georgexx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/search?query=Vertuo&page=1 Vertuo pop 79 ευρω delon Vertuo pop crups 79 ευρω Vertuo next delonghi 96 ευρώ Vertuo next crups 96 ευρώ Vertuo next premium delonghi 129 ευρω Vertuo next premium crups 129 ευρω Vertuo next deluxe delonghi 135 ευρω Vertuo next deluxe crups 135 ευρω Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2023 από georgexx
greekfragma Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 νομίζω το πρώτο λινκ αρκεί για τα υπόλοιπα μιας και το γράφει στη λεζάντα το δώρο 1
gianniz_k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Να πούμε όμως ότι το aeroccino δίνεται δώρο με την πρώτη παραγγελία καφέ, με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 5 συσκευασίες
vaggos88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Να πούμε επίσης οτι το aeroccino τις Nespresso είναι μαπα. 8 1
nvel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 είναι vertuo όχι κλασσική οπότε δέχεται κάψουλες vertuo που τις έχει μόνο η nespresso αφού ισχύουν ακόμα οι πατέντες της
elgol Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποσο δικιο εχεις πηρα την προσφορα με το aeroccino των 80€ ευρω και μετα αγορασα σε προσφορα στο skroutz αλλη αφρογαλιερα των 20€ κλασεις καλυτερη που δεν ζεσταινεται σαν την original με το πρωτο αφρογαλα και κανει πολυ καλυτερο αφρογαλα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από elgol 1
giorginho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, elgol είπε αγορασα σε προσφορα στο skroutz αλλη αφρογαλιερα των 20€ κλασεις καλυτερη που δεν ζεσταινεται σαν την original με το πρωτο αφρογαλα και κανει πολυ καλυτερο αφρογαλα Τι εννοεις οτι η original "ζεσταινεται"? Αφου η μία ρυθμιση ειναι για ζεστο γαλα (και η άλλη για κρυο) άρα φυσικα και πρεπει να ζεσταινεται οταν θες ζεστο! Στο κρυο δε ζεσταινεται καθολου. Βεβαια δεν εχω το 3αρι, εχω μια προηγουμενη εκδοση, μου κανει εντυπωση που ακομα δινουν το 3αρι σε προσφορες, θα εχει καμια 6ετια αυτη η ιστορια τωρα, παρολο που εχει επισης κατι χρονια τωρα βγει το 4αρι.. Εγω με το 1ο αεροτσινο 11,5 χρονια τωρα παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, μονο μειονεκτημα οτι στο ζεστο γάλα αν δεν καθαρισεις αμεσως μπορει (παρα την εξ οψεος αντικολλητικη επιστρωση) να μεινει λιγο κολλημενο (ελαφρως καμενο) στον πατο και να θες κανα σφουγγαρι (απο τη σκληρη μερια) μετα (αυτο που γινεται και οταν το ζεστανεις σε μπρικι δηλαδη). Αν παρολα αυτα εχεις πετυχει αφρογαλιερα των 20€ που ειναι τοσο καλη, πες να ξερουμε ποια ειναι... 1
OmeletaMAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, giorginho είπε μονο μειονεκτημα οτι στο ζεστο γάλα αν δεν καθαρισεις αμεσως μπορει (παρα την εξ οψεος αντικολλητικη επιστρωση) να μεινει λιγο κολλημενο (ελαφρως καμενο) στον πατο και να θες κανα σφουγγαρι (απο τη σκληρη μερια) μετα (αυτο που γινεται και οταν το ζεστανεις σε μπρικι δηλαδη). Σπάνια γίνεται κάτι τέτοιο στο 3. Αν όμως γίνει τότε το γεμίζω με νερό και τρέχω το πρόγραμμα με το ζεστό. Μουλιαζει ότι καμένο έχει και μετά βγαίνει πολύ εύκολα. Το aeroccino είναι μια πολύ-μηχανή. Κακώς που διαφημίζεται μόνο για αφρόγαλα. Πέρα από το ζέσταμα, λιώνει, ανακατεύει κτλ.
Morosis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Αγόρασα χθες από πλαισιο(αν και έχω την ίδια μηχανή,την είχα 3 χρόνια κ ήθελα να ανανεώσω! ) σήμερα πήγα από boutique nespresso με την απόδειξη κ τον σειριακό αριθμό της μηχανής και παρέλαβα το aericcino,καλή προσφορά οποίος ενδιαφέρεται
ioann1s Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, nvel said: είναι vertuo όχι κλασσική οπότε δέχεται κάψουλες vertuo που τις έχει μόνο η nespresso αφού ισχύουν ακόμα οι πατέντες της Η Nespresso όπως πάει θα σταματήσει τις original συσκευές και θα πουλάει μόνο vertuo για να ξαναέχει το μονοπώλιο στις κάψουλες....
Fabbyyy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ioann1s said: Η Nespresso όπως πάει θα σταματήσει τις original συσκευές και θα πουλάει μόνο vertuo για να ξαναέχει το μονοπώλιο στις κάψουλες.... μέχρι να λήξει και η πατέντα για τις κάψουλες βερτούο. αλήθεια, ξέρει κανείς πότε θα γίνει αυτό; EDIT: έλα το βρήκα, το καλοκαίρι του 2029 λήγει η πατέντα. Εδώ η πατέντα για όποιον νερντουλιάζει με αυτά. ΥΠΟΜΟΝΗ. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από Fabbyyy 1
giorginho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε Σπάνια γίνεται κάτι τέτοιο στο 3. Αν όμως γίνει τότε το γεμίζω με νερό και τρέχω το πρόγραμμα με το ζεστό. Μουλιαζει ότι καμένο έχει και μετά βγαίνει πολύ εύκολα. Το aeroccino είναι μια πολύ-μηχανή. Κακώς που διαφημίζεται μόνο για αφρόγαλα. Πέρα από το ζέσταμα, λιώνει, ανακατεύει κτλ. Μα δεν ειπα κατι διαφορετικο, φυσικα αν αδειασεις το γαλα αμεσως δεν συμβαινει αυτο, επισης την βαζω προοληπτικα κατευθειαν στο νερο, αν και ενα ξεπλυμα με νερο και με το χερι για 5-10 δευτερολεπτα ηδη φτανει να την καθαρισει (οπότε συνηθως αυτο κανω :Ρ)! Επισης κι εγω εχω φτιαξει ροφηματα κακάο, κρυα σοκολατα κλπ εκει μέσα . Βεβαια στην τελικη για κρυα ροφηματα κι ενα απλο μιξερ χειρος την κανει την δουλεια, απλώς αυτο ειναι ας πουμε το "αυτοματο" . Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από giorginho
elgol Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, giorginho said: Τι εννοεις οτι η original "ζεσταινεται"? Αφου η μία ρυθμιση ειναι για ζεστο γαλα (και η άλλη για κρυο) άρα φυσικα και πρεπει να ζεσταινεται οταν θες ζεστο! Στο κρυο δε ζεσταινεται καθολου. Βεβαια δεν εχω το 3αρι, εχω μια προηγουμενη εκδοση, μου κανει εντυπωση που ακομα δινουν το 3αρι σε προσφορες, θα εχει καμια 6ετια αυτη η ιστορια τωρα, παρολο που εχει επισης κατι χρονια τωρα βγει το 4αρι.. Εγω με το 1ο αεροτσινο 11,5 χρονια τωρα παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, μονο μειονεκτημα οτι στο ζεστο γάλα αν δεν καθαρισεις αμεσως μπορει (παρα την εξ οψεος αντικολλητικη επιστρωση) να μεινει λιγο κολλημενο (ελαφρως καμενο) στον πατο και να θες κανα σφουγγαρι (απο τη σκληρη μερια) μετα (αυτο που γινεται και οταν το ζεστανεις σε μπρικι δηλαδη). Αν παρολα αυτα εχεις πετυχει αφρογαλιερα των 20€ που ειναι τοσο καλη, πες να ξερουμε ποια ειναι... Καλα εννοειται οτι στο ζεστο θα ζεσταινεται αν πας να φτιαξεις δευτερο αφρογαλα ομως παιρνεις ακυρο αναβοσβηνει η μηχανη επισης με το ιδιο γαλα μου το κανει πιο νερουλο και συχνα ξεχειλιζει ( ναι το γαλα μπαινει μεχρι την εγκοπη που συστηνεται) https://www.skroutz.gr/s/39695962/Paris-Rhone-PE-MF009-Antikollitiki-Syskeyi-gia-Afrogala-gia-Krya-Rofimata-300ml-55-11013-003.html Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από elgol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα