Giorgos241 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Ιδανικά μιλάνε για Daisy chain μέσω DisplayPort αλλά δυστυχώς έχω HDMI. Υπάρχει τρόπος μέσω κάποιου Splitter - switch να μπορούν πολλές οθόνες να γίνουν extend desktop προς ένα πισι; αρα να μην παίζουν σε mirror mode αλλά η κάθε μια να δείχνει την δίκη της εικόνα. αυτο θέλω να γίνεται καθώς έχω πολλές οθόνες που θα ήθελα να συνδεθούν σε laptop που έχει μόνο usb-c θύρα. Χρησιμοποιώ ήδη hub αλλά δεν έχει πολλές HDMI.
nickol-us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Για να μην παίζει σε mirror θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα ο υπολογιστής να δώσει ξεχωριστό σήμα. Δεν επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο με splitter. Δες τα specs μήπως δίνει έξοδο σε κανά type c
Giorgos241 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 On 12/09/2023 at 17:29, nickol-us said: Για να μην παίζει σε mirror θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα ο υπολογιστής να δώσει ξεχωριστό σήμα. Δεν επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο με splitter. Δες τα specs μήπως δίνει έξοδο σε κανά type c αν δεν κανω λαθος εχει: https://www.apple.com/gr/macbook-air-m1/specs/ το προβλημα μου ειναι οτι εχω πολλες οθονες, και τα περισσοτερα docks εχουν εως δυο HDMI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα