jfilip1998 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στη πρωινή μου 6ωρη εργασία μιας και απασχολούμαι και με δεύτερη 3ωρη εργασια το απόγευμα.Το πρωί είμαι σ ένα call center το οποίο κάνει τηλεφωνικές πωλήσεις.Το κλίμα όπως θα γνωρίζεται όσοι ίσως έχετε εργαστεί είναι πουλάς άρα σου κάνουμε γλυκες,δε πουλάς άρα θα γ@μηθεις(με συγχωρείτε για την έκφραση)μέχρι να πουλήσεις.Ξεκίνησα σ αυτή την εργασία πριν 2 έτη περίπου μετά τη δεύτερη καραντίνα και η δουλειά αυτή ήταν 35 χλμ μακρυά απ το σπίτι μου όποτε στη συνέντευξη ανέφερα πως μου είναι αδύνατον να εργαστώ από κει.Παρ όλα αυτά μου είπαν ότι μπορώ να εργαστώ απ το σπίτι κι έτσι κι έγινε.Ανέπτυξα τις δεξιότητες μου στη δουλειά και την έκανα αρκετά καλά μέχρι να μπω στρατό όποτε κι έγινε μια διακοπή εργασίας με αναστολή στην ουσία ώστε με το πέρας των υποχρεώσεων μου να επιστρέψω.Ήταν και είναι σ όλα κύριοι με τις πληρωμές τους αν και τα λεφτά είναι για γέλια.Να ενημερώσω πως η σύμβαση μου είναι υπάλληλος γραφείου αν κι δουκευω με τηλεργασία η οποία εννοείτε φαίνεται μιας και δηλωνομαι απ το σπίτι κανονικά απ τη δουλειά.Όταν γυρισα μου είπαν να δουλέψω απ την εταιρια δε το δέχτηκα έγινε ένας κακός χαμός και με τα πολλά πηγα πάλι απ το σπίτι.Αν και το ποσοστά μου είναι αρκετά καλά ξαφνικά μ ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάω πάλι από κει γιατί θέλουν περισσότερα πουλημένα κι πρέπει να ανεβάσω τη παραγωγικότητα μου.Τους είπα οτι δε πρόκειται μιας και είναι ταλαιπωρία εργάζομαι επίσης μισή ώρα αφού σχολάσω άλλου που σημαίνει πτι δε θα μπορούσα να μεταβώ απ το ένα σημείο στο άλλο και αρχίσανε τα θα κανείς αυτά που λέμε και δε μας νοιάζει χωρίς βέβαια να μιλάνε ποτέ για απόλυση μιας και δε τους συμφέρει.Απ την άλλη ούτε εγώ είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ γιατί δε με συμφέρει αλλά δεν είμαι κι διατεθειμένος να εργαστώ απ το γραφείο μιας και μου είναι αδύνατο από κάθε άποψη και δείχνουν να μη τους νοιάζει καθόλου.Ενδιάμεσα έχουν εννοείτε προηγηθεί άσχημες συμπεριφορές προσβολές και πολλά άσχημα περιστατικά στα οποία είτε δε δίνω σημασία είτε αντιδράω με σεβασμό και αυτοπεποίθηση.Θα ήθελα να ξέρω τι δικαιώματα έχω στη προκειμένη περίπτωση και τι μπορούν να κάνουν αυτοί σε περίπτωση που δε δεχτώ να πάω από κει αν το τραβήξουν και θελήσω να δουλέψω όπως δουλευβ και όπως ήταν κι είναι η αρχική συμφωνία. 1 λεπτό πριν, jfilip1998 είπε Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στη πρωινή μου 6ωρη εργασία μιας και απασχολούμαι και με δεύτερη 3ωρη εργασια το απόγευμα.Το πρωί είμαι σ ένα call center το οποίο κάνει τηλεφωνικές πωλήσεις.Το κλίμα όπως θα γνωρίζεται όσοι ίσως έχετε εργαστεί είναι πουλάς άρα σου κάνουμε γλυκες,δε πουλάς άρα θα γ@μηθεις(με συγχωρείτε για την έκφραση)μέχρι να πουλήσεις.Ξεκίνησα σ αυτή την εργασία πριν 2 έτη περίπου μετά τη δεύτερη καραντίνα και η δουλειά αυτή ήταν 35 χλμ μακρυά απ το σπίτι μου όποτε στη συνέντευξη ανέφερα πως μου είναι αδύνατον να εργαστώ από κει.Παρ όλα αυτά μου είπαν ότι μπορώ να εργαστώ απ το σπίτι κι έτσι κι έγινε.Ανέπτυξα τις δεξιότητες μου στη δουλειά και την έκανα αρκετά καλά μέχρι να μπω στρατό όποτε κι έγινε μια διακοπή εργασίας με αναστολή στην ουσία ώστε με το πέρας των υποχρεώσεων μου να επιστρέψω.Ήταν και είναι σ όλα κύριοι με τις πληρωμές τους αν και τα λεφτά είναι για γέλια.Να ενημερώσω πως η σύμβαση μου είναι υπάλληλος γραφείου αν κι δουκευω με τηλεργασία η οποία εννοείτε φαίνεται μια κι δηλωνομαι απ το σπίτι κανονικά απ τη δουλειά.Όταν γυρισα μου είπαν να δουλέψω απ την εταιρια δε το δέχτηκα έγινε ένας κακός χαμός και με τα πολλά πηγα πάλι απ το σπίτι.Αν και το ποσοστά μου είναι αρκετά καλά ξαφνικά μ ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάω πάλι από κει γιατί θέλουν περισσότερα πουλημένα κι πρέπει να ανεβάσω τη παραγωγικότητα μου.Τους είπα οτι δε πρόκειται μιας και είναι ταλαιπωρία εργάζομαι επίσης μισή ώρα αφού σχολάσω άλλου που σημαίνει πτι δε θα μπορούσα να μεταβώ απ το ένα σημείο στο άλλο και αρχίσανε τα θα κανείς αυτά που λέμε και δε μας νοιάζει χωρίς βέβαια να μιλάνε ποτέ για απόλυση μιας και δε τους συμφέρει.Απ την άλλη ούτε εγώ είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ γιατί δε με συμφέρει αλλά δεν είμαι κι διατεθειμένος να εργαστώ απ το γραφείο μιας και μου είναι αδύνατο από κάθε άποψη και δείχνουν να μη τους νοιάζει καθόλου.Ενδιάμεσα έχουν εννοείτε προηγηθεί άσχημες συμπεριφορές προσβολές και πολλά άσχημα περιστατικά στα οποία είτε δε δίνω σημασία είτε αντιδράω με σεβασμό και αυτοπεποίθηση.Θα ήθελα να ξέρω τι δικαιώματα έχω στη προκειμένη περίπτωση και τι μπορούν να κάνουν αυτοί σε περίπτωση που δε δεχτώ να πάω από κει αν το τραβήξουν και θελήσω να δουλέψω όπως δουλευβ και όπως ήταν κι είναι η αρχική συμφωνία. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από jfilip1998
SilentVoice Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 26 minutes ago, jfilip1998 said: Θα ήθελα να ξέρω τι δικαιώματα έχω στη προκειμένη περίπτωση και τι μπορούν να κάνουν αυτοί σε περίπτωση που δε δεχτώ να πάω από κει αν το τραβήξουν και θελήσω να δουλέψω όπως δουλευβ και όπως ήταν κι είναι η αρχική συμφωνία. Αν δεν πας , θα μπορεί να θεωρηθεί σαν οικιοθελής παραίτηση. Ξεκινάς και ψάχνεις αλλη εταιρεία για τηλεργασία που ενδιαφέρεσαι. Αφου δεν βγάζεις ακρη και δεν είσαι πλέον ευχαριστημένος, τους το δηλώνεις και πηγαινεις στην δουλειά σου μέχρι να βρεις αυτο που θέλεις ή εστω κάτι καλύτερο. Τοση ώρα θα είχες κάνει 20 κλικ αποστολής βιογραφικού σου σε άλλες εταιρείες.
JakeKaufman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν βλέπω κάτι παράλογο στην απαίτηση τους, από τη στιγμή που η πολιτική της εταιρείας είναι δουλειά στο γραφείο και όχι τηλεργασια, ή το δέχεσαι ή φεύγεις.
archer100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχε υποψη πως η συγκεκριμενη ειναι μια γνωστη μεθοδος των τελευταιων ετων για να απολυουν οι εταιριες ανωδυνα, το κανουν ακομα και τεραστιες εταιριες, παγκοσμιως γνωστες οταν θελουν να μειωσουν προσωπικο. Εαν δε βλεπεις καποιον ουσιωδη λογο να σε γυρισουν γραφειο, μαλλον θελουν να σε απολυσουν πλαγιως Και μαλλον η μονη σου επιλογη ειναι η παραιτηση, εκτος αν γυρισεις πισω στο γραφειο οπως σου ειπαν Ειναι ενα θεμα που συζητιεται παρα πολυ τελευταια εδω: https://www.reddit.com/r/antiwork/ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από archer100
jfilip1998 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Η εργασία αυτή έχει αρκετούς ανθρώπους με τηλεργασια μιας και έχει εργαζόμενους από διαφορά μέρη της Ελλάδος.Στο ιδιο κθεστως ανήκω κι εγώ μιας και διαμένω πολύ μακρυά και μου είναι αδυνατο να βρίσκομαι στις 9 το πρωί εκεί με συγκοινωνία η οποία είναι 2ωρων.Αυτή τη πολιτική ακολουθούμαι 2 χρόνια τώρα που εργάζομαι. Επίσης η παραγωγή μου είναι από τις μεγαλύτερες στην εταιρια απλά μειώθηκε αυτό το διάστημα σε σύγκριση με τα δικά μου στάνταρ καθώς ανέβηκαν μάλιστα οι απαιτήσεις οι δικές τους.
johnieXoX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, jfilip1998 είπε Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στη πρωινή μου 6ωρη εργασία μιας και απασχολούμαι και με δεύτερη 3ωρη εργασια το απόγευμα.Το πρωί είμαι σ ένα call center το οποίο κάνει τηλεφωνικές πωλήσεις.Το κλίμα όπως θα γνωρίζεται όσοι ίσως έχετε εργαστεί είναι πουλάς άρα σου κάνουμε γλυκες,δε πουλάς άρα θα γ@μηθεις(με συγχωρείτε για την έκφραση)μέχρι να πουλήσεις.Ξεκίνησα σ αυτή την εργασία πριν 2 έτη περίπου μετά τη δεύτερη καραντίνα και η δουλειά αυτή ήταν 35 χλμ μακρυά απ το σπίτι μου όποτε στη συνέντευξη ανέφερα πως μου είναι αδύνατον να εργαστώ από κει.Παρ όλα αυτά μου είπαν ότι μπορώ να εργαστώ απ το σπίτι κι έτσι κι έγινε.Ανέπτυξα τις δεξιότητες μου στη δουλειά και την έκανα αρκετά καλά μέχρι να μπω στρατό όποτε κι έγινε μια διακοπή εργασίας με αναστολή στην ουσία ώστε με το πέρας των υποχρεώσεων μου να επιστρέψω.Ήταν και είναι σ όλα κύριοι με τις πληρωμές τους αν και τα λεφτά είναι για γέλια.Να ενημερώσω πως η σύμβαση μου είναι υπάλληλος γραφείου αν κι δουκευω με τηλεργασία η οποία εννοείτε φαίνεται μιας και δηλωνομαι απ το σπίτι κανονικά απ τη δουλειά.Όταν γυρισα μου είπαν να δουλέψω απ την εταιρια δε το δέχτηκα έγινε ένας κακός χαμός και με τα πολλά πηγα πάλι απ το σπίτι.Αν και το ποσοστά μου είναι αρκετά καλά ξαφνικά μ ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάω πάλι από κει γιατί θέλουν περισσότερα πουλημένα κι πρέπει να ανεβάσω τη παραγωγικότητα μου.Τους είπα οτι δε πρόκειται μιας και είναι ταλαιπωρία εργάζομαι επίσης μισή ώρα αφού σχολάσω άλλου που σημαίνει πτι δε θα μπορούσα να μεταβώ απ το ένα σημείο στο άλλο και αρχίσανε τα θα κανείς αυτά που λέμε και δε μας νοιάζει χωρίς βέβαια να μιλάνε ποτέ για απόλυση μιας και δε τους συμφέρει.Απ την άλλη ούτε εγώ είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ γιατί δε με συμφέρει αλλά δεν είμαι κι διατεθειμένος να εργαστώ απ το γραφείο μιας και μου είναι αδύνατο από κάθε άποψη και δείχνουν να μη τους νοιάζει καθόλου.Ενδιάμεσα έχουν εννοείτε προηγηθεί άσχημες συμπεριφορές προσβολές και πολλά άσχημα περιστατικά στα οποία είτε δε δίνω σημασία είτε αντιδράω με σεβασμό και αυτοπεποίθηση.Θα ήθελα να ξέρω τι δικαιώματα έχω στη προκειμένη περίπτωση και τι μπορούν να κάνουν αυτοί σε περίπτωση που δε δεχτώ να πάω από κει αν το τραβήξουν και θελήσω να δουλέψω όπως δουλευβ και όπως ήταν κι είναι η αρχική συμφωνία. Δες τι έχεις υπογράψει. Η σύμβαση εργασίας σου κάνει λόγω για τηλεργασία? Έχεις υπογράψει κάποιο άλλο χαρτί που ορίζει το καθεστώς της τηλεργασίας? Αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο, το να πας στο γραφείο να δουλέψεις θεωρείται βλαπτική μεταβολή, οπότε ή συνεχίζεις τηλεργασία ή σε απολύουν. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο υπογεγραμμένο, ή πας και δουλεύεις στο γραφείο ή παραιτείσαι. Στην περίπτωση αυτή, ίσως σε συνέφερε να ρίξεις την απόδοσή σου, ώστε να τους κάνεις να σε απολύσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα