Προς το περιεχόμενο

Iphone 12 pro επανεκκίνηση μόνο του

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από teogalaxys2,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα χθες ένα iPhone 12 Pro Μεταχειρισμένο – εκθεσιακό από το askshop. Ενώ το κινητό είναι κομπλέ από εμφάνιση και λειτουργούν όλα κανονικά έχει το εξής θέμα. Από εκεί που το χρησιμοποιείς κολλάει παγώνει και κάνει restart μόνο του. Επίσης μερικές φορές δεν βρίσκει wifi ενώ υπάρχει διαθέσιμο. Έψαξα στο analytics data και βρήκα τα panic full. Τα εβαλα στο idevice log analyser και σαν πιθανά προβλήματα έβγαλε NAND και Wi-Fi Module. Εχω κάνει και reset και restart. Αυριο θα μιλήσω με τον τεχνικό του καταστήματος. Ξέρετε από τι μπορει να ευθύνεται αυτο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στειλε μου το πανικ record 

Επισης ποια ios version εχεις τωρα

Μηπως κανει restart καθε 3 λεπτα ακριβως?

Στειλε το πανικ record ολοκληρο

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδεσε το με το pc Και το itunes ,μπες σε recovery mode ,και περιμενε 5 λεπτα να δεις αν κλεισει,αν δεν κλεισει προχωρα σε restore,μπορει να ειναι και software το θεμα..Οπως και να εχει μετα εχεις εγγυηση οποτε το πας εκει,μπορει να ειναι κονεκτορας μπορει και αποκολληση διπλης πλακετας

Ειδα εχεις κανει reset ,απο τον υπολογιστη το εκανες?Να μπεις clean μεσα καινουργιο?

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.

Οχι reset εκανα από το τηλέφωνο. Απλα δεν μπορω να το κανω με το iTunes γιατι δεν το εχω εγω το κινητο ειναι της κοπέλας μου οποτε δεν γνωρίζει να το κάνει. Οπως και να εχει θα μιλήσω με το κατάστημα εφόσον εχει εγγύηση να το επιστρέψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...