teogalaxys2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες ένα iPhone 12 Pro Μεταχειρισμένο – εκθεσιακό από το askshop. Ενώ το κινητό είναι κομπλέ από εμφάνιση και λειτουργούν όλα κανονικά έχει το εξής θέμα. Από εκεί που το χρησιμοποιείς κολλάει παγώνει και κάνει restart μόνο του. Επίσης μερικές φορές δεν βρίσκει wifi ενώ υπάρχει διαθέσιμο. Έψαξα στο analytics data και βρήκα τα panic full. Τα εβαλα στο idevice log analyser και σαν πιθανά προβλήματα έβγαλε NAND και Wi-Fi Module. Εχω κάνει και reset και restart. Αυριο θα μιλήσω με τον τεχνικό του καταστήματος. Ξέρετε από τι μπορει να ευθύνεται αυτο;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στειλε μου το πανικ record Επισης ποια ios version εχεις τωρα Μηπως κανει restart καθε 3 λεπτα ακριβως? Στειλε το πανικ record ολοκληρο Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από SOCRATIS1000
teogalaxys2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Παραθέτω ενα από τα πολλα που εχει καταγράψει. Οχι δεν ειναι κάθε 3 λεπτά το κανει σε τυχαίο χρόνο. panic-full-2023-09-11-220957.000.ips
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συνδεσε το με το pc Και το itunes ,μπες σε recovery mode ,και περιμενε 5 λεπτα να δεις αν κλεισει,αν δεν κλεισει προχωρα σε restore,μπορει να ειναι και software το θεμα..Οπως και να εχει μετα εχεις εγγυηση οποτε το πας εκει,μπορει να ειναι κονεκτορας μπορει και αποκολληση διπλης πλακετας Ειδα εχεις κανει reset ,απο τον υπολογιστη το εκανες?Να μπεις clean μεσα καινουργιο? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από SOCRATIS1000
teogalaxys2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Οχι reset εκανα από το τηλέφωνο. Απλα δεν μπορω να το κανω με το iTunes γιατι δεν το εχω εγω το κινητο ειναι της κοπέλας μου οποτε δεν γνωρίζει να το κάνει. Οπως και να εχει θα μιλήσω με το κατάστημα εφόσον εχει εγγύηση να το επιστρέψω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Αν επιτρεπεται απο ποιο καταστημα το πηρες?
teogalaxys2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Το αναφέρω και παραπάνω. Ask shop λέγεται.
Λύση teogalaxys2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Τελικά το εστειλα πισω και είχε πρόβλημα η συσκευή οποτε μου το αντικατέστησαν με καινουργιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα