Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν κρατάει προμήθεια η τράπεζα με το να φορτίσω την prepaid μου μέσω ΑΤΜ; έχω Πειραιώς. Δεν με νοιάζει αν τα λεφτά εμφανιστούν την άλλη μέρα, δεν θέλω να μου κρατάνε κάθε φορά για το τπτ 2 και 3 ευρώ

Δημοσ.
13 minutes ago, LawyerS said:

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν κρατάει προμήθεια η τράπεζα με το να φορτίσω την prepaid μου μέσω ΑΤΜ; έχω Πειραιώς. Δεν με νοιάζει αν τα λεφτά εμφανιστούν την άλλη μέρα, δεν θέλω να μου κρατάνε κάθε φορά για το τπτ 2 και 3 ευρώ

Φυσικά και κρατάει, η προμήθεια αφορά την επαναφόρτιση ασχέτως του μέσου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί χρησιμοποιείς prepaid κάρτα;Bγάλε πχ μια  revolut να κάνεις την δουλειά σου.

Στην revolut για να στείλω χρήματα θέλω 8 ευρώ έξοδα εμβάσματος

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, LawyerS είπε

οχι,το κάνεις με google pay που είναι άμεσο και χωρίς έξοδα.

Μπορεις πάλι να συνδέσεις την ελληνική σου κάρτα και να τραβήξεις λεφτά απο εκεί.

Ψάξτο λίγο στην εφαρμογή της  revolut και θα δεις ότι έχει και άλλους τροπους απο το έμβασμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Revolut, n26 & payzy αν σε νοιάζει το αφορολόγητο..

ουτε cent στις τράπεζες για φόρτωση κτλ 

Αρκετά , μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι. Off topic αλλά πρόσφατα εκλεισα λογαριασμό  Γιατί η alpha χρεώνει 12€ κατ έτος για την διατήρηση λογαριασμού & 6€ επανέκδοση κάρτας , μιλάμε για ντροπή όχι αστεία..

• Thanks 1
Δημοσ.
38 minutes ago, MontzOlee said:

Revolut, n26 & payzy αν σε νοιάζει το αφορολόγητο..

ουτε cent στις τράπεζες για φόρτωση κτλ 

Αρκετά , μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι. Off topic αλλά πρόσφατα εκλεισα λογαριασμό  Γιατί η alpha χρεώνει 12€ κατ έτος για την διατήρηση λογαριασμού & 6€ επανέκδοση κάρτας , μιλάμε για ντροπή όχι αστεία..

12 ευρω γιατι ειχες alpha bonus. αν δεν ζηταγες τετοια καρτα δεν θα το πληρωνες :P

4 hours ago, LawyerS said:

Η επαναφόρτιση είναι κλοπή αλλά τέλος πάντων

μπορει καποιος να αγοραζει με την atm card και να  βαζει λεφτα οποτε θελει.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, poulinos είπε

12 ευρω γιατι ειχες alpha bonus. αν δεν ζηταγες τετοια καρτα δεν θα το πληρωνες

H alpha έχει κάποια καλά (ειδικά στον τομέα της ασφάλειας των συναλλαγών με κάρτες δεν παίζεται) αλλά τη ρετσινιά της με τους "κουτοπόνηρους" υπαλλήλους της δεν την ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης. Όπως και σε αρκετούς άλλους , μου είχε πει πριν από αρκετά χρόνια η υπάλλος εμμέσως πλην σαφώς ότι το δωδεκάρι το χρόνο είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να πω ότι είχε επιλέξει τις λέξεις της με τέτοιο τρόπο ώστε να με φέρει προ τετελεσμένου (ότι πρέπει να πληρώνεται) χωρίς στην πραγματικότητα να πει ψέμματα. Και βέβαια έχουμε το άλλο με τις ασφάλειες...

Επί του θέματος η προπληρωμένη πραγματικά δεν υπηρετεί κανένα σκοπό πια. Προσωπικά έχω βγάλει δεύτερη χρεωστική στην Εθνική που τη σύνδεσα με δεύτερο άδειο λογαριασμό που άνοιξα (όλα αυτά γίνονται online). Οπότε "φορτίζω" όσο θέλω δωρεάν με έμβασμα από το κύριο λογαριασμό και γίνεται η δουλειά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

12 ευρω γιατι ειχες alpha bonus. αν δεν ζηταγες τετοια καρτα δεν θα το πληρωνες :P

μπορει καποιος να αγοραζει με την atm card και να  βαζει λεφτα οποτε θελει.

Δηλαδή άμα πάω να την ακυρώσω θα τα γλιτώνω ?
Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει ποτέ τίποτα σε προσφορά με alpha bonus πόντους & καλύτερα γιατι ήθελα την Aegean miles .. ✈️ 

Δημοσ.

Και εγώ έχω prepaid την οποία χρησιμοποιώ μόνο στο aliexpress .Ναι έχει κόστος φορτισης. Έχω σκεφτει κάποιες στιγμές να την καταργήσω αλλα λόγω ηλικίας προτιμώ να χρεώνομαι κάτι παραπάνω και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο μήπως από λάθος μου μου κλέψουν κωδικούς.😜

Δημοσ.
15 hours ago, LawyerS said:

Ναι αλλά και τη χρήση prepaid δε τη λες και έξυπνη κίνηση. Και ως γνωστόν, οι λαλακιες πληρώνονται 

Δημοσ.
3 hours ago, MontzOlee said:

Δηλαδή άμα πάω να την ακυρώσω θα τα γλιτώνω ?
Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει ποτέ τίποτα σε προσφορά με alpha bonus πόντους & καλύτερα γιατι ήθελα την Aegean miles .. ✈️ 

μπορεις  να βγαλεις την απλη και οχι bonus ωστε να μην πληρωνεις.οποιον ακουω για 12 αρη alpha bank ειναι παντα απο alpha bonus.εκτος αν τα 12 ευρω αυτα τα βγαζεις σε ποντους πχ βασιλοποθλο εξαργυρωση,κοτσωβολο

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, LawyerS είπε

Με ποιο σκεπτικό; Η τράπεζα σου προσφέρει ένα προϊόν επί πληρωμή. Αν δεν σου αρέσει απλώς δεν χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο προϊόν.

12 ώρες πριν, LawyerS είπε

Δεν χρειάζεται να την φορτίσεις με έμβασμα, χρεώνεις την κανονική σου κάρτα από όποια Ελληνική τράπεζα έχεις λογαριασμό, χωρίς έξτρα προμήθεια, και τα χρήματα πάνε αμέσως.

11 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Revolut, n26 & payzy αν σε νοιάζει το αφορολόγητο

Revolut και n26 δεν ενημερώνουν αυτόματα την Ελληνική εφορία για το αφορολόγητο, θα πρέπει να ενημερώσεις χειροκίνητα εσύ στην φορολογική δήλωση τα ποσά (εφόσον μυρίσεις τα νύχια σου για το ποιες συναλλαγές περνάνε στο αφορολόγητο). Η payzy από την άλλη είναι Ελληνική εταιρία και ενημερώνει κανονικά την εφορία με τις συναλλαγές που περνάνε στο αφορολόγητο.

10 ώρες πριν, Engimek είπε

Επί του θέματος η προπληρωμένη πραγματικά δεν υπηρετεί κανένα σκοπό πια. Προσωπικά έχω βγάλει δεύτερη χρεωστική στην Εθνική που τη σύνδεσα με δεύτερο άδειο λογαριασμό που άνοιξα (όλα αυτά γίνονται online). Οπότε "φορτίζω" όσο θέλω δωρεάν με έμβασμα από το κύριο λογαριασμό και γίνεται η δουλειά.

Έχω κάνει ακριβώς το ίδιο, έχω ανοίξει 2ο λογαριασμό τον οποίο κρατάω σκοπίμως άδειο, και έχω συνδέσει μια απλή χρεωστική κάρτα με αυτό τον λογαριασμό. Έτσι αν κάποιος πάει να με χρεώσει τότε τρώει άκυρο γιατί απλά ο λογαριασμός δεν έχει τίποτα μέσα. Τώρα αν θέλω όντως να κάνω μια αγορά, υπολογίζω πόσα χρήματα σκοπεύω να χαλάσω και μπαίνω μισό λεπτό στο e-banking από το κινητό και μεταφέρω χρήματα από τον γεμάτο λογαριασμό στον άδειο, και κάνω την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορεις  να βγαλεις την απλη και οχι bonus ωστε να μην πληρωνεις.οποιον ακουω για 12 αρη alpha bank ειναι παντα απο alpha bonus.εκτος αν τα 12 ευρω αυτα τα βγαζεις σε ποντους πχ βασιλοποθλο εξαργυρωση,κοτσωβολο

Όχι δεν τα βγάζω. Έτσι την έχω και κάθεται μην τυχόν και βγει καμία προσφορά σε πόντους κ και νομίζω ότι μαζί με την Πειραιώς είναι οι λιγότερες ενεργές σε προσφορές.

Go4more & Επιστροφή της Eurobank όλο κάπου πετυχαίνεις , οι άλλες δυο είναι για κλωτσιές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...