timos81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 iPhone 14 Pro Max - 1050€ iPhone 15 Pro Max - 1450€ Αξίζει 38% διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrsiou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Συγνώμη φίλε αλλά αλλά συσκευές τύπου lg που έχουν κλίσει προ καιρό και κάτι Samsung 8k που δοκίμασα ήταν απλά ένα σκουπίδι !! Εδώ καλά 8κ δεν δίνει η Sony a7 s3 !! Που είναι επαγγελματική κάμερα θα δώσουν μια στέκια φακοί !! Συν ότι η ανάλυση δεν κάνει την ποιότητα !! Το ProRes υπάρχει μόνο σε επαγγελματικές λύσης πχ mavic 3 cine!! 3500€+ μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα κ ν έλεγα προ η σαμυ οργώνει όμως δυστυχώς συσκευη 2023 s23u και tab s9u να μην μπορούμε να παίξουν βίντεο από Sony a7iv 4K και το iPad mini 6 να το έχει νερό 9gb 5 λεπτά βίντεο ε εντάξει καταλαβαίνεις . Όλες οι συσκευές της apple, τουλάχιστον αυτές που έχουν soc της apple, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με βίντεο δεν παιζονται. Είτε αναπαραγωγή, είτε λήψη, είτε επεξεργασία. Και δεν είμαι apple fan. Μισώ πολλές πρακτικές της. Η αλήθεια είναι αυτή όμως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, enlightened said: Οι προπαραγγελίες ανοίγουν την Παρασκευή, εσύ πώς έκανες; 👀 Είμαστε στο πρώτο κύμα, και σε συνδυασμό με την απαλλαγή ΦΠΑ και στο ότι οι Αμερικανικές συσκευές ΔΕΝ υποστηρίζονται απ’τα ελληνικά σέρβις, πραγματικά το θεωρώ άστοχο να το πάρεις απ’ έξω. Κάποτε που ερχόντουσαν του Αγίου Λούτσου, ήταν οι ίδιες συσκευές και δεν υπήρχε η έκπτωση -24% θα το καταλάβαινα… Εκτός κι αν μένεις εκεί. 1) Οταν λέω έπεσε μιλαμε επεσε τηλεφωνικος και σαφως και μιλαμε για την Παρασκευη που ανοιγουν. 2) Oι Αμερικανικες συσκευες υποστηριζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σερβις απο infoquest και εχουν και 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (1+1) 3) Δεν μενω Αμερικη εχω ανθρωπο δικο μου που πηγαινο ερχεται καθε μηνα αρα μιλαμε χερι με χερι χωρις τελωνειο αλλωστε ετσι κανω χρόνια τωρα. 4) 2320€ για τα 2 iPhone Αμερικη τελικη τιμη με ΦΠΑ σχεδον 9% και εδω κατω απο 2800€ δεν προκειται να παιξει οταν ίδη τα 2 μοντελα που θελω στην γερμανια εχουν 2780€ με 23% ΦΠΑ. 5) Δεν εχουμε ολη εταιρια , ιδιωτης ειμαι. 33 minutes ago, Fulgore said: Παίζει και θέμα με εγγύηση στα Αμερικάνικα μοντέλα αν δεν κάνω λάθος. Ναι μεν υπάρχει ο 1χρόνος παγκόσμια εγγύηση αλλά για ανταλλακτικά αν σου χαλάσει, πιθανώς να υπάρχει θέμα, μιας και δεν είναι 100% ίδια κατασκευή με τα Ευρωπα ι κά αν δεν κάνω λάθος. Μου εχει τυχει επισκευη κανονικα με καλυψε η infoquest σε αμερικανικο μοντελο. 33 minutes ago, timos81 said: Εκτελωνισμό δεν θα έχει από Αμερική ; Χερι με χέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, dream21 είπε 2) Oι Αμερικανικες συσκευες υποστηριζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σερβις απο infoquest και εχουν και 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (1+1) Λάθος. Τα 2χρόνια εγγύηση αφορούν τις Ευρωπαικές συσκευές που αγοράζονται στην Ευρώπη. Τα μοντέλα που αγοράζονται από Αμερική έχουν μόνο τον 1χρόνο παγκόσμιας εγγύησης της Apple. Το λέει ξεκάθαρα και στην Document πχ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, dream21 said: 2) Oι Αμερικανικες συσκευες υποστηριζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ σερβις απο infoquest και εχουν και 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (1+1) 5) Δεν εχουμε ολη εταιρια , ιδιωτης ειμαι. Tα iPhone που είναι αγορασμένα από την Αμερική έχουν 1 χρόνο εγγύηση https://support.apple.com/iphone/repair#:~:text=The Apple Limited Warranty covers,the date you bought them. Warranty The Apple Limited Warranty covers your iPhone and the Apple-branded accessories that come in the box with your product against manufacturing issues for one year from the date you bought them. Εκτός φυσικά εάν αγοράσεις Apple Care + Εφόσον δεν έχεις την έκπτωση ΦΠΑ -24% πάω πάσο. Όντως ισχύει ότι δεν έχουν όλοι κάποια άκρη να το κάνουν. Φυσικά εάν είχες φαντάζομαι ότι δε θα σκεφτόσουν σε καμία περίπτωση να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από enlightened 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 34 minutes ago, timos81 said: iPhone 14 Pro Max - 1050€ iPhone 15 Pro Max - 1450€ Αξίζει 38% διαφορά; Το αν αξίζει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Για μένα πχ δεν αξίζει καν η αναβάθμιση από το 12 pro max σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο. Το δε dynamic island προσωπικά το γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ούτε με ενοχλεί το notch ούτε με ενδιαφέρουν τα features που του φύτεψαν. Αν είσαι φωτογράφος και ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ από αυτό, αρχικά δεν ξέρω γιατί δεν έχεις επαγγελματικο εξοπλισμό, απτήν άλλη ναι τότε αξίζει γιατί έχει καλύτερη φωτογραφία. Other than that, nah.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, QuantumDot said: Για κάτι τέτοιο θα χρειαστεί και κάποια ειδική θήκη, στην οποία θα κουμπώνει και θα ασφαλίζει ο δίσκος, ώστε να κουβαλάς ένα "χοντρό" πακετάκι (iphone+ssd). Φαντάζομαι δεν θα αφήνει κάποιος τον SSD να κρέμεται, ούτε θα το κρατάει κολλητά με το κινητό, με κίνδυνο να γλιστρήσουν. Για έναν creator πάντως αυτή η λύση πρέπει να είναι λουκούμι. δεν νομιζω κανενας creator να τραβαει με το κινητο στο χερι. Προφανως και υπαρχει καποια βαση/τριποδο κλπ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dpl900 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Είδα 185 σχόλια μόνο και νόμιζα ότι διαβάζω λάθος άρθρο.....τι ξεπεσμός είναι αυτός ;😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Dpl900 said: Είδα 185 σχόλια μόνο και νόμιζα ότι διαβάζω λάθος άρθρο.....τι ξεπεσμός είναι αυτός ;😂 Έδωσαν USB C, έβαλαν τιτάνιο και κατέβασαν τις τιμές. Το υγρό όνειρο κάθε αντροιντάκια δηλαδή. Όχι μόνο δεν έγινε μαδομούνιε, αλλά τα μισά σχόλια είναι ότι θα έρθουν από android. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Κινητά που τα έκανε promotion το πρωινό του ΣΚΑΪ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, polaki είπε Το αν αξίζει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Για μένα πχ δεν αξίζει καν η αναβάθμιση από το 12 pro max σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο. Το δε dynamic island προσωπικά το γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Ούτε με ενοχλεί το notch ούτε με ενδιαφέρουν τα features που του φύτεψαν. Αν είσαι φωτογράφος και ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ από αυτό, αρχικά δεν ξέρω γιατί δεν έχεις επαγγελματικο εξοπλισμό, απτήν άλλη ναι τότε αξίζει γιατί έχει καλύτερη φωτογραφία. Other than that, nah.. Σύμφωνο μαζί σου αλλά η ερώτηση αφορά μόνο για 2 συγκεκριμένα μοντέλα (14/15), όχι από το 12 pro max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, paredwse said: Προσωπικά, όντας συνειδητά στο οικοσύστημα της Apple (με MacBook Pro, iPad Pro, Mac mini, Apple Watch, Apple TV 4K & κανά δυο ακόμη πράγματα που έχει η ευρύτερη οικογένεια), το iPhone 12 δεν σκέφτομαι να το αλλάξω φέτος. Δεν λέω ότι δεν είναι υπέροχο το 15 Pro (το max δεν με ελκύει λόγω μεγέθους) αλλά νομίζω ότι θα κάνω την αλλαγή του χρόνου, δεν χρειάζομαι κάτι που δεν μου δίνει το 12άρι μου. Συμφωνώ εν μέρει, έχω το 13 (απλό) και βλέπω ότι πωλείται ακόμα σε αξιοπρεπή τιμή Αν περιμένεις 4 γενιές να το αλλάξεις χάνεις πολύ από την αξία του παλιού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, giorgosaero είπε Βρε καλώς τον Κώστάκη μας...... 🤣 Μας έλειψες...... Βλέπω ακόμη το ανόητο ποστ σου είναι πάνω.... Τα υποκοριστικα στους δικούς σου ανθρώπους όπως και τις ειρωνίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Συμφωνώ εν μέρει, έχω το 13 (απλό) και βλέπω ότι πωλείται ακόμα σε αξιοπρεπή τιμή Αν περιμένεις 4 γενιές να το αλλάξεις χάνεις πολύ από την αξία του παλιού... Υπολόγισε ότι αλλάζοντας κάθε χρόνο ακόμα και 600 ευρώ να δίνεις στις 4 γενιές έχεις δώσει πολλα ενώ αν αλλάξεις στα 4 χρόνια θα δώσεις λιγότερα κι ας μην δώσεις καθόλου την παλιά συσκευή . Τώρα αν αξίζει να έχεις κάθε χρόνο λίγο καλύτερο είναι προσωπικό θέμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Για τη μπαταρία να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα