Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πτώση σταμάτησε να δείχνει το 4g  και δεν έχει σήμα δεν μπορώ να πάρω τηλ ενώ οι 5 γραμμές πάνω δεξιά φαίνονται φουλ... αλλαγή κεραίας;;;

Δημοσ.

Όταν βάζεις τη SIM ζητάει PIN; Εάν είσαι τυχερός ίσως απλά ξεκούμπωσε ο κονέκτορας της κεραίας και θέλει πάτημα για να ξαναμπεί. Εάν είσαι άτυχος και έσπασε η βάση του κονέκτορα πας για αλλαγή πλακέτας. Σε κάθε περίπτωση θέλει άνοιγμα για να δεις τι έχει γίνει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Όταν βάζεις τη SIM ζητάει PIN; Εάν είσαι τυχερός ίσως απλά ξεκούμπωσε ο κονέκτορας της κεραίας και θέλει πάτημα για να ξαναμπεί. Εάν είσαι άτυχος και έσπασε η βάση του κονέκτορα πας για αλλαγή πλακέτας. Σε κάθε περίπτωση θέλει άνοιγμα για να δεις τι έχει γίνει.

Όταν λες πάτημα εννοείς κυριολεκτικά να το πιέσω; άνοιξα την πλάτη αλλά δεν βλέπω με το μάτι κατι

Μετά την πτώση είχε μερικές αναλαμπές βέβαια

Τωρα μια δείχνει 4 γραμμες  μια το σήμα αυτό που δείχνει ότι δεν έχει δίκτυο (αυτό που ειναι σαν το stop)

Εν τω μεταξύ έκανα τεστ διαγνωστικά και μου έβγαλε ότι όλα λειτουργούν καλά... οτι να ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν Πάμε κάτι άλλο τώρα..  βλέπω ότι δεν έχει ίντερνετ και σε εξωτερικό χώρο με αρκετό σήμα (κανονικά) μπορώ να πάρω τηλέφωνο.. το γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω..4g κλπ δεν παίζουν μόνο E μου βγάζει

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.

Δεδομένα είναι ανοιχτά;

Δίκτυο είναι σε LTE;

Αν έχεις εταιρεία με εσωτερικό roaming, έχεις ενεργοποιημένο το roaming στα δεδομένα;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, csontheline είπε

Δεδομένα είναι ανοιχτά;

Δίκτυο είναι σε LTE;

Αν έχεις εταιρεία με εσωτερικό roaming, έχεις ενεργοποιημένο το roaming στα δεδομένα;

Τα δεδομένα είναι ανοιχτά δίκτυο 4g έγραφε μέχρι να πέσει αν είναι αυτο που λες δεν έχω πειράξει τίποτα από roaming.. οταν έχει  αρκετό σήμα φουλ δηλαδή μπορώ να παρω κλήσεις αλλιώς δείχνει ότι είναι κλειστό.. απο την πτώση σαν να μειώθηκε απίστευτα το σήμα κάπως έτσι το νιώθω πήγα στον κότσο σήμερα ο τεχνικός εκεί έκανε επαναφορά κλπ αλλά τίποτα και μου είπε ότι δεν είναι κεραία κλπ που νόμιζα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι πήγα και σε δεύτερο τεχνικό μου είπε ότι ίσως να έχει πάθει η πλακέτα ζημιά από την πτώση  και να δω και την sim να την αλλαξω.. μεταξύ μας δεν το βλέπω αυτο σιγα μην συνέπεσε το γεγονός της πτώσης με την sim μακαρι αλλά δεν νομίζω.... εν ολίγοις είμαι με το κινητό να κάνω μόνο κλήσεις με wifi....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...