετρό Νομισματοκοπείο, αν σε εξυπηρετεί. Δυστυχώς είμαι Πάτρα.
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 8 hours ago, stelrp said: Έχω δύο μαύρες , θα ήθελα να τις κάνω μπλε, έστω την μια. Μένω Αγία Παρασκευή, Μετρό Νομισματοκοπείο, αν σε εξυπηρετεί. 4 hours ago, vasilis_ts said: Δυστυχώς είμαι Πάτρα. Στειλτε τη ο ενας στον αλλο με BoxNow 1€ εκαστος ειναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις