Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συναγωνιστές και συνοδοιπόροι!:D

Θα ήθελα τη γνώμη σας και την εμπειρία σας για την παρακάτω που σκέφτομαι να πάρω...

https://www.skroutz.gr/s/24222314/Gigabyte-B550M-Aorus-Elite-Motherboard-Micro-ATX-me-AMD-AM4-Socket.html

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό το μπάτζετ και αν το κουτί σου παίρνει ATX μητρική πήγαινε καλύτερα σε msi b550 a pro, στο bestprice την έχει πιο φτηνά από το Σκρουτζ. Έχει καλύτερα vrm από την gigabyte.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Σε αυτό το μπάτζετ και αν το κουτί σου παίρνει ATX μητρική πήγαινε καλύτερα σε msi b550 a pro, στο bestprice την έχει πιο φτηνά από το Σκρουτζ. Έχει καλύτερα vrm από την gigabyte.

Σε msi δεν "ξαναπάω" , μια Β450 Tomahawk max με "πούλησε" και (μάλλον) πήρε μαζί της και μία ram:(

• Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsiv είπε

Σε msi δεν "ξαναπάω" , μια Β450 Tomahawk max με "πούλησε" και (μάλλον) πήρε μαζί της και μία ram:(

Όπως προτιμάς. Εκτός από την b550 έχω και 2 msi b450 εδώ και λίγα χρόνια σε άλλα pc και δεν έχουν βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Όπως προτιμάς. Εκτός από την b550 έχω και 2 msi b450 εδώ και λίγα χρόνια σε άλλα pc και δεν έχουν βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.

Ίσως να έτυχε σε μένα αν και ο φίλος που ασχολείται και μου το φτιάχνει μου είπε ότι είδε αναφορές στο νετ για προβλήματα με τις Tomahawk max .

'Ετσι μου είπε, ετσι σου λέω...

Σε ευχαριστώ πάντως για την ανταλλαγή απόψεων...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία έχουν σκάσει και αρκετές gigabyte(εντός forum), αυτό δε λέει κάτι.

Η Tomahawk έχει πουλήσει άπειρα, υπήρχε εποχή που έφευγαν με το τσουβάλι καθώς είχαν φτάσει να πωλούνται 70€.

Μια αστοχία δεν χαλάει το όνομα της εταιρίας.

Ζητάς γνώμη για την gigabyte ενώ πρακτικά δεν αναφέρειις τίποτα.

Ούτε χρήση, ούτε ζητούμενα, ούτε τι επεξεργαστή, ούτε τι περιφερειακά θα βάλεις.

Στο price range της (σε σημερινές τιμές βάσει ανταγωνισμού) δείχνει μια ok επιλογή

https://youtu.be/BkmDXgA8V4M?feature=shared&t=2160

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Τελευταία έχουν σκάσει και αρκετές gigabyte(εντός forum), αυτό δε λέει κάτι.

Η Tomahawk έχει πουλήσει άπειρα, υπήρχε εποχή που έφευγαν με το τσουβάλι καθώς είχαν φτάσει να πωλούνται 70€.

Μια αστοχία δεν χαλάει το όνομα της εταιρίας.

Ζητάς γνώμη για την gigabyte ενώ πρακτικά δεν αναφέρειις τίποτα.

Ούτε χρήση, ούτε ζητούμενα, ούτε τι επεξεργαστή, ούτε τι περιφερειακά θα βάλεις.

Στο price range της (σε σημερινές τιμές βάσει ανταγωνισμού) δίχνει μια ok επιλογή

https://youtu.be/BkmDXgA8V4M?feature=shared&t=2160

Απλή χρήση, επεξεργαστή έναν 3600 και κάρτα μια RX460.

Eυχαριστώ για τις επισημάνσεις, πολύ χρήσιμες:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...