Προς το περιεχόμενο

Google pay

mindreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, sdikr said:

Είναι και για πληρωμές σε eshops,  πχ η viva το παρέχει δωρεάν στους πελάτες της που κάνουν χρήση του δικου της gateway Πληρωμών.

ααα οκ μίλησα για το πορτοφόλι. το google pay ειναι οντως και αυτο. απλα είναι κάτι που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Το να αποθηκεύεις κάρτες το google pay και να πληρώνεις Online

Και πάλι πέρα απ αυτό δεν έχει κάποια σχέση με το paypal. στην Ελλάδα δεν κάνεις μεταφορές χρημάτων μέσω gpay. Μόνο πληρωμές

είναι 3-4 standard πράγματα που κάνει και απολύτως κατανοητά, γι αυτό δεν κατάλαβα το θέμα συζήτησης και σύγκρισης

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ρωτήσω εγω κατι , εβαλα πρόσφατα google pay και απο οτι κατάλαβα πρεπει οπωσδήποτε να εχω κλείδωμα στην οθονη του κινητού (?) ..... εγω δεν ειχα ποτε κλειδωμένη οθονη και τωρα μου την σπαει αυτο , δεν θα μπορουσε να απλα να σου ζητάει πιν πριν κανεις την συναλλαγή ? 

3 ώρες πριν, Votritis είπε

να ρωτήσω εγω κατι , εβαλα πρόσφατα google pay και απο οτι κατάλαβα πρεπει οπωσδήποτε να εχω κλείδωμα στην οθονη του κινητού (?) ..... εγω δεν ειχα ποτε κλειδωμένη οθονη και τωρα μου την σπαει αυτο , δεν θα μπορουσε να απλα να σου ζητάει πιν πριν κανεις την συναλλαγή ? 

Οχι δεν γίνεται, βαλε κλείδωμα για καλο σου

Στις 15/9/2023 στις 9:27 ΜΜ, Votritis είπε

Οχι, δεν μπορει να ζηταει πιν μονο η εφαρμογη, γιατι δεν ειναι σχεδιασμενη να λειτουργει με μονο την εφαρμογη ανοιχτη. 

Για να μην ανοίγω νεο θεμα, ξερετε γιατι ξαφνικά το Πορτοφόλι δεν μου δείχνει τις κάρτες στη home page (πληρωμης)?  Μέσα στο "Προσθήκη κάρτας " μου δείχνει τις κάρτες μου και τις ρυθμίσεις, αλλά δεν μου τις δείχνει στη home page για να πληρώσω.   Έχω κάνει ανανέωση από Play store, πάλι τα ίδια.  Βλέπω την εικονα που ανέβασα αντί της προεπιλεγμένης κάρτας μου.Screenshot_2023-09-18-16-41-33-766_com.google.android_gms.jpg.e5e22d6a8a41ae37cfad3f8d2a0ac15f.jpg

• Like 1

27 λεπτά πριν, kounga είπε

Για να μην ανοίγω νεο θεμα, ξερετε γιατι ξαφνικά το Πορτοφόλι δεν μου δείχνει τις κάρτες στη home page (πληρωμης)?  Μέσα στο "Προσθήκη κάρτας " μου δείχνει τις κάρτες μου και τις ρυθμίσεις, αλλά δεν μου τις δείχνει στη home page για να πληρώσω.   Έχω κάνει ανανέωση από Play store, πάλι τα ίδια.  Βλέπω την εικονα που ανέβασα αντί της προεπιλεγμένης κάρτας μου.Screenshot_2023-09-18-16-41-33-766_com.google.android_gms.jpg.e5e22d6a8a41ae37cfad3f8d2a0ac15f.jpg

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν εχω βρει λυση, τις βάζω την επόμενη τις χάνει, και εχω κάνει τα πάντα χωρις αποτέλεσμα.

Οποτε το εγκατέλειψα και τελος.

• Like 1

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν εχω βρει λυση, τις βάζω την επόμενη τις χάνει, και εχω κάνει τα πάντα χωρις αποτέλεσμα.

Οποτε το εγκατέλειψα και τελος.

Εμένα πάντως δούλευε κανονικά, ξαφνικά συνέβη.  Το δικό σου πρόβλημα έχω δεί οτι το έχουν οι μη έχοντες θέσει κλείδωμα οθόνης (pin κλπ) στο κινητό.   Παίζει και στην περίπτωση σου;

2 ώρες πριν, kounga είπε

Εμένα πάντως δούλευε κανονικά, ξαφνικά συνέβη.  Το δικό σου πρόβλημα έχω δεί οτι το έχουν οι μη έχοντες θέσει κλείδωμα οθόνης (pin κλπ) στο κινητό.   Παίζει και στην περίπτωση σου;

Εγω εχω κλειδωμα απο χρονια, πιστευω οτι κατι παίζει με την συσκευή μου, σε αλλη συσκευη δουλευουν ολα καλα.

• 1 χρόνο αργότερα...
45 λεπτά πριν, mindreader είπε

Τωρα που το ξαναψαχνω λιγο, βλεπω, εχει τη δυνατοτητα, να συνδεσει ο χρηστης, μονο τραπεζικο λογαριασμο αν θελει (και καθολου καρτα).

στο google pay?

19 λεπτά πριν, mindreader είπε

google play = gpay?

Google play είναι το "μαγαζί" με τις εφαρμογές.Google play store.

Eκεί για να αγοράσεις εφαρμογές κλπ θέλει λογαριασμό ή κάρτα.

Για να ψωνίζεις ανέπαφα είναι το google PAY ή google wallet  .Στον chrome το λεει payment methods .

Tην έχουμε κάνει 100 φορές την συζήτηση,δεν έχει αλλάξει κάτι απο τότε.Δεν έχει σχέση με το paypal και τότε τουλάχιστον δεν ήταν κάτι που σε εξυπηρετούσε. 

Ok, λαθος στην πληκτρολογηση, google pay ηθελα να γραψω.

Και λεω, οτι ειδα, οτι μπορει καποιος να συνδεσει ΜΟΝΟ τραπεζικο λογαριασμο, διχως καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...