Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες προσφορές. Ας τις συγκεντρώσουμε εδώ

Μου ήρθε email από τον Μασούτη για -20% σε όλα τα προϊόντα μέχρι 16/09 στις περιοχές που πληγήκαν από τις πλημμύρες. Επίσης τα mymarket έχουν -10%, -20% και ο ΑΒ

Μου είπανε ότι -20% έχει και ο Σκλαβενίτης. Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αν κάποιος είναι από αυτές τις περιοχές ας μας πει.

Τα συγκεντρώνω όλα εδώ:

1. Μασούτης -20%
  2. ΑΒ -20%
  3. Σκλαβενίτης -20%
  4. Κρητικός -20%
  5. mymarket -10%
  6. market in -10%
Επεξ/σία από Bitbit
  • Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Titos301 είπε

Στον ΑΒ Τυρνάβου πάντως που πλέον ψωνίζουν πολλοί περισσότεροι αφού δεν υπάρχει πρόσβαση προς Λάρισα από τις τριγύρω αποκλεισμένες περιοχές, χτες που ψώνισα δεν είχε καμία έκπτωση. Οπότε μάλλον αφορά μόνο τα καταστήματα εντός των 4 πόλεων.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/9/2023 στις 8:13 ΜΜ, Bitbit είπε

Προφανώς θα υπάρχουν κι άλλες προσφορές. Ας τις συγκεντρώσουμε εδώ

Μου ήρθε email από τον Μασούτη για -20% σε όλα τα προϊόντα μέχρι 16/09 στις περιοχές που πληγήκαν από τις πλημμύρες. Επίσης τα mymarket έχουν -10%, -20% και ο ΑΒ

Μου είπανε ότι -20% έχει και ο Σκλαβενίτης. Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αν κάποιος είναι από αυτές τις περιοχές ας μας πει.

Τα συγκεντρώνω όλα εδώ:

1. Μασούτης -20%
  2. ΑΒ -20%
  3. Σκλαβενίτης -20%
  4. Κρητικός -20%
  5. mymarket -10%
  6. market in -10%

Στις 11/9/2023 στις 10:50 ΜΜ, 1nsom-n1k είπε

Σκλαβενίτης και Κρητικός, έχουν επίσης μείον 20% και σίγουρα φτηνότερες τιμές από αβ

Να διορθώσω ο Σκλαβενίτης  έχει -20%  σε αρκετά προϊόντα (σε πάρα πολλά, ακόμη και στα εκπτωτικά) αλλά όχι σε όλα....

Σίγουρα δεν έχει στους καφέδες (μικρό το κακό),  στα φρούτα και λαχανικά  και δεν είδα να έχει στα νερά (δεν αγόρασα για να το πω με σιγουριά αλλά δεν είδα να έχει το σχετικό ταμπελάκι) που είναι και από τα πιο αναγκαία

Επεξ/σία από teot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lidl -20% σε ολα τα προϊόντα  , ΕΩΣ 16/9.

"Η Lidl Ελλάς με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της, στηρίζει τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία με έκπτωση 20% στα καταστήματά της σε Αγριά, Αλμυρό, Βόλο, Γιάννουλη, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Φάρσαλα"

Επεξ/σία από nikos_80
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/9/2023 στις 3:13 ΠΜ, teot είπε

Να διορθώσω ο Σκλαβενίτης  έχει -20%  σε αρκετά προϊόντα (σε πάρα πολλά, ακόμη και στα εκπτωτικά) αλλά όχι σε όλα....

Σίγουρα δεν έχει στους καφέδες (μικρό το κακό),  στα φρούτα και λαχανικά  και δεν είδα να έχει στα νερά (δεν αγόρασα για να το πω με σιγουριά αλλά δεν είδα να έχει το σχετικό ταμπελάκι) που είναι και από τα πιο αναγκαία

Διορθώνω επειδη πήγα σήμερα.

Άλλαξε και από σήμερα  το  -20%  ειναι   σε όλα τα προϊόντα.

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Αναφέρθηκε σε διπλανό forum ότι ο Γαλαξίας στα καταστήματα Θεσσαλίας για αγορές άνω των €50 δίνει κουπόνι €25 για επόμενες αγορές. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν σκεφτούμε ότι οι φίλοι μας εκεί κάτω δεν έχουν τίποτα πλέον, το 20% είναι απλά κοροϊδία ποσό μάλλον το 10% ασχολίαστο 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, farcry33 είπε

Αν σκεφτούμε ότι οι φίλοι μας εκεί κάτω δεν έχουν τίποτα πλέον, το 20% είναι απλά κοροϊδία ποσό μάλλον το 10% ασχολίαστο 

Το 20% ειναι σχεδον το περιθωριο κερδους

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα γύρισα απο το χωριό μου όπου είχα πάει για τις καλοκαιρινές διακοπές μου. Είναι ενα μικρό χωριό λίγο έξω απο τα Τρίκαλα. Το 20% το είχαν και τα μικρά supermarket. Έζησα όλη την φρίκη της βροχής και της πλυμμήρας μιας και αναγκάστηκα να φύγω με τα πόδια απο το σπίτι μου και να μπώ στο νερό μέχρι την μέση και να παω στο σπιτι ενός θείου μου που είναι διώροφο για να σωθώ με την συζηγό μου και μετά το νερό ανέβηκε και άλλο( έφτασε στο 1.30 ύψος). Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στο LIDL γιατί ήταν οι μοναδικοί που την Κυριακή πέρασαν με δικά τους μέσα και μας άφησαν νερό, κριτσίνια και μπανάνες χωρίς καν να το διαφημίσουν. Έπρεπε να ρωτήσω απο που είναι η βοήθεια για να μου το πουν. Μπορεί να σας φαίνονται λίγα αυτά που έδωσαν αλλά εγώ εκείνη την στιγμή το είδα σαν το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει.

• Like 12
Δημοσ.

Αυτά δεν είναι τα super market που στους ισολογισμούς δηλώνουν κάτι κέρδη περί τα 2-3%; 

Τοσο ανοιχτοχέρηδες τώρα & χαρίζουν 17-18% από την τσέπη τους ; 😂

• Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, paramedic είπε

Σήμερα γύρισα απο το χωριό μου όπου είχα πάει για τις καλοκαιρινές διακοπές μου. Είναι ενα μικρό χωριό λίγο έξω απο τα Τρίκαλα. Το 20% το είχαν και τα μικρά supermarket. Έζησα όλη την φρίκη της βροχής και της πλυμμήρας μιας και αναγκάστηκα να φύγω με τα πόδια απο το σπίτι μου και να μπώ στο νερό μέχρι την μέση και να παω στο σπιτι ενός θείου μου που είναι διώροφο για να σωθώ με την συζηγό μου και μετά το νερό ανέβηκε και άλλο( έφτασε στο 1.30 ύψος). Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στο LIDL γιατί ήταν οι μοναδικοί που την Κυριακή πέρασαν με δικά τους μέσα και μας άφησαν νερό, κριτσίνια και μπανάνες χωρίς καν να το διαφημίσουν. Έπρεπε να ρωτήσω απο που είναι η βοήθεια για να μου το πουν. Μπορεί να σας φαίνονται λίγα αυτά που έδωσαν αλλά εγώ εκείνη την στιγμή το είδα σαν το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει.

Πολυ καλο σχολιο, που δειχνει εκτος των αλλων οτι δεν εχει τελικα νοημα υπαρξης το παρον τοπικ. 

Οσοι βρισκονται εκει τα ξερουν και τα λενε μεταξυ τους, οι εκτος περιοχης απλα βομβαρδιζονται με διαφημιση (χωρις καμια σκοπιμοτητα του TS φυσικα, εννοειται αυτο).

Στις 14/9/2023 στις 5:38 ΜΜ, tomar26 είπε

ο Γαλαξίας στα καταστήματα Θεσσαλίας για αγορές άνω των €50 δίνει κουπόνι €25 για επόμενες αγορές. 

Αν αυτο δεν εχει οριο επομενης αγορας, ειναι το καλυτερο νομιζω αν χρησιμοποιηθει στο οριο των 50 και 25.

Ολα ειναι θεμα μαρκετιν και απο την δικη μας πλευρα, σωστης αξιοποιησης των οποιων δυνατοτητων.

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...