skar1983 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Kzaxas said: Και εμένα έτσι έγραψε αλλά ήρθε μετά από 5 λεπτά sms ότι το «κέρδισα».Μετά από λίγο ήρθε και το email από zacret!!! email δεν μου ζητηθηκε καπου ονοματεπωνυμο τκ και κινητο. εχει καμια ωρα και ακομη τιποτα, ειτε τελειωσαν οι τσαντες ειτε κατι αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dronegreece Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) και σε εμένα ήρθε σήμερα με sms ο κωδικός για την τσαντούλα. Η καταχώρηση έγινε εχθές αργά το βράδυ και το μήνυμα στις 13:27 σήμερα . Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από Dronegreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skar1983 είπε email δεν μου ζητηθηκε καπου ονοματεπωνυμο τκ και κινητο. εχει καμια ωρα και ακομη τιποτα, ειτε τελειωσαν οι τσαντες ειτε κατι αλλο. Καταχώρισα απόδειξη στις 14:26 (πριν 45 λεπτά). Μόλις έλαβα sms ότι κέρδισα την τσάντα… Το «ευχάριστο» είναι ότι η μάνα, μου ζήτησε να τις πάω γάλατα ΝΟΥΝΟΥ όταν θα παω να την επισκεφτώ… Ήταν πολύ καλή ευκαιρία… Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρίξτε και μια ματιά στα ράφια του Σκλαβενίτη όταν πάτε για κουπόνια που δίνουν -1€ στην 6αδα. Επαρχία που πήγα τώρα είχε και έτσι βγαίνουν 15€ οι τρεις 6αδες. Spoiler Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από dimath 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pediopoulos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Καταχώρησα κι εγώ την απόδειξη στις 15:30 και μόλις ήρθε το μήνυμα με τον κωδικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, andreas1gr said: Καταχώρισα απόδειξη στις 14:26 (πριν 45 λεπτά). Μόλις έλαβα sms ότι κέρδισα την τσάντα… Το «ευχάριστο» είναι ότι η μάνα, μου ζήτησε να τις πάω γάλατα ΝΟΥΝΟΥ όταν θα παω να την επισκεφτώ… Ήταν πολύ καλή ευκαιρία… ΧρειΖεται βα κανείς παραγγελία πριν πας στο κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, marmagia είπε ΧρειΖεται βα κανείς παραγγελία πριν πας στο κατάστημα; Παραγγελία για το δώρο; Όχι… Πας και κάνεις την αγορά σου (3 συσκευασίες γάλατα)… Πληρώνεις… Παίρνεις την απόδειξη… Τραβάς μια καθαρή φωτογραφία της απόδειξης… Ανεβάζεις την απόδειξη μαζί με τα στοιχεία σου… Περιμένεις να σου έρθει το sms ότι κέρδισες το δώρο… Αν έχει κατάστημα Zakcret στην περιοχή σου (σύμφωνα με τον ΤΚ που έβαλες στο προηγούμενο βήμα) θα σου λέει να πας στο κατάστημα με τον κωδικό να το παραλάβεις… Αν δεν έχεις στην περιοχή σου κατάστημα, θα έχει το sms λινκ για να πας σε σελίδα να βάλεις τα στοιχεία κατοικίας σου για να σου στείλουν με κουριερ το δέμα… Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 3 minutes ago, andreas1gr said: Παραγγελία για το δώρο; Όχι… Πας και κάνεις την αγορά σου (3 συσκευασίες γάλατα)… Πληρώνεις… Παίρνεις την απόδειξη… Τραβάς μια καθαρή φωτογραφία της απόδειξης… Ανεβάζεις την απόδειξη μαζί με τα στοιχεία σου… Περιμένεις να σου έρθει το sms ότι κέρδισες το δώρο… Αν έχει κατάστημα Zacret στην περιοχή σου (σύμφωνα με τον ΤΚ που έβαλες στο προηγούμενο βήμα) θα σου λέει να πας στο κατάστημα με τον κωδικό να το παραλάβεις… Αν δεν έχεις στην περιοχή σου κατάστημα, θα έχει το sms λινκ για να πας σε σελίδα να βάλεις τα στοιχεία κατοικίας σου για να σου στείλουν με κουριερ το δέμα… Ααα κατάλαβα για αυτό σου έβγαλε ότι θα αποσταλεί η τσάντα. Μου ήρθε ο κωδικός αλλά δεν ήξερα αν απλά πάω στο κατάστημα η κοιτάω κάπου πρώτα αν έχει απόθεμα και μετά πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αν έχει κατάστημα Zacret... Πεφτει ο τιτλος, εκανα οτι δεν τον ειδα, ερχεσαι κι εσυ τωρα... 😛 Το μαγαζι οσα χρονια το ξερω, λεγεται Zakcret Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN ONLY Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Το γάλα αυτό απλά αναφέρει προέλευση Ε.Ε. ή Ολλανδίας θυμάμαι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Πεφτει ο τιτλος, εκανα οτι δεν τον ειδα, ερχεσαι κι εσυ τωρα... 😛 Το μαγαζι οσα χρονια το ξερω, λεγεται Zakcret Με έφαγε το «κόπι – πάστε» 🤣😁😁 Αλλά την ίδια στιγμή σε ένα παράλληλο σύμπαν… 😅 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις πέρασε και σε εμένα μια τσάντα, ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Και σήμερα παρέδωσαν το σακίδιο στην Γενική Ταχυδρομική...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Τσίμπησα κι εγώ ένα από κατάστημα στην περιοχή μου. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Και σήμερα παρέδωσαν το σακίδιο στην Γενική Ταχυδρομική...! Το ίδιο και εδώ, αρκετά γρήγοροι μπράβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις