whiteman7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους Ειμαι συνδομητης Nova πολλα πολλα χρόνια (πριν Wind klp) Ληγει το συμβολαιο μου αλλα νομιζω οτι πληρωνω πολλα Αναλυτικα: Eon+ -19 ευρώ Fiber TTC 200/20 - 32 ευρώ (οι ταχυτητες που πιανω ειναι 205/21) Κινητο Συμβολαιο Unlimited - 42 ευρώ Κινητο 10Gb - 30 ευρώ ΣΥΝΟΛΟ περιπου 130 ευρώ το μήνα Ολα τελικές τιμές, σε καποια εχουν μπει και καποιες εκπτωσεις. Στην Vodafone ενα αντιστοιχο πακετο μου βγαινει τελικη τιμη περίπου 71 ευρώ/μήνα , με 100αρα και VodafoneTv το οποιο γνωριζω οτι δεν εχει καμία σχεση με το Eon+ Δεν ειναι χαοτικη η διαφορά ? Σας ευχαριστώ
mphxths Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι οι χρεωσεις στα κινητα ειναι λιγο υπερβολικες. Το unlimited all (για νεους χρηστες?) , αν εισαι υφισταμενος πελατης ειναι ποσο ? 27 ευρω αν θυμαμαι καλα. To unlimited +15gb ειναι στα 21 ευρω. Με αυτες τις τιμες πεφτεις στα 99 ευρω / μηνα. Παλευεται. Στειλε εμαιλ στο support ή chat ή καπως τελοσπαντων και ζητα τιμες σαιτ για τα κινητα... Το ιντερνετ και το ΕΟΝ θεωρω οτι ειναι λογικες τιμες... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από mphxths
Aprile Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Έχεις 42€ συμβόλαιο ακόμα και δεν έφυγες από αυτούς ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα