Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, MontzOlee said:

Δηλαδή άμα πάω να την ακυρώσω θα τα γλιτώνω ?
Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει ποτέ τίποτα σε προσφορά με alpha bonus πόντους & καλύτερα γιατι ήθελα την Aegean miles .. ✈️ 

Δηλαδή δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι τα 12€ που πληρώνεις? :)

Την είχα και εγώ παλιότερα την alpha bonus και με το ζόρι έβγαινε η συνδρομή των 12€/έτος πριν τα πετσοκόψουν (τα bonus), όταν τα πετσόκοψαν απλά δεν άξιζε και την έστειλα, έβγαλα την απλή με κόστος αντικατάστασης 6€/2έτη.

Επίσης μια καλή λύση ίσως και να είναι η πιστωτική, και λέω ίσως γιατί για διάφορους λόγους δεν είναι καλή επιλογή για όλους.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Την είχα και εγώ παλιότερα την alpha bonus και με το ζόρι έβγαινε η συνδρομή των 12€/έτος πριν τα πετσοκόψουν (τα bonus), όταν τα πετσόκοψαν απλά δεν άξιζε και την έστειλα, έβγαλα την απλή με κόστος αντικατάστασης 6€/2έτη.

Επίσης μια καλή λύση ίσως και να είναι η πιστωτική, και λέω ίσως γιατί για διάφορους λόγους δεν είναι καλή επιλογή για όλους.

Θα σου πω ψέματα αν πω ότι είχα διαβάσει όρους και προϋποθέσεις όταν είχα πάει τράπεζα.

Έκανα την bonus τότε λόγω προσφορών που έπαιζαν σε Κώτσο κτλ

Πλεον σχεδόν έχει εκλείψει αυτό κ μόνο όπως λένε τα παιδιά πιο πάνω συμφέρει πράγμα το οποίο εγώ δεν μπορώ να κάνω γιατί στην ουσία την Αλφα την έχω για εφεδρική.. οποτε θα βγάλω την απλή και τέλος 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και εγώ έχω prepaid την οποία χρησιμοποιώ μόνο στο aliexpress .Ναι έχει κόστος φορτισης. Έχω σκεφτει κάποιες στιγμές να την καταργήσω αλλα λόγω ηλικίας προτιμώ να χρεώνομαι κάτι παραπάνω και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο μήπως από λάθος μου μου κλέψουν κωδικούς.😜

Την prepaid αμα την φορτιζεις με ενα ποσο 100-200 ευρω μια στο τοσο για τις ψιλοαγορες σου μια χαρα ειναι ,1 ευρω φορτιση στα 200 καθε τριμηνο (ποσο κρατανε στον καθενα τα λεφτα δεν ξερω) δεν ειναι τιποτα για την ασφαλεια που σου δινει.

Αμα την γεμιζεις καθε 2-3 μερες για να κανεις αγορες ,οκ.. υπαρχουν πιο οικονομικοι τροποι.

Ετσι κανω εγω αν και εχω και την virtual της πειραιως και χρεωστικη μονο για αγορες.

Επεξ/σία από nikx
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και εγώ έχω prepaid την οποία χρησιμοποιώ μόνο στο aliexpress .Ναι έχει κόστος φορτισης. Έχω σκεφτει κάποιες στιγμές να την καταργήσω αλλα λόγω ηλικίας προτιμώ να χρεώνομαι κάτι παραπάνω και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο μήπως από λάθος μου μου κλέψουν κωδικούς.😜

Revolut και virtual disposable (μιας χρήσης) κάρτα μεχρι να σβήσει ο ήλιος !!

Δημοσ.
12 hours ago, Engimek said:

H alpha έχει κάποια καλά (ειδικά στον τομέα της ασφάλειας των συναλλαγών με κάρτες δεν παίζεται) αλλά τη ρετσινιά της με τους "κουτοπόνηρους" υπαλλήλους της δεν την ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης. Όπως και σε αρκετούς άλλους , μου είχε πει πριν από αρκετά χρόνια η υπάλλος εμμέσως πλην σαφώς ότι το δωδεκάρι το χρόνο είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να πω ότι είχε επιλέξει τις λέξεις της με τέτοιο τρόπο ώστε να με φέρει προ τετελεσμένου (ότι πρέπει να πληρώνεται) χωρίς στην πραγματικότητα να πει ψέμματα. Και βέβαια έχουμε το άλλο με τις ασφάλειες...

Επί του θέματος η προπληρωμένη πραγματικά δεν υπηρετεί κανένα σκοπό πια. Προσωπικά έχω βγάλει δεύτερη χρεωστική στην Εθνική που τη σύνδεσα με δεύτερο άδειο λογαριασμό που άνοιξα (όλα αυτά γίνονται online). Οπότε "φορτίζω" όσο θέλω δωρεάν με έμβασμα από το κύριο λογαριασμό και γίνεται η δουλειά.

οι κουτοπονηροι ειναι παντου.εμενα μου κατσαν στην πειραιως. γενικως ναι προσπαθουν να πουλησουν ειτε ασφαλεια ως υποχρεωτικη ειτε την alpha bonus.πρεπει να τους μπιπ καποιος για να βαλουν μυαλο και να φανε κανα προστιμο. για την προπληρωμενη οπως σωστα ειπες ειναι πιο ευκολο με τον τροπο που το εκανες.

2 hours ago, gokuthelegend said:

Revolut και n26 δεν ενημερώνουν αυτόματα την Ελληνική εφορία για το αφορολόγητο, θα πρέπει να ενημερώσεις χειροκίνητα εσύ στην φορολογική δήλωση τα ποσά (εφόσον μυρίσεις τα νύχια σου για το ποιες συναλλαγές περνάνε στο αφορολόγητο). Η payzy από την άλλη είναι Ελληνική εταιρία και ενημερώνει κανονικά την εφορία με τις συναλλαγές που περνάνε στο αφορολόγητο.

Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο, έχω ανοίξει 2ο λογαριασμό τον οποίο κρατάω σκοπίμως άδειο, και έχω συνδέσει μια απλή χρεωστική κάρτα με αυτό τον λογαριασμό. Έτσι αν κάποιος πάει να με χρεώσει τότε τρώει άκυρο γιατί απλά ο λογαριασμός δεν έχει τίποτα μέσα. Τώρα αν θέλω όντως να κάνω μια αγορά, υπολογίζω πόσα χρήματα σκοπεύω να χαλάσω και μπαίνω μισό λεπτό στο e-banking από το κινητό και μεταφέρω χρήματα από τον γεμάτο λογαριασμό στον άδειο, και κάνω την αγορά.

πολλα ατομα για αυτο εχουν Revolut. για αγορες που δεν θα φανουν πουθενα :P

απλα ενημερωνω οτι στις καρτες μπορει να μπει και οριο συναλλαγων οποτε αν καποιος παει να χρεωσει παραπανω δεν μπορει

2 hours ago, MontzOlee said:

Όχι δεν τα βγάζω. Έτσι την έχω και κάθεται μην τυχόν και βγει καμία προσφορά σε πόντους κ και νομίζω ότι μαζί με την Πειραιώς είναι οι λιγότερες ενεργές σε προσφορές.

Go4more & Επιστροφή της Eurobank όλο κάπου πετυχαίνεις , οι άλλες δυο είναι για κλωτσιές..

τοτε δεν αξιζει να την εχεις.γενικα ναι δεν εχει πλεον αυτα που ειχε καποτε που σου δινε αβερτα ποντους ακομα και σε προθεσμιακες (και τωρα δινει αλλα ελαχιστους).

eurobank με επιστροφη 15 % ναι ειναι πολυ καλυτερο

1 hour ago, Joshua21 said:

πολλες φορες δεν στο λενε ευθεως στην τραπεζα.τα ψιλα γραμματα.

1 hour ago, MontzOlee said:

Θα σου πω ψέματα αν πω ότι είχα διαβάσει όρους και προϋποθέσεις όταν είχα πάει τράπεζα.

Έκανα την bonus τότε λόγω προσφορών που έπαιζαν σε Κώτσο κτλ

Πλεον σχεδόν έχει εκλείψει αυτό κ μόνο όπως λένε τα παιδιά πιο πάνω συμφέρει πράγμα το οποίο εγώ δεν μπορώ να κάνω γιατί στην ουσία την Αλφα την έχω για εφεδρική.. οποτε θα βγάλω την απλή και τέλος 

ο κωτσο μια φορα το χρονο θα βαλει οτι αγοραζεις οτι θες με μισους ποντους.αυτο εχω δει μονο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...