e1995kati Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμητες απ' ότι κατάλαβατε σιγά σιγά και θλιβερά πλέον θα πρέπει να προβώ στην αγορά καινούργιου smart.....τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτώ είναι wifi calling(μένω σε σπίτι με μηδαμινό σήμα κινητής) nfc. 5g.....νομίζω ότι είμαι αρκετά ολιγαρκείς για τα δεδομένα της σήμερον ημέρας.....λοιπόν στο ψητό....Έχω σταμπαρει τα Google phone αλλά έχω ακούσει ότι δεν υποστηρίζουν wifi call με τα xiaomi δεν έχω καλό παρελθόν....θέλω να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστα πλέον μοντέλα κινητής που να υποστηρίζουν σίγουρα wifi call....για το θέμα ποιότητα και αντοχή στον "χρόνο" τι απόψεις έχετε? Ακούγομε ουτοπικός?
TheoAlex50 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Αν σε ενδιαφέρει Xiaomi 12s ultra 5g με ολα οσα αναφερεις στειλε μου μηνυμα.
andreas1gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμητες απ' ότι κατάλαβατε σιγά σιγά και θλιβερά πλέον θα πρέπει να προβώ στην αγορά καινούργιου smart.....τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτώ είναι wifi calling(μένω σε σπίτι με μηδαμινό σήμα κινητής) nfc. 5g.....νομίζω ότι είμαι αρκετά ολιγαρκείς για τα δεδομένα της σήμερον ημέρας.....λοιπόν στο ψητό....Έχω σταμπαρει τα Google phone αλλά έχω ακούσει ότι δεν υποστηρίζουν wifi call με τα xiaomi δεν έχω καλό παρελθόν....θέλω να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστα πλέον μοντέλα κινητής που να υποστηρίζουν σίγουρα wifi call....για το θέμα ποιότητα και αντοχή στον "χρόνο" τι απόψεις έχετε? Ακούγομε ουτοπικός? πόσα χρήματα;
e1995kati Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Μάξιμουμ έως 400 τώρα είδα ένα βίντεο που ενεργοποιούν το vowifi sto pixel 6a με την εφαρμογή shizuku
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα