Προς το περιεχόμενο

Με αγορά 3 πολυσυσκευασίες ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ 6x400gr δωρο μια τσάντα Under Armour από τα Zacret [ΤΕΛΟΣ]

Zengar Zombolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, andreasomagiras είπε

Άμεσα προσβάσιμο, στην περιοχή μου, έχω κατάστημα "Γαλαξίας" φαντάζομαι ότι ισχύει και από εκεί η αγορά; 

Το έχει το γαλαξία στη λίστα 

https://www.nounoudiagonismos.gr/terms

Καλού κακού δες αν το αφμ του σούπερ μάρκετ υπάρχει στη λίστα (σε περίπτωσή franchise) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 10 ημέρες που είχα παραλάβει το δέμα με το σακίδιο αξιώθηκα και το άνοιξα...

Αυτό το σακίδιο το πωλούσαν 30-35€;;;;

Καλά έχουν ξεφύγει...

Ούτε 5€ στην λαϊκή δεν θα έδινα...

Πάλι καλά που ήταν δωρεάν και τα γάλατα τα χρειαζόμουν...

• Moderators

Χαχαχα, επρεπε να περασουν τοσες ημερες για να γραψει καποιος κατι τοσο καταλυτικο;

Και εγω μηλογιατρε, εκανα τελικα ακομα καλυτερα που δεν πηρα ουτε γαλατα ουτε σακιδιο. 😛 

(με τα καλα λογια για το σακιδιο που διαβαζα, 2 φορες το σκεφτηκα μηπως, αλλα και τις 2 φορες το ξεχασα και δεν το θυμομουν μεσα στα σουπερμαρκετ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Χαχαχα, επρεπε να περασουν τοσες ημερες για να γραψει καποιος κατι τοσο καταλυτικο;

Και εγω μηλογιατρε, εκανα τελικα ακομα καλυτερα που δεν πηρα ουτε γαλατα ουτε σακιδιο. 😛 

(με τα καλα λογια για το σακιδιο που διαβαζα, 2 φορες το σκεφτηκα μηπως, αλλα και τις 2 φορες το ξεχασα και δεν το θυμομουν μεσα στα σουπερμαρκετ)

Ο Θεός σε φυλαξε!!!!

Επεξ/σία από andreas1gr

5 hours ago, andreas1gr said:

Μετά από 10 ημέρες που είχα παραλάβει το δέμα με το σακίδιο αξιώθηκα και το άνοιξα...

Αυτό το σακίδιο το πωλούσαν 30-35€;;;;

Καλά έχουν ξεφύγει...

Ούτε 5€ στην λαϊκή δεν θα έδινα...

Πάλι καλά που ήταν δωρεάν και τα γάλατα τα χρειαζόμουν...

Κι εγω ημουν σιγουρος για αυτο. Φαινοταν απο τις φωτογραφιες εν τω μεταξυ, αλλα κανεις δεν ειχε πει τιποτα και νομιζα οτι ειμαι τρελος... Μπαμ εκανε η ποιοτητα.

15 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε

Κι εγω ημουν σιγουρος για αυτο. Φαινοταν απο τις φωτογραφιες εν τω μεταξυ, αλλα κανεις δεν ειχε πει τιποτα και νομιζα οτι ειμαι τρελος... Μπαμ εκανε η ποιοτητα.

Είναι επιεικώς «φτηνιάρικο» (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) με όλη την σημασία της λέξεως…

Στις φωτογραφίες των καταστημάτων που το δείχνουν όμορφα «γεμισμένο» σε ξεγελάει… μέχρι να το παραλάβεις…

Είναι καλό μόνο εάν είναι Δωρεάν και τα γάλατα τα χρειάζεσαι πραγματικά που ούτος ή άλλως θα τα αγόραζες (όπως συνέβη στην περίπτωση μου).

Παίδες μια χαρά είναι το σακιδιο 

Για ένα τάμπλετ 2 βιβλία,  2 ρούχα γυμναστηρίου και μια πετσέτα μια χαρά 

Δεν κάνει για να το γεμίσεις βιβλία για σχολείο δεν θα αντέξει 

Σίγουρα δεν αξίζει 34 λιανική αλλά 17 ευρώ όσο και οι 3 συσκευασίες γάλατα

Οπότε όποιος ήθελε τα γάλατα βγήκε κερδισμένος

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε: σε κάποιον χάριζαν έναν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια... 

Γι αυτούς που πίνουν Νουνού βεβαίως βεβαίως.

Επεξ/σία από Casperak
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλα μην εισαι απόλυτος εγω πινω και Βλάχας :D . Στα τοπικα χαλκιαδακης εδω ειχε 0,60 το κουτι ενω το νουνου κατσε να δω τις τιμες που εχουν παει .... 1.33 TO KOYTI  ?! god damnit . Παρε τη διαφορα και πηγαινε αγορασε τσαντα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Kαλα μην εισαι απόλυτος εγω πινω και Βλάχας :D . Στα τοπικα χαλκιαδακης εδω ειχε 0,60 το κουτι ενω το νουνου κατσε να δω τις τιμες που εχουν παει .... 1.33 TO KOYTI  ?! god damnit . Παρε τη διαφορα και πηγαινε αγορασε τσαντα :P

Το ότι αυτή την εποχή τρέχει προωθητικό σε πολλά σούπερ μαρκετ μόνο στο «ελαφρύ» αυτό δεν σημαίνει κάτι…

Επίσης ανάμεσα στο ΒΛΑΧΑΣ και το ΝΟΥΝΟΥ υπάρχει διαφορά στην γεύση, με 2 κλικ να γέρνει η ζυγαριά υπερ του ΝΟΥΝΟΥ κατά την δική μου άποψη…

image.png.42af70b4e73ab3e6dca107dc408e9d67.pngimage.png.6aa4ea0b0c83d6efacde6d10cfacbe49.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...