Προς το περιεχόμενο

iPhone 15 Pro και Pro Max με καλύτερες κάμερες, ανθεκτική κατασκευή, USB-C και Action Button

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβάζω μερικά σχόλια για την έκδοση με Τιτάνιο και η αλήθεια είναι ότι αναρωτιέμαι. Γιατί να σε ενδιαφέρει κάτι τόσο ασήμαντο? Μιλήσατε για γρατζουνιές... αφού τα έχουμε σε θήκη πως θα πάθουν γρατζουνιές? Και στο κάτω κάτω άμα αλλάζεις κινητό κάθε 1-2 χρόνια πότε θα προλάβεις να το γρατζουνίσεις? Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αυτό το feature, άσε που παίζει να είναι και πιο βαρύ κι άρα τίθεται θέμα πρακτικότητας.

• Confused 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Στην Ελλάδα το iPhone 15 Pro με χωρητικότητα 128GB θα κοστίζει 1239€ ενώ η αρχική έκδοση του iPhone 15 Pro Max με 256GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 1499€.

Όντως θα κοστίζει τόσο? Πέρυσι το 14 pro κόστιζε 1379€ εάν θυμάμαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν αγοράζεις πια το iPhone ως εργαλείο δουλειάς και όχι ως κάμερα για φωτο, οποίο από τα 12-13-14-15 και να πάρεις σε βγάζει για 5-7 χρόνια ανετότατα με 2-3 αλλαγές μπαταρίας. Δλδ σάπισε το προηγούμενο; Πας στο κατάστημα και λες «φέρε μου το ίδιο μενού σε σύγχρονο case”. Βαλτά σε 98 δόσεις και έφυγες για δουλειά. Ολα τα αλλά που λέμε είναι φρου-φρου.

PS: έχω κρατήσει με νέα μπαταρία το 6 για τη μικρή στο γυμνάσιο. «Μα μπαμπά… αυτό δεν είναι 14, είναι παλιό» >>> γκρρρρρρρρρρ

Επεξ/σία από jimarass26

10 ώρες πριν, harisnikolop είπε

Ταχύτητα φόρτισης είπαν;Όσο για οπτικό zoom μια χαρά είναι το 5x. Είμαι κατοχος s22 ultra και ακόμα με 10x υπάρχει αισθητή αλλοίωση στη ποιότητα (τη μέρα. Την νύχτα γελάνε και οι πέτρες).

Για μια στιγμή νόμισα ότι η ημερομηνία είναι 1η Απριλίου 2023...

Μετά διαπίστωσα ότι είμαστε στις 13 Σεπτεμβρίου και κατάλαβα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Στην Ελλάδα το iPhone 15 Pro με χωρητικότητα 128GB θα κοστίζει 1239€ ενώ η αρχική έκδοση του iPhone 15 Pro Max με 256GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει 1499€.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Hal.🙂

Καλή μείωση . Πέρυσι το 14 pro max 256GB είχε 1719€.

Να συμπληρώσω ,αν δεν έχει γραφτεί ότι τα pro θα έχουν 8GB ram.

Γενικά σαν αλλαγές τίποτα φοβερό. 

@Hal9000 Εχεις καθόλου πληροφόρηση γιατί είμαστε φέτος τόσο κοντά στις τιμές Γερμανίας και γιατί ήμαστε στο πρώτο κύμα;

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 1

11 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Για μένα που μάλλον θα είναι το πρώτο iPhone θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Για κάποιον που έχει iPhone 13 και μετά νομιζω δεν αξίζει να σκάσεις τόσα λεφτά. Προσωπικά και το 11 pro να είχα δεν θα άλλαζα γιατί θεωρώ ότι κανείς μια χαρά την δουλειά σου.

Στα αρνητικά ότι κράτησαν αβάντα για την επόμενη 2ετια τουλάχιστον.

Τιτανίο ευπρόσδεκτο αλλά όχι ότι θα έπαιζε ρόλο,
CPU +10% (πιστευω στα 3nm θα μπορούσαν άνετα πολύ παραπάνω)

GPU (HW Ray tracing) οκ είναι τούμπανο αν και για casual gaming έχω το iPad Pro m1.

για μπαταρία κουβέντα ελπίζω με τα 3nm να έχει καλύτερη.

usb 3 (σε 1 με 2 χρόνια θα πάει σε usb 4 πιστευω). Παρόλα αυτά αν τυχόν βάζαν lightning θα ήταν deal breaker για εμένα.

Κάμερα ίσως να μην φτάνει τον ανταγωνισμό αλλά δεν παύει να είναι εξαιρετική και μην ξεχναμε οτι στην αξιοποίηση των αισθητήρων είναι η καλύτεροι. Προσωπικα είναι πολύ καλή και υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου

Τιμή αναμενόμενη. Αν δεν αλλάζεις κάθε 1-2 χρόνια είναι στα πλαίσια των flagships. Σίγουρα δεν είναι value for money.

αναρωτιέμαι αν αξίζει το max μιας και δεν είμαι τόσο πορωμενος με φωτογραφία και έχω μικρά χέρια. Μάλλον στο pro θα παω αλλά θα ήθελα απόψεις.

Είχα 12 Pro max κ στον επόμενο τόνο πήγα σε 13 pro. Η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει έβερ. Εβέλικτο, χωράει παντού, παραμένει αρκετά μεγάλο για άνεση στην οθόνη. Αναλόγως χεριών το χειρίζεσαι κ με το ένα χέρι σχετικά άνετα. Αν οι απαιτήσεις σου δεν απαιτούν τη διαφορά μεταξύ των δύο, στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

• Like 4

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Για μια στιγμή νόμισα ότι η ημερομηνία είναι 1η Απριλίου 2023...

Μετά διαπίστωσα ότι είμαστε στις 13 Σεπτεμβρίου και κατάλαβα....

Έχεις s22 ultra και δεν ισχύουν αυτά που λέω;

11 ώρες πριν, vasilisbasil είπε

εδω δεν μπορουν να στο στειλουν.. αν εχεις καποιον αμερικη να το αγορασει και να στο φερει ναι. αλλα προσεχε δεν πενρει sim μονο esim που νομιζω εχει μονο η cosmote 

Τώρα προσφέρει κ η Vodafone, ακόμα κ σε καρτοκινητά

2 ώρες πριν, atypicalcoder είπε

Διαβάζω μερικά σχόλια για την έκδοση με Τιτάνιο και η αλήθεια είναι ότι αναρωτιέμαι. Γιατί να σε ενδιαφέρει κάτι τόσο ασήμαντο? Μιλήσατε για γρατζουνιές... αφού τα έχουμε σε θήκη πως θα πάθουν γρατζουνιές? Και στο κάτω κάτω άμα αλλάζεις κινητό κάθε 1-2 χρόνια πότε θα προλάβεις να το γρατζουνίσεις? Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αυτό το feature, άσε που παίζει να είναι και πιο βαρύ κι άρα τίθεται θέμα πρακτικότητας.

Είναι πιο ελαφρύ και πιο ανθεκτικό. Άρα; Ναι όντως τίθεται θέμα πρακτικότητας στο να θες να πας στο βελτιωμένο Τιτάνιο

image.png.e7e5d660d0a508f7e05e0a540a689523.png

9 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Συν ότι η ανάλυση δεν κάνει την ποιότητα !! 

Συμφωνώ στα περισσότερα σημεία που αναφέρεις. Είδικά το απο πάνω ισχύει, αλλά η LG και όχι κάποια τυχαία βάζει 8Κ στην κάμερα της (δεν είναι μαρκετιστικό τρικ αλλά όντως παρέχει 8Κ με όποια ποιότητα δίνει ένας τόσο μικρός φακός). Η Samsung κάνει oversharp και overhdr  στον επεξεργαστή της εικόνας της, που δεν είναι καλό για post process γιαυτο δεν τη θεωρω καν στις καλές εταιρίες για βίντεο. Τα LG τα ανέφερα γιατί στην εποχή τους είχαν το καθαρότερο, πιο φυσικό βίντεο από ολα τα άλλα κινητά, όχι στα χαρτιά αλλά στο αποτέλεσμα της εικόνας προς επαγγελματική επεξεργασία. Τώρα την καλυτερη εικόνα θεωρώ έχει η ναυαρχίδα της Sony. Τα Iphone είναι πολύ καλά στο βίντεο αλλά όχι στην κορυφή. Ειδικά τώρα που το Android έχει το Motion Cam App που αποθηκεύει RAW DNG video που είναι πολύ καλύτερο σε αποτέλεσμα αλλά με κόστος το μεγάλο μεγεθος σε σχέση με το ProRes. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, erasmys είπε

σιγα μην εχει καλυτερη καμερα απο το huawei p60 pro...αδυνατον

Για να το στηρίξω παραθέτω αυτό

Screenshot 2023-09-13 at 9.59.45 AM.jpeg

Edit:

Για τους δύσπιστους  παραθέτω και τα γνήσια αρχεία εδώ:

Huawei P60 Pro 
iPhone 14 Pro Max

Επεξ/σία από john_

Hello!

Περίμενα να βγει το 15άρι γιατί ήθελα κάποια στιγμή να αλλάξω.

Είχε βγει πριν μερικούς μήνες ένα πρόγραμμα, που έκανες trade inn το παλιό μοντέλο και σου διναν έκπτωση. Στο iphone μου 10X 256GB, έβγαινε περιπου 200 ευρώ. Ίσχυε σε αρκετά καταστήματα, όπως και στο istorm.

Έχει κάποιος ενημέρωση αν θα ισχύει και για την αγορά του 15pro? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...