Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με το Ultra μιας και είχα πάντα στο χέρι το "απλό" apple watch από την πρώτη του γενιά μέχρι και την 5η που κράτησε μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή που παρέλαβα το Ultra 2. Μέχρι στιγμή δηλώνω ενθουσιασμένος αρχικά από την αυτονομία (σε σχέση με τα κλασικά μοντέλα) και στη συνέχεια από την οθόνη και την απόκριση του λειτουργικού. Η φωτεινότητα είναι απίστευτη και κάτω από τον έντονο ήλιο δεν χάνεις καμία λεπτομέρεια και η ένταση του ήχου στις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις είναι εντυπωσιακή! Το μέγεθος τελικά δεν είναι και τόσο τρομακτικό (μέχρι τώρα πάντα φορούσα το μεγαλύτερο διαθέσιμο μέγεθος των απλών μοντέλων) και κάθεται μια χαρά στο χέρι μου παρόλο που δεν έχω τεράστιο καρπό. Το πήρα με το medium λουράκι ακολουθώντας τις διαστάσεις που πρότεινε η Apple στον οδηγό μεγέθους, αλλά τελικά από ότι βλέπω θα ήμουν μια χαρά και με το Small. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η υποστήριξη της eSim από την Cosmote! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 25/9/2023 στις 10:21 ΠΜ, billdanos είπε δεν έχω τεράστιο καρπό. Πόσο τον έχεις; (Τον καρπό, για να μην παρεξηγηθούμε...) Ο δικός μου έχει περιφέρεια 17,5 εκ. και πέρσι που είχα δοκιμάσει το πρώτο Ultra σε κατάστημα, μου είχε φανεί γκουμούτσα, με αποτέλεσμα να παραμείνω στο κλασικό (45άρι) μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Πόσο τον έχεις; (Τον καρπό, για να μην παρεξηγηθούμε...) Ο δικός μου έχει περιφέρεια 17,5 εκ. και πέρσι που είχα δοκιμάσει το πρώτο Ultra σε κατάστημα, μου είχε φανεί γκουμούτσα, με αποτέλεσμα να παραμείνω στο κλασικό (45άρι) μοντέλο. Τόσος είναι και ο δικός μου (ο καρπός) αλλά ανέκαθεν ήθελα τα ρολόγια να είναι κάπως μεγάλα. Από το πρώτο watch είχα πάντα το μεγαλύτερο μέγεθος και το Ultra δεν μπορώ να πω πως με ενοχλεί μετά τη μετάβαση από τα 45 στα 49! Είναι τόσο φωτεινή και χορταστική η οθόνη του Ultra και σε συνδυασμό με την πολύ καλύτερη αυτονομία, νομίζω πως δεν θα επιστρέψω προς τα πίσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα