Προς το περιεχόμενο

iPhone 15 Pro και Pro Max με καλύτερες κάμερες, ανθεκτική κατασκευή, USB-C και Action Button

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Και επίσης έχει διαφορά στης μπάντες που υποστηρίζει !! 

Καλώδιο έχει κανονικά μέσα στο κουτί το τσέκαρα στο Apple Store

Το τιτάνιο ως Υλικό που έβαλε και στο ultra το ρολόι απλά έδειξε αυτό που θα πρεπε να έχουν κάνει εδώ και καιρό το τιτάνειο δεν γρατζουνιέται σχεδόν με τίποτα. Αυτό το κάνει ένα υλικό που βοηθάει πολύ στο να κρατάς την συσκευή σαν καινούργια τουλάχιστον ένα χρόνο εγώ με το ρολόι αυτό κατάλαβα όπου και να το’χω κοπανήσει δεν έχει καταλάβει τίποτα

The USB-C port on the standard iPhone 15 and iPhone 15 Plus remain limited to Lightning speeds (up to 480 Mbps) The iPhone 15 Pro and iPhone 15 Pro Max support USB 3 speeds (up to 10 Gbps) You will need to buy a separate 1 meter Thunderbolt 4 Pro cable for $69 or $129 for the 1.8 meter cable to support the faster speeds το καλωδιο που εχει στο κουτι του pro ειναι το απλο usb-c 2 οχι το usb-c 3 . το λεει η ιδια η απλλε https://t.co/9FDyVoP3iJ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Διαβάζω μερικά σχόλια για την έκδοση με Τιτάνιο και η αλήθεια είναι ότι αναρωτιέμαι. Γιατί να σε ενδιαφέρει κάτι τόσο ασήμαντο? Μιλήσατε για γρατζουνιές... αφού τα έχουμε σε θήκη πως θα πάθουν γρατζουνιές? Και στο κάτω κάτω άμα αλλάζεις κινητό κάθε 1-2 χρόνια πότε θα προλάβεις να το γρατζουνίσεις? Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αυτό το feature, άσε που παίζει να είναι και πιο βαρύ κι άρα τίθεται θέμα πρακτικότητας.

Μπορεί να μιλά για τον εαυτό σου !!! Αγαπητέ μου . Δεν τα έχουμε όλοι με θήκες . 

1 ώρα πριν, Athoz είπε

Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία που αναφέρεις. Είδικά το απο πάνω ισχύει, αλλά η LG και όχι κάποια τυχαία βάζει 8Κ στην κάμερα της (δεν είναι μαρκετιστικό τρικ αλλά όντως παρέχει 8Κ με όποια ποιότητα δίνει ένας τόσο μικρός φακός). Η Samsung κάνει oversharp και overhdr  στον επεξεργαστή της εικόνας της, που δεν είναι καλό για post process γιαυτο δεν τη θεωρω καν στις καλές εταιρίες για βίντεο. Τα LG τα ανέφερα γιατί στην εποχή τους είχαν το καθαρότερο, πιο φυσικό βίντεο από ολα τα άλλα κινητά, όχι στα χαρτιά αλλά στο αποτέλεσμα της εικόνας προς επαγγελματική επεξεργασία. Τώρα την καλυτερη εικόνα θεωρώ έχει η ναυαρχίδα της Sony. Τα Iphone είναι πολύ καλά στο βίντεο αλλά όχι στην κορυφή. Ειδικά τώρα που το Android έχει το Motion Cam App που αποθηκεύει RAW DNG video που είναι πολύ καλύτερο σε αποτέλεσμα αλλά με κόστος το μεγάλο μεγεθος σε σχέση με το ProRes. 

Μπορεί να είναι όπως τα λες δεν αντιλέγω γιατί δεν τα έχω ψάξει όλα σε τόσο πολύ βάθος. Αλλά χωρίς να πειράξει καμιά ρύθμιση και όλα να είναι στο αυτόματο ακόμα και για τον πιο αδαή είναι Τόσο εύκολο να βγάλει ένα βίντεο το οποίο πραγματικά έχει καλή ποιότητα

27 λεπτά πριν, vasilisbasil είπε

The USB-C port on the standard iPhone 15 and iPhone 15 Plus remain limited to Lightning speeds (up to 480 Mbps) The iPhone 15 Pro and iPhone 15 Pro Max support USB 3 speeds (up to 10 Gbps) You will need to buy a separate 1 meter Thunderbolt 4 Pro cable for $69 or $129 for the 1.8 meter cable to support the faster speeds το καλωδιο που εχει στο κουτι του pro ειναι το απλο usb-c 2 οχι το usb-c 3 . το λεει η ιδια η απλλε https://t.co/9FDyVoP3iJ

Εγώ έγραψα ότι έχει καλώδιο γιατί είδα στο site της Apple δεν γράφει τι καλώδιο έχει που να ξέρω εγώ.έψαξα όλα τα accessories που έχει στο Apple Store app έχει οκά τα καλώδια εκτός usb c thunderbol για υψηλές ταχύτητες . Έβαλαν μέχρι και αντιπρόταση usb c σε lightning

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
  • Like 1

9 ώρες πριν, erasmys είπε

δοκιμασε την καμερα του P60 pro και θα ξεχασεις το ονομα σου...

Δεν ξέρω ποιός θα ξεχάσει το όνομα του, πάντως αυτές οι πρακτικές της Huawei δεν ξεχνιούνται. 

• Like 4
  • Thanks 1

δεν ειχα ποτε apple προιοντα, αλλα το 15ρι pro/max ειναι και πανεμορφο και ποιοτικη κατασκευη και εχει τα παντα ολα. απο τη στιγμη που δε παιζει καμια προταση της προκοπης σε android τα τελευταια χρονια χωρις μυρια bugs, παρα μονο πετσοκοματα, με βλεπω να αλλαζω στρατοπεδο..

• Like 1
  • Thanks 1

Δεν είναι η σούπερ αναβάθμιση ούτε αξίζει να αλλάξεις αν έχεις iphone 3 ετίας (για να μην πω 5ετίας). 
Για άτομα σαν έμενα που θα πάρουν πρώτη φορά (επίτελους USB c) είναι ένα κινητό με FlagShip Specs.

Θα δεχτώ ότι σε κάποιους τομείς ο ανταγωνισμός έχει καλύτερα specs σε άλλα όχι. Θεωρώ όμως ο συνδυασμός H/W & S/W 

ότι το κάνει συνολικά καλύτερη συσκευή. Μπορεί το P60 να έχει καλύτερη κάμερα αλλά δεν έχει καλύτερο ήχο ή CPU/GPU ή αίσθηση ομαλότητας στο UI. Επίσης στο S/W support λόγω τού δικού της OS είναι κλάσης ανώτερο. πχ δώσαν πριν 1-2 μέρες security update στο 6S που είναι 8 ετών κινητό. Επίσης κατάφεραν μέσω SW το μειονέκτημα του notch να το κάνουν feature παρότι για μένα παραμένει μειονέκτημα.

Φυσικά όλα αυτά έρχονται αντιμέτωπα με κλειστό λειτουργικό & οικοσύστημα. Επίσης στα Accessories κοπανάει στο κεφάλι.

Είναι θέμα επιλογής τελικά τι θες (Android/iOS). To 95% που παίρνουν flagship απλά δεν τα χρησιμοποιούν σαν flagship. Ας πούμε την αλήθεια ότι πιο πολύ είμαστε tech enthusiasts παρά μας χρειάζονται. Μόνη εξαίρεση είναι ίσως η CPU/GPU για να είναι Future Proof.

Μέχρι τώρα με το S9 αν δεν ήταν ότι δεν δίνει security updates εδώ και 1 χρόνο έκανα μια χαρά την δουλειά μου. Σίγουρα δεν μπορεί να τρέξει νέα παιχνίδια και δείχνει λίγο πιο αργό (σχετικά ανεκτό) αλλά όπως είπα για casual gaming προτιμώ tablet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, inetien12 είπε

Αν δεν κανει ζουμ το φεγγαρι δεν το θελω 😆

Επειδή περίμενα μια τέτοια εξυπνάδα πάρε τον ήλιο με s23 ultra (δική μου) και τράβα εσύ μία καλύτερη με το νέο μηλο και έλα να μου την δείξεις!

Την μαύρη κηλίδα που έπιασε η κάμερα την βλέπεις???

Ξέρεις τι είναι οι μαύρες κηλίδες?

ΑΙ και αυτό?

Ούτε στον ύπνο του μήλου τέτοιες φωτογραφίες....

Έχεις υπόψιν σου πόσα εκατομμύρια χλμ είναι μακριά ο ήλιος από την Γη?

20230823_071904.jpg

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 3

14 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Ούτε στον ύπνο του μήλου τέτοιες φωτογραφίες...

Μα ποιο το νόημα να μπορείς να τραβάς τη σιλουέτα του ήλιου ή άλλων απομακρυσμένων αντικειμένων με χαμηλή ευκρίνεια; Προσωπικά με ενδιαφέρει εαν πάω ένα ταξίδι να μπορώ να έχω κάποιες πολύ καλές φωτογραφίες σε ποιότητα με κανονικό εύρος φακού 24mm - 75mm (1x - 3x). Με αυτό το εύρος μπορείς να κάνεις παπάδες αν γνωρίζεις από φωτογραφία. 

Προσωπικά λοιπόν θα προτιμούσα οι εταιρείες να εστιάζουν σε 1 πανίσχυρο αισθητήρα και φακό που να δίνει αυτό το εύρος όσο δυνατόν καλύτερα παρά να μου δίνουν 3-4 φακούς/αισθητήρες που αποδίδουν στο τέλος μέτρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Επειδή περίμενα μια τέτοια εξυπνάδα πάρε τον ήλιο με s23 ultra (δική μου) και τράβα εσύ μία καλύτερη με το νέο μηλο και έλα να μου την δείξεις!

Την μαύρη κηλίδα που έπιασε η κάμερα την βλέπεις???

Ξέρεις τι είναι οι μαύρες κηλίδες?

ΑΙ και αυτό?

Ούτε στον ύπνο του μήλου τέτοιες φωτογραφίες....

Έχεις υπόψιν σου πόσα εκατομμύρια χλμ είναι μακριά ο ήλιος από την Γη?

20230823_071904.jpg

Βρε καλώς τον Κώστάκη μας......

🤣

Μας έλειψες......

Επεξ/σία από giorgosaero
  • Sad 1

Kράξτε με, αλλά προσωπικά το μικρότερο βάρος και το USB-C είναι πράγματα που εκτιμώ. Συνηθισμένος σε Samsung πάντα μου φαινόταν βαρύ το iPhone και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα άλλον έναν τύπο καλωδίων και φορτιστή. Οι βελτιώσεις στις κάμερες φαίνονται ενδιαφέρουσες, όπως και το brushed τιτάνιο κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται λιγότερο φανταχτερό. Οπότε θα έλεγα ότι για κάποιον που το σκέφτεται να μεταναστεύσει από Galaxy είναι πολύ πιο θελκτική επιλογή από τα iPhones των τελευταίων χρόνων.

Για τη σύγκριση που εύλογα γίνεται μετά από κάθε τέτοια ανακοίνωση και σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία:

Ήμουν χρήστης android επί πολλά χρόνια, μπήκα με ενθουσιασμό στο στάδιο των iphone. Έχοντας συνηθήσει στην ευκολία χρήσης και το πλήθος δυνατοτήτων του android, επέστρεψα σε αυτό, συγκεκριμένα στο S23. Και διαπίστωσα πρακτικά ότι, πλέον ειδικά, το iphone είναι μερικά βήματα πίσω.
Και με την τελευταία εκδοχή του, θα παραμείνει πίσω, θα μειώσει την απόσταση προσωρινά. Το design ειναι εγγυημένο ως προς αισθητική και χρηστικότητα αλλά τείνει να γίνει βαρετό πια. Η επεξεργαστική ισχύς δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο όταν το λειτουργικό έχει περιορισμούς, πχ είναι αδιανοήτο να μην μπορούμε να ρυθμίσουμε ελεύθερα τη διάταξη εικονιδίων και widgets, multitasking μέσω split screen ακόμα ανύπαρκτο, διαχείριση RAM κατά περιπτώσεις προβληματική, εφαρμογές ευρείας χρήσης με σημαντικά bugs μετά από κάθε αναβάθμιση. Οι περίφημες κάμερες έχουν πάντα έναν καλύτερο σε αποτέλεσμα ανταγωνιστή, μένει να επιβεβαιωθεί και σε αυτό το μοντέλο. Διαφήμιση του always on display και του action button είναι απλά αστεία εν έτει 2023.
Παραμένει εξαιρετικό για την πλειοψηφία που "συνήθισε" σε αυτό, αλλά δεν είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή εκεί εξώ και ειδικότερα στα 1499€.

• Like 6
  • Confused 2

1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Μπορεί να μιλά για τον εαυτό σου !!! Αγαπητέ μου . Δεν τα έχουμε όλοι με θήκες . 

Μπορεί να είναι όπως τα λες δεν αντιλέγω γιατί δεν τα έχω ψάξει όλα σε τόσο πολύ βάθος. Αλλά χωρίς να πειράξει καμιά ρύθμιση και όλα να είναι στο αυτόματο ακόμα και για τον πιο αδαή είναι Τόσο εύκολο να βγάλει ένα βίντεο το οποίο πραγματικά έχει καλή ποιότητα

Εγώ έγραψα ότι έχει καλώδιο γιατί είδα στο site της Apple δεν γράφει τι καλώδιο έχει που να ξέρω εγώ.έψαξα όλα τα accessories που έχει στο Apple Store app έχει οκά τα καλώδια εκτός usb c thunderbol για υψηλές ταχύτητες . Έβαλαν μέχρι και αντιπρόταση usb c σε lightning

https://techmaniacs.gr/tha-prepei-na-agoraseis-to-neo-kalodio-gia-tis-tachytites-toy-usb-c-tis-oikogeneias-iphone-15/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...