alejsalonica Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Απίστευτο. Τι πράγματα είναι αυτά; Μειώσεις τιμών; Προσωπικά θα μείνω με το AW 6 μου για ακόμη μια χρονιά. Δε βλέπω λόγο να αλλάξω. Τα ίδια κι εδώ. Περιμένω κάποια σημαντική προσθήκη στο θέμα υγείας (μέτρηση πίεσης, γλυκόζης κλπ) για να αλλάξω.
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, alejsalonica είπε Τα ίδια κι εδώ. Περιμένω κάποια σημαντική προσθήκη στο θέμα υγείας (μέτρηση πίεσης, γλυκόζης κλπ) για να αλλάξω. Και να μπουν αυτές οι μετρήσεις θα είναι αναξιόπιστες. Δεν μπορείτε να βασίζεστε σε ένα ρολόι για αυτά. 3
polaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 15 minutes ago, alejsalonica said: Τα ίδια κι εδώ. Περιμένω κάποια σημαντική προσθήκη στο θέμα υγείας (μέτρηση πίεσης, γλυκόζης κλπ) για να αλλάξω. Γνωρίζεις τί αξιοπιστία χρειάζεται για να πάρεις μέτρηση για αυτά που λες; Είναι αδύνατον να τα προσφέρουν, και ακόμα και αν το κάνουν θα είναι εντελώς αναξιόπιστα και άρα άχρηστα. Συμφωνω με το ότι περίμενα και εγώ πιο σπουδαίο update, αν και τελείως από περιέργεια, δεν είμαι το κοινό του συγκεκριμένου ρολογιού. Σίγουρα δεν παίρνεις Rolex που λέει κάποιος, αλλά υπάρχουν και άλλα brands που με περισσότερα χρήματα απτό Ultra αλλά λιγότερα απτό Rolex έχεις ένα πραγματικό ΚΟΣΜΗΜΑ πάνω σου. Καμια αξία δεν έχει «για μένα» το συγκεκριμένο, αλλά ξαναλέω δεν είμαι το target group του.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το θέμα μπαταρίας με τα apple watch απο το πρώτο κίολας μοντέλο μέχρι σήμερα είναι και ο λόγος που είναι ίσως το μοναδικό apple product που δεν έχω αγοράσει ακόμα. Μετά το Garmin Fenix δε μπορείς να πας στη 1 μέρα μπαταρία με το ζόρι αν κάνεις workouts (και αυτή είναι και η βασική χρήση για την οποία το θέλω + ύπνο το βράδυ) καθημερινά! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Dr.Fuzzy 2
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, hellghan είπε 75 ώρες αυτονομία. Έλεος η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν έως και 72 ώρες αυτονομία όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και στις 36 ώρες με κανονική χρήση.
Dead-Poet Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτό που πιστυεύω ότι δεν περιμέναμε, είναι η διάψευση των εκτιμήσεων για δεύτερο χρώμα (μαύρο τιτάνιο). Από τη στιγμή που το κράμα υπάρχει σε χρωματιστό και εμφανίστηκε (στα Pro μοντέλα), απορώ γιατί δεν το χρησιμοποίησαν και στο ρολόι.
ui fantastic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω ρολόι festina 20 χρόνια τώρα για να δω αν αντέχει το watch ultra χαχαχα
EuphangeL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, magiaros είπε ίσως αναίβει με αναδιπλούμενο κινητό που να υποστηρίζει και στυλό . εκεί κάτι γίνεται Μην το συζητάς!!! Είναι ακριβώς αυτά που θέλω από το κινητό μου!!! Ανυπομονώ για αυτά τα σημαντικότατα features
silentstorm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, athanaso77 είπε Τίποτα το εντυπωσιακό φέτος γενικότερα αλλά και στο Ultra 2. Αυτό με τα gestures υπήρχε και στα παλιά μοντέλα με την ενεργοποίηση του assistive touch. Απορώ πως το παρουσίασαν σαν καινοτομία. Πολλοι πιστεύω έχουν την ίδια απορία για το gesture. Πέρα του iphone 15 pro/max δεν είχε για μένα τιποτα το αξιόλογο να παρουσίασει η Apple. Του χρόνου πιστεύω θα δουμε στο ρολοι που θα βγει το επετειακό. 12 ώρες πριν, dikasths είπε Αυτό το gesture είναι αυτό που έκανε και ο Thanos προφανώς θα έχει εξελιγμένο ρολοι που έχει για gesture κροτάλισμα δακτύλων 😂
eskimoos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Το μεγαλυτερο ποσοστο οσων εχουν smartwatch δεν χρησιμοποιουν τις περισσοτερες λειτουργιες τους. Θα μπορούσε να γινει καποια ερευνα σχετικα με τον βαθμο που χρησιμοποιουνται οι λειτουργιες που διαθετει το apple watch. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν δουν οτι ο περισσοτερο κοσμος το εχει απλα για την ωρα, να βγαλουν την επομενη εκδοση σαν ενα απλο ρολοι, στην ιδια φυσικα τιμη γιατι τα προβατα θα τρεξουν παλι να το παρουν και θα εχουν σαφως μεγαλυτερο κερδος λογο κοστους κατασκευης.
hellghan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, dtk-386 είπε η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν έως και 72 ώρες αυτονομία όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και στις 36 ώρες με κανονική χρήση. Πολύ ειπα συγγνώμη
gasantony Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ εχω το πρωτο ακόμα !!! Ολα καλά !!😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα