ScorpioX777 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Πρεπει να ειναι μετα απο παρουσιαση iPhone το thread με τα λιγοτερα shut up and take my money και κανενα popcorn. Δικαιως... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Dpl900 said: Είδα 185 σχόλια μόνο και νόμιζα ότι διαβάζω λάθος άρθρο.....τι ξεπεσμός είναι αυτός ;😂 Έχουν σβηστεί πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, timos81 είπε iPhone 14 Pro Max - 1050€ που τη βρήκες αυτή την τιμή; 1250 το βλέπω εγώ https://www.skroutz.gr/s/37968831/Apple-iPhone-14-Pro-Max-5G-6GB-128GB-Space-Black.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, somt said: που τη βρήκες αυτή την τιμή; 1250 το βλέπω εγώ https://www.skroutz.gr/s/37968831/Apple-iPhone-14-Pro-Max-5G-6GB-128GB-Space-Black.html Προφανώς αυτό αλλά ανέβηκε η τιμή λιγάκι https://www.bestprice.gr/item/2157895335/apple-iphone-14-pro-max-128gb.html?qo=iphone+14+pro+max&from=cat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 αυτά τα μαγαζιά δίνουν οντως κινητό ή σφραγισμενο κουτί με τούβλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glamprou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Εμένα αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι ότι ανεβαίνει στα 8GB ram και αυτο σημαίνει οτι τα ποιό παλία premium μοντέλα με 17 iOS και πάνω θα ζορίζονται σιγά σιγά. Δηλαδή αν θες να είσαι smooth θα πρέπει να εισαι 6 το λιγότερο και σίγουρα στα 8 θα πετάς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, glamprou είπε Εμένα αυτό που με χαλάει περισσότερο είναι ότι ανεβαίνει στα 8GB ram και αυτο σημαίνει οτι τα ποιό παλία premium μοντέλα με 17 iOS και πάνω θα ζορίζονται σιγά σιγά. Δηλαδή αν θες να είσαι smooth θα πρέπει να εισαι 6 το λιγότερο και σίγουρα στα 8 θα πετάς ! 5 διαφορετικές γενιές iPhone μπορεί να έχουν την ίδια έκδοση iOS αλλά γίνεται tailoring (ή κρατάνε disabled δυνατότητες) αναλόγα τη γενιά του iphone, δεν είναι δηλαδή ακριβώς το ίδιο iOS (πως θα μπορούσε, αφού κάθε iPhone έχει διαφορετικά features, camera modes, dynamic island κτλ). Οπότε το iOS για τα παλιότερα μοντέλα είναι ελαφρύτερο παρόλο που φαινομενικά είναι στην ίδια ακριβώς έκδοση. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από somt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Το γράφω και σε αυτό το νήμα μιας και έχει μεγαλύτερη πέραση: Είμαι κάτοχος android και σκέφτομαι για το iphone 15 (το απλό) ειδικά αν είναι οι τιμές χαμηλότερες όπως λένε.. Ωστόσο, φοβάμαι μην αλλάξει του χρόνου το σασί. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ: θεωρώ ότι όποιος είχε πάρει 6/6s και iphone 12 είναι πολύ κερδισμένος γιατί από θέμα εμφάνισης τα 7,8 και αντίστοιχα τα 13,14 ήταν σχεδόν τα ίδια. Aπό επιδόσεις ένας μέσος χρήστης, όπως εγώ, είναι ευχαριστημένος οπότε για 3-4 χρόνια έχεις καινούργιο κινητό τουλάχιστον εξωτερικά.. Να αναφέρω ότι ήδη έχω διαβάσει ότι ακούγονται φήμες για μεγαλύτερη σε διαγώνιο οθόνη στο 16... Το dynamic island ωστόσο πιστεύω θα το κρατήσει για 2-3 χρόνια σίγουρα. Εσείς που σίγουρα παρακολουθείτε περισσότερο την εταιρεία τι θα συμβουλεύατε?? Να περιμένω ένα χρόνο ακόμα ή το σασί προβλέπεται να μείνει το ίδιο και απαράλλακτο και τα επόμενα χρόνια? Γενικά, αν το πάμε με τις πιθανότητες του χρόνου είναι για αλλαγή τουλάχιστον στις ίντσες της οθόνης (στα pro για αρχή?)... Αυτό από άποψη μεγέθους της συσκευής δεν ξέρω πόσο θα επηρεάζει... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε Το γράφω και σε αυτό το νήμα μιας και έχει μεγαλύτερη πέραση: Είμαι κάτοχος android και σκέφτομαι για το iphone 15 (το απλό) ειδικά αν είναι οι τιμές χαμηλότερες όπως λένε.. Ωστόσο, φοβάμαι μην αλλάξει του χρόνου το σασί. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ: θεωρώ ότι όποιος είχε πάρει 6/6s και iphone 12 είναι πολύ κερδισμένος γιατί από θέμα εμφάνισης τα 7,8 και αντίστοιχα τα 13,14 ήταν σχεδόν τα ίδια. Aπό επιδόσεις ένας μέσος χρήστης, όπως εγώ, είναι ευχαριστημένος οπότε για 3-4 χρόνια έχεις καινούργιο κινητό τουλάχιστον εξωτερικά.. Να αναφέρω ότι ήδη έχω διαβάσει ότι ακούγονται φήμες για μεγαλύτερη σε διαγώνιο οθόνη στο 16... Το dynamic island ωστόσο πιστεύω θα το κρατήσει για 2-3 χρόνια σίγουρα. Εσείς που σίγουρα παρακολουθείτε περισσότερο την εταιρεία τι θα συμβουλεύατε?? Να περιμένω ένα χρόνο ακόμα ή το σασί προβλέπεται να μείνει το ίδιο και απαράλλακτο και τα επόμενα χρόνια? Γενικά, αν το πάμε με τις πιθανότητες του χρόνου είναι για αλλαγή τουλάχιστον στις ίντσες της οθόνης (στα pro για αρχή?)... Αυτό από άποψη μεγέθους της συσκευής δεν ξέρω πόσο θα επηρεάζει... Το iPhone to 15 το απλό δεν έχει καμία αλλαγή με τα περσινά μοντέλα ένα χάλι και μισό, χωρίς καμία αναβάθμιση εκτός εάν θεωρείται αναβάθμιση η αλλαγή της θύρας σε type c με ταχύτητες προπολεμικές ουαααουυυ *** μόνο το pro υποστηρίζει γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέσω της νέας type c μιλάμε για τραγικούς απατεώνες. αν πας σε pro οκ βάλαν κάποια πραγματάκια φέτος αλλιώς πάρε ένα 14-13 το ίδιο πράγμα θα είναι και θα γλυτώσεις και αρκετά χρήματα 😁 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από farcry33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, farcry33 είπε αλλαγή της θύρας σε type c με ταχύτητες προπολεμικές ουαααουυυ *** μόνο το pro υποστηρίζει γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων μέσω της νέας type c μιλάμε για τραγικούς απατεώνες. Είμαι περίεργος να μάθω σε τι χρησιμεύει η μεγαλύτερη ταχύτητα στην θύρα USB C …… Όποιος χρησιμοποιεί iPhone ξέρει ότι όλα γίνονται OTA και η θύρα είναι μονο για φόρτιση … Προς τι λοιπόν το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ? (Σχήμα λόγου). 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έβαλες USB-C. Το τικάραμε το κουτάκι. Ρε Apple, ρε μανίτσα μου, κάνε και το τελευταίο βήμα, άφησε και third party app stores για εμάς που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε open source apps που δεν υπάρχουν στο store σου και δε θέλουμε να κλειστούμε στο walled garden (Newpipe κλπ). Ερώτηση προς όποιον ξέρει, μιας και τους επόμενους μήνες θα αλλάξω τηλέφωνο. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κανένα νέο με αυτό το ζήτημα; Τελευταίο που διάβασα είναι αυτό: https://9to5mac.com/2023/07/04/third-party-app-stores-deadline/ Υ.Γ. Για να προλάβω "σταυροφορίες" δε ρωτάω αν ο οποιοσδήποτε θέλει/του αρέσει το άνοιγμα σε τρίτα stores, ρωτάω αν γνωρίζουμε κατι άλλο γιατί ενδιαφέρει εμένα προσωπικά για την επιλογή τηλεφώνου. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από MikeKata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Είμαι περίεργος να μάθω σε τι χρησιμεύει η μεγαλύτερη ταχύτητα στην θύρα USB C …… Όποιος χρησιμοποιεί iPhone ξέρει ότι όλα γίνονται OTA και η θύρα είναι μονο για φόρτιση … Προς τι λοιπόν το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ? (Σχήμα λόγου). αν γεμίσεις δηλαδή ένα 512αρι βιντεο και γυρισεις το βραδυ να το ξεφορτώσεις στον υπολογιστή OTA θα προτιμήσεις; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2023 από somt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Είμαι περίεργος να μάθω σε τι χρησιμεύει η μεγαλύτερη ταχύτητα στην θύρα USB C …… Όποιος χρησιμοποιεί iPhone ξέρει ότι όλα γίνονται OTA και η θύρα είναι μονο για φόρτιση … Προς τι λοιπόν το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ? (Σχήμα λόγου). Για έναν απλό χρήστη ναι για μένα είναι χρόνια τώρα πρόβλημα η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο pc. Ότι ποιο αργό έχω δει με εκατομμύρια κολλήματα όταν μεταφέρεις μεγάλο αρχείο η όγκο αρχείων προσεύχεσαι να μην κρασαρει και πάλι από την αρχή. Αλλα για απλό χρήστη τι πείραζε και το lighting ; μια χαρά βολεύει πλέον έχουμε καλώδια για μια ζωή και επίσης, γλιτώνεις και το να σου ζητάει ο κάθε πικραμένος type c φορτιστή ναι σε Mac μεταφέρονται όμορφα και γρήγορα χαίρω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, farcry33 είπε ναι σε Mac μεταφέρονται όμορφα και γρήγορα χαίρω πολύ 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Επειδή περίμενα μια τέτοια εξυπνάδα πάρε τον ήλιο με s23 ultra (δική μου) και τράβα εσύ μία καλύτερη με το νέο μηλο και έλα να μου την δείξεις! Την μαύρη κηλίδα που έπιασε η κάμερα την βλέπεις??? Ξέρεις τι είναι οι μαύρες κηλίδες? ΑΙ και αυτό? Ούτε στον ύπνο του μήλου τέτοιες φωτογραφίες.... Έχεις υπόψιν σου πόσα εκατομμύρια χλμ είναι μακριά ο ήλιος από την Γη? Πραγματικά πιστευεις ότι ο μικροσκοπικός φακός του Samsung σου, που εκτός του λιλιπουτειου μεγέθους του, συγκριτικά με τους κανονικούς φακούς μιας φωτογραφικής μηχανής, είναι άθλιος ποιοτικά μ ένα κιλό παραμόρφωση(που τη διορθώνει όσο μπορεί το λογισμικο) καταφέρνει να πιάσει την πληροφορία που ισχυρίζεσαι; Και ότι την ασποτυπώνει κιόλας ο εξίσου μικροσκοπικός αισθητήρας του κινητου;😄😄 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα