thodoris_9 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Ε για έφηβη και Proficiency νομίζω αξίζει κάτι περισσότερο από ό,τι να 'ναι μάρκα και σετ πάνω/κάτω/κάλτσες με 13€. Αλλά ΟΚ, ο πατέρας ξέρει καλύτερα. Ναι, όχι κι έτσι, θα πάμε σε κάτι καλύτερο! Ευχαριστώ πάντως τον φίλο για την πρόταση!
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Η άλλη πρόταση του elgol με τα 40€ σκέτη φανέλα μάλλον είναι καλή λύση. Replica λέει, αλλά πιστή. Αυτή με τα 90€ που παρέθεσε ο UK λέει officially licensed. 1
thodoris_9 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, phanispal είπε Η άλλη πρόταση του elgol με τα 40€ σκέτη φανέλα μάλλον είναι καλή λύση. Replica λέει, αλλά πιστή. Αυτή με τα 90€ που παρέθεσε ο UK λέει officially licensed. Όλα του γάμου δύσκολα... Στο Αμαζον Γερμανίας, το λινκ του φίλου, δεν είναι η σωστή φανέλα, έχει μόνο μία φώτο και χωρίς size chart να σιγουρευτώ. Στο Amazon Ιταλίας θέλουν 25€ μεταφορικά, Αμαζον Γαλλίας 28€. Στο Αμαζον Ισπανίας είναι 7€ αλλά δεν το έχουν διαθέσιμο. Τόσα ομορφοπαιδα έχουμε εδώ, να της πάω μία του Φορτουνη, Ιωαννιδη, Μανταλου;;; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από thodoris_9
Dantε Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Offtopic: Να προσεχες τι υποσχεσαι 😛 Η μανα μου καποτε, ηταν τοσο σιγουρη οτι δε θα το παρω το Proficiency, που μου ταξε παπι. Ε το πηρα και μου το πηρε 😁 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Dantε
thodoris_9 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Dantε είπε Offtopic: Να προσεχες τι υποσχεσαι 😛 Η μανα μου καποτε, ηταν τοσο σιγουρη οτι δε θα το παρω το Proficiency, που μου ταξε παπι. Ε το πηρα και μου το πηρε 😁 Παπί λέει! Ας μην πάρει ποτέ πτυχίο παρά αυτόν τον Σατανά! Χαχαχαχα
elgol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 https://m.ijersey.co/productdetail/GAVI-6-Barcelona-Jersey-2022-23-Home/209596 Εχει φορους ομως
costacurta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Πάρτης μια του μπελινχαμ να γουστάρει επιτυχίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα