Προς το περιεχόμενο

Google pay

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, mindreader said:

Ok, λαθος στην πληκτρολογηση, google pay ηθελα να γραψω.

Και λεω, οτι ειδα, οτι μπορει καποιος να συνδεσει ΜΟΝΟ τραπεζικο λογαριασμο, διχως καρτα.

Εδω Ελλάδα σίγουρα όχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Ok, λαθος στην πληκτρολογηση, google pay ηθελα να γραψω.

Και λεω, οτι ειδα, οτι μπορει καποιος να συνδεσει ΜΟΝΟ τραπεζικο λογαριασμο, διχως καρτα.

λάθος είδες.

Ολοι με android κινητα που πληρώνουν ανέπαφα έχουν κάρτα στο pay/wallet. Tις ίδιες κάρτες τις έχουν και για πληρωμές online ,σου βγάζει προσυμπληρωμένες τις πληροφορίες της κάρτας αφού επιβεβαιώσεις το CVV.

7 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αρα αυτο δεν ισχυει;

c.jpg

ή ισχύει μονο σε καποιες χωρες αλλα οχι σε ολες και οχι στην Ελλαδα;

To  έχασες στην μετάφραση.

1 ώρα πριν, mindreader είπε

Αρα αυτο δεν ισχυει;

c.jpg

ή ισχύει μονο σε καποιες χωρες αλλα οχι σε ολες και οχι στην Ελλαδα;

Μονο στην Αμερικη. Αλλιώς εννοούν αντί να βάλεις πιστωτική κάρτα βάζεις την χρεωστική που ειναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου

Don’t have a credit card or don’t want one?

Can you use Google Pay without a credit card? Maybe you don’t want a credit card, can’t get one, or simply don’t want to link your card details to your Google Pay account. Is it even possible to use Google Pay without a credit card? One of the ways you can is by linking your bank account. This works in much the same way as linking your credit card does. In this case, you use your debit card.

But there might be a reason why you don’t want to use either your credit card or bank account. Maybe you want to protect your privacy and banking details, or maybe you just don’t have access to a debit or a credit card.

How to add a bank account in google pay without a debit card?

Is it possible to link your bank account to Google Pay without using a debit card? Yes, it is! But only in the US.

Μετάφραση:

Δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Pay χωρίς πιστωτική κάρτα; Ίσως δεν θέλετε πιστωτική κάρτα, δεν μπορείτε να αποκτήσετε ή απλώς δεν θέλετε να συνδέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας με τον λογαριασμό σας στο Google Pay. Είναι δυνατή η χρήση του Google Pay χωρίς πιστωτική κάρτα; Ένας από τους τρόπους που μπορείτε είναι να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως η σύνδεση της πιστωτικής σας κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα.

Αλλά μπορεί να υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε είτε την πιστωτική σας κάρτα είτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ίσως θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητο και τα τραπεζικά σας στοιχεία ή ίσως απλώς να μην έχετε πρόσβαση σε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Πώς μπορώ να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό στο google pay χωρίς χρεωστική κάρτα;

Είναι δυνατόν να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό με το Google Pay χωρίς τη χρήση χρεωστικής κάρτας; Ναι, είναι! Αλλά μόνο στις ΗΠΑ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πληρωσω κατι με gpay, και παει στραβα η συναλλαγη,

εχει καποιο δικο του σοβαρο buyer protection το gpay, οπως εχει το paypal με το dispute, που σου δειχνει τι αγορασες με paypal, και ζητας επιστροφη χρηματων και αναλαμβανει το paypal;

Ή απλα ειναι ενας 'φερετζες΄, κι αν στραβωσει κατι, θα εχω να ψαχνω το δικιο μου με την....τραπεζα; (πιασ'τ'αβγο και κουρευτο)

(για να δουμε, ποσα απιδια πιανει ο σακος!)

Επεξ/σία από mindreader

14 λεπτά πριν, mindreader είπε

Αν πληρωσω κατι με gpay, και παει στραβα η συναλλαγη,

εχει καποιο δικο του σοβαρο buyer protection το gpay, οπως εχει το paypal με το dispute, που σου δειχνει τι αγορασες με paypal, και ζητας επιστροφη χρηματων και αναλαμβανει το paypal;

Ή απλα ειναι ενας 'φερετζες΄, κι αν στραβωσει κατι, θα εχω να ψαχνω το δικιο μου με την....τραπεζα; (πιασ'τ'αβγο και κουρευτο)

(για να δουμε, ποσα απιδια πιανει ο σακος!)

Η visa/mastercard .Mε κάρτα πληρώνεις ,αυτές αναλαμβάνουν .

• Like 2

Ρε άνθρωπε αλήθεια, μέτοχος του paypal είσαι; Μπαίνεις σε ολα τα threads που είναι για τράπεζες ή για τρόπους πληρωμών για να εξυμνήσεις το paypal. Δε προσφέρει κάτι αυτη η συνεχής ανακύκλωση των ίδιων επιχειρημάτων. Άλλο πράγμα το Paypal, άλλο το G-pay, άλλο η Revolut. Δεν είναι ανταγωνιστικά, δεν χτυπάνε το ένα το άλλο. Διαφορετικό offering, διαφορετική πελατεία, διαφορετικές χρήσεις. Άμα ψωνίσεις απο κινεζομάγαζο ή σκρουτζομάγαζο αμφιβόλου ποιότητας, βάλε Paypal με ο,τι κάρτα θες για την ασφάλεια. Άμα πληρώσεις σε φυσικό κατάστημα ή στο efood, και δε θες να κουβαλάς τις φυσικές σου κάρτες ή η κάρτα σου είναι μόνο άυλη, βάλε g-pay/apple pay. Αμα δε θες να τα χρησιμοποιείς, δε σε ανάγκασε κανένας, δίνε χρεωστική στις φυσικές σου αγορές και βάρα paypal online μέχρι και για να πάρεις σουβλάκια. Your call. 

Αυτά για την Ελλάδα μέχρι στιγμής. Σε άλλες χώρες, ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Καναδά κλπ, υπάρχουν διαφορετικές υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Στη Γερμανία π.χ. η Paypal υποστηρίζει πληρωμή σε 30 μέρες ή σε δόσεις. Στις ΗΠΑ η Apple και η Google υποστηρίζουν μεταφορά μετρητών απο χρήστη σε χρήστη. Κάποιες απο αυτές τις δυνατότητες πιθανώς να έρθουν και στην Ελλάδα, κάποιες μπορεί και όχι. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Ρε άνθρωπε αλήθεια, μέτοχος του paypal είσαι; Μπαίνεις σε ολα τα threads που είναι για τράπεζες ή για τρόπους πληρωμών για να εξυμνήσεις το paypal. Δε προσφέρει κάτι αυτη η συνεχής ανακύκλωση των ίδιων επιχειρημάτων. Άλλο πράγμα το Paypal, άλλο το G-pay, άλλο η Revolut. Δεν είναι ανταγωνιστικά, δεν χτυπάνε το ένα το άλλο. Διαφορετικό offering, διαφορετική πελατεία, διαφορετικές χρήσεις. Άμα ψωνίσεις απο κινεζομάγαζο ή σκρουτζομάγαζο αμφιβόλου ποιότητας, βάλε Paypal με ο,τι κάρτα θες για την ασφάλεια. Άμα πληρώσεις σε φυσικό κατάστημα ή στο efood, και δε θες να κουβαλάς τις φυσικές σου κάρτες ή η κάρτα σου είναι μόνο άυλη, βάλε g-pay/apple pay. Αμα δε θες να τα χρησιμοποιείς, δε σε ανάγκασε κανένας, δίνε χρεωστική στις φυσικές σου αγορές και βάρα paypal online μέχρι και για να πάρεις σουβλάκια. Your call. 

Αυτά για την Ελλάδα μέχρι στιγμής. Σε άλλες χώρες, ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Καναδά κλπ, υπάρχουν διαφορετικές υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Στη Γερμανία π.χ. η Paypal υποστηρίζει πληρωμή σε 30 μέρες ή σε δόσεις. Στις ΗΠΑ η Apple και η Google υποστηρίζουν μεταφορά μετρητών απο χρήστη σε χρήστη. Κάποιες απο αυτές τις δυνατότητες πιθανώς να έρθουν και στην Ελλάδα, κάποιες μπορεί και όχι. 

Ενδιαφερουσες πληροφοριες.

Οχι φυσικα, δεν ειμαι μετοχος στο paypal. Ξερω, ρητορικη ερωτηση.

Στην πληροφορικη, ολοι ψαχνουμε οτι νεο βγαινει. Ετσι κανω και σε αυτα τα νεα...φρουτα, λεω δε μπορει, μπορει κατι να γινεται καλυτερα. Με βαση ομως τον τροπο που εγω λειτουργω - οπως αλλωστε καθε ανθρωπος εχεις τις προτιμησεις του, παροτι ψαχνω αλλους τροπους, καταληγω οτι για online αγορες δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο το paypal. Σιγα μην κανω αγορες online με χρεωστικη ή gpay, και μετα αν γινει στραβη να ψαχνω να βρω το δικιο μου με visa/mastercard.....δεν πιστευω να υπαρχει κανεις οτι ολο αυτο ειναι ευκολοτερο για τον χρηστη απ'οτι μεσω paypal.

Εγω το ψαχνω. Οσο και αν δεν βλεπω κατι συμφεροτερο για μενα. Οι περισσοτεροι ομως πανε 'ντουγρου'. Οπως παει το κοπαδι. Μετα ομως....καλες ταλαιπωρίες! Ουτε ηξεραν, ουτε ρωταγαν!

Εγω εχω μαθει να ψαχνω παντα τις διαθεσιμες επιλογες.

Επεξ/σία από mindreader
  • Confused 1
  • Haha 1

30 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ενδιαφερουσες πληροφοριες.

Οχι φυσικα, δεν ειμαι μετοχος στο paypal. Ξερω, ρητορικη ερωτηση.

Στην πληροφορικη, ολοι ψαχνουμε οτι νεο βγαινει. Ετσι κανω και σε αυτα τα νεα...φρουτα, λεω δε μπορει, μπορει κατι να γινεται καλυτερα. Με βαση ομως τον τροπο που εγω λειτουργω - οπως αλλωστε καθε ανθρωπος εχεις τις προτιμησεις του, παροτι ψαχνω αλλους τροπους, καταληγω οτι για online αγορες δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο το paypal. Σιγα μην κανω αγορες online με χρεωστικη ή gpay, και μετα αν γινει στραβη να ψαχνω να βρω το δικιο μου με visa/mastercard.....δεν πιστευω να υπαρχει κανεις οτι ολο αυτο ειναι ευκολοτερο για τον χρηστη απ'οτι μεσω paypal.

Εγω το ψαχνω. Οσο και αν δεν βλεπω κατι συμφεροτερο για μενα. Οι περισσοτεροι ομως πανε 'ντουγρου'. Οπως παει το κοπαδι. Μετα ομως....καλες ταλαιπωρίες! Ουτε ηξεραν, ουτε ρωταγαν!

Εγω εχω μαθει να ψαχνω παντα τις διαθεσιμες επιλογες.

Πάμε πάλι. Το gpay δεν είναι εναλλακτική του paypal. Είναι εναλλακτική του φυσικού σου πορτοφολιού. Όπως έχεις το πλαστικό στο πορτοφόλι σου, έχεις την ηλεκτρονική μορφή της κάρτας στο κινητό σου. 

• Like 2

2 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Πάμε πάλι. Το gpay δεν είναι εναλλακτική του paypal. Είναι εναλλακτική του φυσικού σου πορτοφολιού. Όπως έχεις το πλαστικό στο πορτοφόλι σου, έχεις την ηλεκτρονική μορφή της κάρτας στο κινητό σου. 

Γιατι λες οτι δεν ειναι εναλλακτικη το gpay; Αφου μπορεις να πληρωσεις με gpay για ηλεκτρονικες αγορες, ετσι δεν ειναι; Ειναι φυσικα, μια υποδεεστερη εναλλακτικη επιλογη, για λογους που παρεθεσα πιο πανω.

Προφανως το gpay ειναι κατα βαση wallet, οπως το ειπες, πορτοφολι σαν το φυσικο. Αλλα δεν ειναι μονο πορτοφολι, αφου το βλεπω οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και σε ιστοσελιδες.

---

To περασμα της καρτας στο gpay/κινητο, ειναι ευκολη υποθεση; Κανουν ας πουμε match τα δυο rfid; Θελει καποια εξτρα εφαρμογη στο κινητο;

47 λεπτά πριν, mindreader είπε

Γιατι λες οτι δεν ειναι εναλλακτικη το gpay; Αφου μπορεις να πληρωσεις με gpay για ηλεκτρονικες αγορες, ετσι δεν ειναι; Ειναι φυσικα, μια υποδεεστερη εναλλακτικη επιλογη, για λογους που παρεθεσα πιο πανω.

Προφανως το gpay ειναι κατα βαση wallet, οπως το ειπες, πορτοφολι σαν το φυσικο. Αλλα δεν ειναι μονο πορτοφολι, αφου το βλεπω οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και σε ιστοσελιδες.

---

To περασμα της καρτας στο gpay/κινητο, ειναι ευκολη υποθεση; Κανουν ας πουμε match τα δυο rfid; Θελει καποια εξτρα εφαρμογη στο κινητο;

Εχεις βασικό έλλειμμα κατανόησης της κάθε περίπτωσης.

Καλή τύχη,ειδικά σε όποιον θελήσει να στα εξηγήσει πάλι.

• Like 1

8 hours ago, mindreader said:

Που ειναι το λαθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...