Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Είμαι κάτοχος του παρακάτω συστήματος απο το 2017

CPU= AMD RYZEN 5 1600 3.60GHZ 6-CORE

GPU= Palit GeForce GTX 1050 Ti StormX 4GB

PSU= COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR 80+ BRONZE

ΜΗΤΡΙΚΗ= ASUS PRIME B350M-A

RAM= CORSAIR VENGEANCE LPX BLACK 16GB (2X8GB) DDR4 3200MHZ

ΟΘΟΝΗ= AOC 27G2U5/BK 75hz

CASE= CORSAIR CARBIDE SERIES 100R MID TOWER 

Έχει τα χρονάκια του και είναι εμφανές αφού παίζω τα περισσότερα games απο low-medium (forza 5, assasin creed, κλπ) Το δίλημα μεγάλο....Να προχωρήσω σε αγορά νέου συστήματος ΑΜ5 ή να κάνω μια αναβάθμιση στο υπάρχουν σύστημα μέχρι να πέσουν οι τιμές στους ΑΜ5;

Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση σε ryzen 5 3600 και σε μια κάρτα γραφικών π.χ rx 6600... να μπορώ να παίζω άνετα 1080p max settings.Εχω σκεφτεί να κινηθώ και σε used

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Οι cpu/gpu που λες = κανα 300αρι. Εγω θα κοιτουσα σε used. Θα στοκαριζα χρημα και θα περιμενα να πεσουν οι τιμες, ωστε να στησω ενα συνχρονο συστημα.

Δημοσ.
2 hours ago, limbonicart said:

Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση σε ryzen 5 3600 και σε μια κάρτα γραφικών π.χ rx 6600... να μπορώ να παίζω άνετα 1080p max settings.Εχω σκεφτεί να κινηθώ και σε used.

Αυτο να κανεις,σε καινουργια η σε used απο χρηστη με 100% θετικες αξιολογησεις. Το ιδιο εκανα και εγω.Ομως οι τιμες σε αυτα που θελεις δεν ειναι τοσο υψηλες,καλυτερα καινουργια.Αναβαθμιση προσωπικα θα κανω υστερα απο 2-3 χρονια ειτε σε am5 ειτε σε intel αναλογως. Για αυτα που θελεις,εισαι ενταξει με τις λυσεις που σκεφτηκες,κατα την γνωμη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καινούργιος ο 3600 σε κουτί χωρίς ψύκτρα ~ 75 ενώ ο ταχύτατος 5500 ~95.

Μην κοιτάξεις μεταχειρισμένα, δεν αξίζει η σχετικά μικρή διαφορά

Η νέες γενιές δεν είναι καθόλου vfm πόσο μάλλον οταν μιλάμε για casual χρήστη που προσανατολίζεται σε κάρτες όπως η 6600

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...