vaggospro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, σε δυο μήνες λήγει το συμβόλαιο Σταθερής ΟΤΕ και θέλω να το διακόψω επειδή πληρώνω 36€ το μήνα ( μαζί με ΟΤΕ TV το οποίο δεν χρησιμοποιώ ). Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει κάλύψη απο άλλη εταιρεία στην περιοχή μου. Τι μπορώ να κάνω για να κάνω νεα σύνδεση με τις τωρινές τιμές ( 28.90€ 50mbps ); Σκέφτηκα να τους πω οτι θα αλλάξω εταιρεία μπας και με κάνουν αντιπροσφορά, αλλά αν δεν κάνουν κάτι μένω πάλι με τις ίδιες τιμές. Εκτός αν γίνεται να διακόψω και να κάνω απευθείας σύνδεση ξανά σε άλλο όνομα.
Titos301 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggospro είπε Καλησπέρα, σε δυο μήνες λήγει το συμβόλαιο Σταθερής ΟΤΕ και θέλω να το διακόψω επειδή πληρώνω 36€ το μήνα ( μαζί με ΟΤΕ TV το οποίο δεν χρησιμοποιώ ). Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει κάλύψη απο άλλη εταιρεία στην περιοχή μου. Τι μπορώ να κάνω για να κάνω νεα σύνδεση με τις τωρινές τιμές ( 28.90€ 50mbps ); Σκέφτηκα να τους πω οτι θα αλλάξω εταιρεία μπας και με κάνουν αντιπροσφορά, αλλά αν δεν κάνουν κάτι μένω πάλι με τις ίδιες τιμές. Εκτός αν γίνεται να διακόψω και να κάνω απευθείας σύνδεση ξανά σε άλλο όνομα. 2106269162 ΨΥΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με πηρε πριν 2 βδομαδες και συμφωνησαμε σε χ2 ταχυτητα απο αυτην π εχω δλδ 100mbps απεριοριστα κινητα σταθερα και για 2 καρτοκινητα δικα μ απο 3gb ή 1000' προς ολους στο καθενα καθε μηνα και 10€ καρτα στο καθενα καθε μηνα και 1000 λεπτα ενδοεπικοινωνια μεταξυ σταθερου και κινητων και 100€ εφαπαξ στο ενα καρτοκινητο για να βαζεις το πακετο των 10.90 ή 13.50, πιο φθηνα σε κοσμοτε δυσκολο να βρεις και αφου ειναι μονοδρομος για την περιοχη σου νμζ αξιζει μια προσπαθεια Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Titos301
vaggospro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Titos301 said: 2106269162 ΨΥΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, με πηρε πριν 2 βδομαδες και συμφωνησαμε σε χ2 ταχυτητα απο αυτην π εχω δλδ 100mbps απεριοριστα κινητα σταθερα και για 2 καρτοκινητα δικα μ απο 3gb ή 1000' προς ολους στο καθενα καθε μηνα και 10€ καρτα στο καθενα καθε μηνα και 1000 λεπτα ενδοεπικοινωνια μεταξυ σταθερου και κινητων και 100€ εφαπαξ στο ενα καρτοκινητο για να βαζεις το πακετο των 10.90 ή 13.50, πιο φθηνα σε κοσμοτε δυσκολο να βρεις και αφου ειναι μονοδρομος για την περιοχη σου νμζ αξιζει μια προσπαθεια Θα κάνω ενα τηλ ευχαριστώ! 1
Titos301 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vaggospro είπε Θα κάνω ενα τηλ ευχαριστώ! Ξεχασα να πω το πιο σημαντικο, ολα αυτα με 28.90 το μηνα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα